παρακαλώ περιμένετε...

Αν υπάρχει κάποιος πονόψυχος να με βοηθήσει ............!

  • flamescreen73 @ 03.08.2009 13:39
    Κανεις πολλα παρακάλια και στη σχεση σου?
    Απο αστρολογια ειμαι σκραπας, αλλα να τα κοψεις τα πολλα ειναι μια καλη αρχη. Και δευτερον να μαθεις να απαιτεις. Σε σχεση είσαι, έχεις και δικαιωματα. Η να το τελειωνεις γρηγορα γρηγορα αν εχετε άλλες επιδιωξεις.
  • titatam @ 03.08.2009 14:22
    Αν νομίζεις οτι ο καθε ένας ειναι υποχρεωμένος να σου δίνει αυτό που χρειάζεσαι τη στιγμή που το χρειάζεσαι χωρίς νά του το ζητήσεις με το σε παρακαλώ και με ευγένεια κάνεις ένα λάθο που αργά η γρήγορα θά το βρείς στο δρόμο σου.Τώρα αν εισαι σκράπας από αστρολογία σαν και εμένα καλό είναι μιά και βρέθηκες εδώ μέσα να κοιτάξεις να μάθεις κάτι .Αυτό προσπαθώ και εγώ και δεν ψάχνω ψυχολογο ούτε συμβουλατορα για το πως θά κινηθώ.Ευχαριστώ που ασχολήθηκες μαζί μου αλλα οι συμβουλές σου μου είναι αχρηστες.Εγώ κάποιον να με ξεστραβώσει γιά τους χάρτες ψάχνω .Να είσαι καλά πάντως.......
  • flamescreen73 @ 03.08.2009 15:02
    Εγω δεν ειπα να μην εισαι ευγενικος ανθρωπος και να μην ζητας. Εννοειται οτι θα εισαι.
    Οχι ομως να παρακαλας και συνεχεια. Το "πονοψυχος" μου βγαζει το εντελως παρακαλετο, για αυτο και σου το λεω γιατι δεν θα βγαλεις κατι, και ακομη και αν βγαλεις, ειναι γιατι καποιος σε λυπηθηκε και κερδισες κατι απο οικτο και οχι επειδη το άξιζες.

    Για να μη φτασεις στα παρακαλια, καλο ειναι να απαιτεις απο πριν. Αμα εισαι πολυ ευγενικος, σε καβαλανε.

    Και δεν παιζω ουτε τον ψυχολογο, ουτε και τον συμβουλατορα. Ειπα ομως τη γνωμη μου και σε ανοιχτο φορουμ, σιγουρα και μπορω να την πω και θα το κανω. Απο κει και περα, εχουμε το αυτοδιαθετο οι ανθρωποι, σαφεστατα και καθενας θα κανει τελικα οπως νομιζει καλυτερα.
  • vAIRsiFIRE @ 03.08.2009 15:21
    Τιταταμ.. αυτη ηταν μια αδικη επιθεση εκ μερους σου.. λυπαμαι πολυ για σενα..

  • flamescreen73 @ 03.08.2009 17:15
    A, και κατι άλλο, που το σκεφτομουν τωρα και ειπα να το γραψω γιατι δεν ξερω αν αυριο θα περασω, η ποτε θα ειναι αυτο.

    Σου μιλαω απολυτως εκ πειρας. Εαν απαιτησεις θα παρεις και δεν ειναι απαραιτητο οτι θα απαιτησεις με κακο τροπο. Aν και καποιοι λειτουργουν εαν απαιτεις με κακο και βαναυσο τροπο. Ξεκαθαριζεις ορια.

    Εγω ειχα συμπεριφορα ομοια με τη δικη σου σε καποιο θεμα και οντως το βρηκα μπροστα μου, εχασα σε ενα θεμα πολύ σημαντικο για μενα, με μεγαλη αξια. Πηρα όμως ενα μαθημα απο αυτό.

    Οτι η ευγενεια, δεν εκτιμαται όταν υπερβαινει τα ορια. Στην πραγματικοτητα παρολο που την επαινουμε, τη βαριομαστε κιολας. Αυτο που θελουμε ειναι σταθεροτητα και ας ειναι και λιγο αγενης.
    Σκεψου το. Θα δεις οτι εχει καποια βαση.
  • titatam @ 10.08.2009 16:00
    flamescreen73 επειδή μου αρέσει το δίκαιο και οταν σφάλω δεν έχω πρόβλημα να ζητήσω συγνώμη,αν και κινδυνεύω ίσως να παρεξηγηθώ πάλι ,σου ζητώ συγνώμη για το επιθετικό μου ύφος.Δεν λέω ότι δεν έχεις δίκιο σχετικά με τα παρακάλια κλπ.Από την σκοπιά΄που το είδες, ναι ,έχεις δίκιο.Ομως κάθε περίπτωση είναι μοναδική.Εγώ είμαι νέα στο φορουμ,καλά καλά δεν ξέρω πως λειτουργεί.Είδα λοιπόν ότι κάποιοι που γνωρίζουν βοηθάνε να καταλάβεις τί γίνεται με τους χάρτες και γενικά με τις κινήσεις των πλανητών.Μου έχει προκαλεσει ενδιαφέρον το θέμα γενικά και όχι ιδικά, μόνο και μόνο γιά να δώ τη σχέση μου.Πως μπορώ όμως να καταλάβω κάτι αν δεν το δώ στην προσωπική μου ζωή πως δουλεύει?Ρωτάω λοιπόν και ξαναρωτάω και δεν μου απαντάει κανείς!Ετσι προέκειψε το θέμα με τα παρακάλια να μου απαντήσει κάποιος σε καποιες απορίες που εχω.Οσο για το θέμα της σχέσης ,και εκει υπάρχει ιδιαιτερότητα.Εχει μπει στη μέση σοβαρή ασθένεια (σοβαρότατη)δυσυχώς και απλά προσπαθούσα να δώ το θέμα από αυτή την πλευρά και όχι μ'αγαπά δεν μ'αγαπά κλπ.Γι'αυτό με βρήκες λίγο αγχωμένη και τα άκουσες.Τέλος πάντων όφειλα μία συγνώμη και μία απάντηση γιατί κατάλαβα ότι δεν ήσουν κακοπροαίρετος ,απλά μια γνώμη είπες.Ευχομαι καλό καλοκαίρι.
  • gkivezo @ 10.08.2009 16:27
    flame......μ'εκανες να σκεφτω....."η ευγενεια δεν εκτιμαται οταν υπερβαινει τα ορια...αυτο που θελουμε ειναι σταθεροτητα και ας ειναι και λιγο αγενης..."
    ποτε δεν το ειχα δει απο αυτη τη σκοπια!!
  • titatam @ 14.08.2009 02:04
    Φυσικά και συμφωνώ για τη σταθερότητα. Αλλα η αγένεια δεν είναι καλό πράγμα βρέ παιδιά ,δεν ξέρω τι να πώ ,δεν μιλάω για υποκρισία σε καμία περίπτωση,βέβαια.Και εγώ καταλαβαίνω πολλές φορές ότι οι ανθρωποι την ευγένεια την λαμβάνουν σαν μειονεκτημα το βλεπουν σαν να υποχωρείς και δοκιμάζουν τη δύναμή τους επάνω σου.Εγώ πάντως εκτιμώ πολυ τους ευγενικούς ανθρώπους και όταν καμιά φορα νευριαζω και γίνομαι αγενής δεν μου αρέσει καθόλου ο εαυτός μου.Οπως πριν που τα εβαλα με τον ανθρωπο ,γιατί νευρίασα ,που απλα τη γνώμη του μου είπε δεν με εβρισε κιόλας.

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...