παρακαλώ περιμένετε...

καμμία ελπίδα;

  • blueview @ 12.07.2009 20:34
    Αφου ηλθε το τελος πριν την ωρα του ΤΙ ΤΟ παιδευεις καλη μου ? Αν κι οταν κι η σεληνη κανει τουμπες κλπ κλπ κλπ ..... αστο να παει σταδιαλα !
    Εξ αλλου η μπέλα Βενέτσια εχει πολυ υγρασια.... αστον να κολυμπησει στα βρωμονερα ....
    Α ! κ το βασικοτερο ε ! Εγω στην θεση του θα κοιταζα κατι τις ποιοοοοο ... μικρο (σορρυ ε! )
    Ετσι ειμαστε sybille και κακα τα ψεματα ... Σπανια θα κολλησει κατι δυνατα
    και ξαφνικα , σε mid-forties ...
  • flamescreen73 @ 13.07.2009 06:22
    Γιατι δε μιλας μαζί του sybille?
    Τα πράγματα ποτε δεν αλλάζουν απο μόνα τους και απο τις πλανητικες επιδράσεις χωρίς λόγο. Εισαι ενδιαφερουσα περιπτωση - και εγω 18-3 και ΙχθυοΚαρκινος σαν τον δικο σου ειμαι(Δεν ειμαι αυτός μην ανησυχεις).

    Δες, είναι διατεθειμενος να αλλάξει σε θέματα συμπεριφορας? Υπάρχει επικοινωνία μεταξύ σας? ΠΑΝΩ απο όλα σε αγαπάει και αυτός? Αν δεν ειστε και οι δυο διατεθειμενοι να προχωρησετε αρκετα μαζι δυσκολο, αλλα καθε πραγμα ειναι δυσκολο. Πριν γινει ευκολο.

    Οι ΙχθυοΚαρκινοι ειμαστε περίεργοι άνθρωποι. Παιζει πολύ συναισθημα και αποκλεισμος απο τον εξω κόσμο για να μη δείχνεις οτι εισαι τρομερα ευ'αλωτος. Εγω είμαι και αντιθετος απο αυτό. Επειδη μου την σπάνε τα στερεοτυπα προσπαθω πάντα να μην κλειστω στον ευατό μου αν πληγωνομαι και απλα να μην το δειχνω, αλλα εχει και άσχημα αποτέλεσμα(μπορει να μιλήσεις με τρόπο που δεν θα ηθελες και να μην το καταλαβεις καν.)

    Με Σελήνη Υδροχοο δεν ξερω τι παιζει, ακουω οτι βλεπουν τις σχεσεις ως φιλους και μπορει να κανουν και τις φιλιες τους σχεσεις, αλλα πάντως είναι αρκετα αποστασιοποιημενοι απο τα πραγματα, συνηθως. Ομως, αυτο αντιβαινει στο υπερβολικο συναισθημα, με αποτελεσμα μια εσωτερικη πάλη και συνεπακόλουθη, τρέλα. Πιθανοτατα απο εκει να προερχεται η αλλοπροσαλλη συμπεριφορα.

    Μας κατηγορουν τα ψαρια οτι δεν ξερουμε τι θέλουμε. Εγω πιστευω ότι ξερουμε εξαιρετικα καλά τι θέλουμε. Και αυτό ειναι το έντονο συναισθημα στη ζωη μας. Ομως άλλα αστρολογικα στοιχεια στο χαρτη εχουν την επιδραση τους και συνεπακόλουθα προκυπτουν και άλλες διαδρομες που έχοντας τες μπροστα μας δεν ξερουμε τι να κανουμε.

    Γιατι κατα βάση, ο Ιχθυς έχει καλή ψυχη, δεν θελει να στεναχωρει κανεναν(εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις που πρεπει να εχουν τρελο χαρτη και εχω δει τελευταια, αντρες) και συνεπως τους στεναχωρει φυσικά όλους.
    Καλώς η κακώς κάποιος πάντα θα στεναχωρηθεί, πρέπει να κάνεις τις επιλογές σου. Αυτό ο Ιχθυς πολύ δύσκολα θα το χωνεψει και πρέπει κάποιος να του το θυμίζει συνέχεια αν δεν το θυμάται απο μόνος του.

    Αλλα τελικα δεν σε ενδιαφερουν αυτά εσενα. Ομως με προσοχη ε? Παρότι Ταυρος, και το ψαρι δαγκωνει αμα πληγωθει, μην το αφησεις να σε δαγκωσει, πλησιασε τον με προσοχη και μην του αφήνεις πολλα περιθωρια ελιγμων, και μην καταλάβει οτι τον αγαπάς ακόμη, μεχρι να ξεκαθαρισεις αν μπορειτε μαζι να κάνετε κάποιο καινουργιο ξεκινημα η πρεπει να γλείψεις τις πληγες σου και να προχωρησεις(αλλιως σιγουρα θα συμπεριφερθει περιεργα αν μη τι αλλο απο ευφορια επειδη τον αγαπας, γιατι αν αυτος σε αγαπαει, σιγουρα σε αγαπαει και αυτος ακομη).

    Πειτε τα παντως.
  • Gourounaki @ 13.07.2009 09:18
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ?
    ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΣΑΝΙΣΕΙ ΑΥΤΟ?
    ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟΥ, ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΚΑΗΜΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ. ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΠΟΤΕ.

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...