παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αστροβοήθεια, παρακαλώ!
Λοιπόν, εμένα που λέτε, η Αφροδίτη μου είναι μία καλή γεροντοκόρη, με γατιά και λέσχες βιβλίου κάθε Τρίτη, γενεθλίως εγκατεστημένη στην Παρθένο και στον 11ο Οίκο. Είναι λοιπόν εκεί, καθαρίζει, υακτοποιεί τις κονσέρβες γεωμετρικά και ανά είδος στα ντουλάπια κι έχει και μία παράνομη, πλην όμως εξαιρετικά παθιασμένη σχέση με τον underground χεβυματελλά γειτονά της, τον Πλούτωνα, ο οποίος αν και στο Ζυγό, μοιράζεται μαζί της α) βραδιές αχαλίνωτου σεξ με πολλά role playing games και bondage και β) τον 11ο Οίκο, μόνο που αυτός δεν προσέχει, ρίχνει κάτω ψίχουλα κλπ.

Τα δύο αυτά παιδίά, λοιπόν, μάθανε για την επερχόμενη επίσκεψη ενός μπάρμπα της ξυνής (βλ. Αφροδίτη), τέως γυμνασιάρχη, ονόματι Κρόνος Εισαγγελίδης. Θα κάτσει, λέει, ούτε κι αυτός ξέρει πόσο, κι αυτός εκεί, στο σπίτι της Αφροδίτης, και τα καημένα τα παιδιά τα έχει κόψει κρύος ιδρώτας. Τί μπορεί να σημαίνει αυτή η επίσκεψη του γηραιού κυρίου; Παίζει ρόλο που, ακριβώς απέναντι, σε ένα άλλο διαμέρισμα, στον 5ο Οίκο, είναι μιά χαρά εγκατεστημένος μήνες τώρα ο νεοχίππυ Ουρανός με την κιθαρίτσα του, τα στριφτά του και το Laptop, και περιμένει λέει και κόσμο; Τον ζάμπλουτο εργοστασιάρχη θείο Δία Χλίδογλου και τον ταρωμάντη / σκηνογράφο ξαδελφό του, Ποσειδώνα Αηγιαννόπουλο;

Τί συνέχεια μπορεί να έχει αυτό το σκηνικό στη σαπουνόπερα "Έργα και ημέρες της Silmarwen;"... επίδοξοι σεναριογράφοι του site, το πιό πετυχημένο σενάριο θα ανταμειφθεί με αιώνια ευγνωμοσύνη!!!
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...