παρακαλώ περιμένετε...

Αυγουστιάτικος διαφωτισμός, παρακαλώ...

  • POWER @ 28.08.2008 14:49
    Silmarwen οντως προκειται για "κοσμογονια" . . . Μεχρι να δουμε τι στο καλο γινεται,ας κρατησουμε αυτη τη γευση απο τη γλυκια απραξια του Αυγουστου,με τα φεγγαρια του τα απιστευτα,κι ας περιμενουμε.Μην ανησυχεις ειμαστε πολυ μεγαλη παρεα εδω και δεν θα νοιωσεις μοναξια.
    Welcome!
  • TIGRINA @ 28.08.2008 18:39
    .... >

    Μη με κοιτας στα ματια οταν βρυχαμαι ...ετοιμαζομαι..ακονιζω τα νυχια μου γι αυτο το φθινοπωρο...με την βοηθεια και καθοδηγηση του θεου Κ(Χ)ρονου (clopyright αυτο..)...πεταμε τ αχρηστα και κοιταμε μπροστα...έτσι με συμβουλεψαν οι φιλοι ολων των φυλων εδω μεσα!!!

    Silmarwen καλως ηρθες...ελπιζω να μπηκες με το δεξι και να σπασες το ροδι για το καλο της χρονιας που θαρθει( σαν λιονταρι η χρονια μου αρχισε 12 Αυγουστου..και μεχρι του χρονου τετοιο καιρο...να δεις κοσμογονιας αναβαση-καταβαση με την βοηθεια των πλανητων)
  • labtec @ 28.08.2008 18:53
    Ο άνθρωπος μπορεί να «κυβερνήσει» τα άστρα αρκεί να το θελήσει και να προσπαθήσει. Εάν ο άνθρωπος αποφασίσει να συμπορευτεί με τη συμπαντική ροή στη ζωή του, τότε οι τάσεις θα τον επηρεάσουν.
    Υπάρχουν τρεις παράγοντες που μας αποκαλύπτουν το μυστικό μήνυμα των άστρων. Οι οίκοι, τα ζώδια και οι πλανήτες. Ο κάθε οίκος αντιπροσωπεύει έναν τομέα της ζωής, τα ζώδια είναι το μοίρασμα των ουρανών όπου με τη θέση τους στους οίκους υποδηλώνουν τη βασική μας ψυχοσύνθεση και συμπεριφορά στη ζωή και οι πλανήτες είναι οι αγγελιαφόροι του Θεού όπου με την κίνησή τους διαμέσου των οίκων και των ζωδίων μας φέρνουν ευκαιρίες για την ανάπτυξη της ψυχής μας που χρειαζόμαστε για την προσωπική μας εξέλιξη. Φανταζόμαστε τους πλανήτες σαν τους ηθοποιούς σε ένα έργο. Τα ζώδια θα περιέγραφαν το ρόλου του κάθε ηθοποιού και πώς εκφράζει το χαρακτήρα του, οι οίκοι θα περιέγραφαν τα ποικίλα σκηνικά του έργου και οι γωνιακές σχέσεις των πλανητών, οι όψεις, την πλοκή του έργου. Ο κάθε πλανήτης έχει μια χαρακτηριστική ενέργεια. Αυτή η ενέργεια μπορεί να εκφραστεί είτε θετικά είτε αρνητικά. Ο τρόπος με τον οποίο αυτή η ενέργεια εκδηλώνεται ορίζεται από τις όψεις των άλλων πλανητών σε αυτό τον συγκεκριμένο πλανήτη.
    Αυτή θα προσδιοριστεί μόνο... και μόνον από τη χρήση της δικής μας ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥ.
    καλησπέρας σας...

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...