παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
αστρολογικος χαρτης-
καλημέρα!
κοίταξα χθες για πρώτη φορά κάπως πιο σοβαρά τον αστρολογικό μου χάρτη/ και ομολογώ τρόμαξα λίγο. Δεν μπορώ να είμαι απόλυτα σίγουρη για την ακριβή ώρα της γέννησης μου, πάντως δείχνω να είμαι σκορπιός με ωροσκόπο σκορπιό, τόσους πλανήτες στον σκορπιό που δεν ξεχωρίζω τα σηματακιά και το πιο τρομακτικο από όλα ( αν υποθέσουμε ότι κατάλαβα σωστά ότι στόχος μας είναι ο ήλιος) με στόχο να γίνω σκορπιός, δηλάδη αυτό που ήδη είμαι, κάνοντας όμως τον κύκλο για να επιστρέψω στην αρχή, χωρίς να έχω ιδέα πώς, γιατί όλοι οι περισσότεροι άλλοι οικοι είναι άδειοι, τυφλά σημεία, εκτός απο τον κακομοίρη τον Χείρωνα ολομόναχο απέναντι, που όμως διάβασα ότι είναι η πλήγη που δεν παραδέχεσαι,οπότε φυσικά και είναι έτσι εξορία..

μου φαίνεται σχεδον σαν ένας μεταφυσικός γρίφος που μετα βίας μπορώ να συλλάβω/ κάτι που δεν μου είναι ξένο αλλά ομολογώ ότι έψαχνα για ενδείξεις ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν, να είναι και απλά. εύκολα.
μήπως θα μπορούσες να ρίξεις μια ματιά και να μου πεις ότι κάνω λάθος; -χαχα.. ή να μου πεις προς τα που να κινηθώ στις έρευνες μου, σκέψεις μου για τη λύση του γρίφου, γιατί φυσικά σκοπεύω να το λύσω...
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 239 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...