παρακαλώ περιμένετε...

σκορπιος-λεων

  • zenobia @ 30.05.2008 04:16
    γεια σου pastra!
    ο 12ος σε ξενυχτάει απόψε, ή ο λέων;
  • zenobia @ 30.05.2008 04:34
    σε παραπέμπω : 12ος οίκος - εξωτερικό, ποστ στη φυλή των Αιγόκερων, 4η σελίδα

    Έχω Σελήνη στο 12ο... Ευχή και κατάρα ο 12ος οίκος, φως και σκοτάδι, αλλά κρύβει πολύ πλούτο ψυχής. Θέλει να τον ανακαλύψεις, να τον πιστέψεις.
  • fldown @ 30.05.2008 11:07
    Ο 12ος οίκος σχετίζεται με τους Ιχθύες και τον Ποσειδώνα και συμβολίζει την διάλυση των ορίων του εγώ. Οι ερμηνείες που επιδέχεται και οι προεκτάσεις του είναι πολυπληθείς γι' αυτό και θα αναφέρω δύο τρεις βασικές ερμηνείες και θα σου πρότεινα να διαβάσεις και το αντίστοιχο αστρομάθημα.
    Μέσα από τους πρώτους 10 οίκους του χάρη του εγώ έχει διαμορφωθεί, έχει αναπτυχθεί, έχει θέσει σαφή όρια που το διαχωρίζουν και το καθιστούν μοναδικό. Στους τελευταίους 2 οίκους το εγώ πρέπει να αποδοθεί πίσω στην κοινωνία που το ανέδειξε και το μορφοποίησε. Και αν στον 11ο οίκο το εγώ διατηρεί τα όρια του για να συνεργαστεί με άλλους ανθρώπους κάτω από κοινούς στόχους και επιδιώξεις, στο 12ο οίκο το όρια του εγώ πρέπει να διαλυθούν, το εγώ πρέπει να θυσιαστεί στην κοινωνία, πρέπει να επιστρέψει στο κοινωνικό ασυνείδητο από το οποίο έχει αναδυθεί εξαρχής (Άλλωστε ο 1ος οίκος ξεκινάει από το τέλος του 12ου). Οι άνθρωποι αυτοί αισθάνονται βαθιά μέσα τους πως συνδέονται με όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους, με την κοινωνία, με τον Θεό.
    Με άλλα λόγια άτομα που έχουν έμφαση στο 12ο οίκο πιθανόν να πρέπει να προσπαθήσουν αρκετά να δημιουργήσουν μια συγκεκριμένη και οριοθετημένη ταυτότητα καθώς και να επιτύχουν και να κατανοήσουν την ταυτότητα αυτή χωρίς να παρασύρονται από τις διαθέσεις και τις αποφάσεις άλλων ανθρώπων. Πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να παρασυρθούν από όσα λένε οι γύρω τους και από τους ανθρώπους με τους οποίους έρχονται σε επαφή. Για να αισθάνονται πως μπορούν να επιστρέψουν κάτι στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο πρέπει πρώτα αυτό το κάτι να το δημιουργήσουν.
    Αρνητική έκφραση της έμφασης σε αυτό τον οίκο είναι η παραμόρφωση της προσωπικής ταυτότητας και αντί για να θυσιάσουν το εγώ τους ώστε να ενωθεί με το αιώνιο και το θείο, προσπαθούν αυτές τις ποιότητες να τις προσκολλήσουν στο εγώ. Αντί λοιπόν να προσπαθούν να επανενωθούν με το Θεό, προσπαθούν να παραστήσουν το Θεό στους άλλους.
    Τέλος μαζί με τη σύγχυση σχετικά με την ταυτότητα του ατόμου ίσως υπάρχει και μια έλλειψη κάποιων σταθερών κατευθύνσεων στη ζωή. Ίσως σε ορισμένα επίπεδα να υπάρχει ένα αίσθημα πως όλα είναι ίδια, άρα ποια η διαφορά του να επιλέξει κανείς το Α από το Β;
  • Evangelique @ 30.05.2008 11:14
    Ταυρακά μου ο Ποσει δηλάδη οταν στρογγυλοκάθεται στον 12ο ενος χάρτη του δίνει αυτό που λές έμφαση, καθότι κυβερνήτης των Ιχθύων στους οποίους ανήκει ο οίκος;;;
  • fldown @ 30.05.2008 11:16
    Eva έμφαση είναι η παρουσία πολλών πλανητών σε έναν οίκο...
    Και εσένα ο Ποσειδώνας σου είναι 2 μοίρες μακριά από την ακμή του 1ου...Λογίζεται πως είναι πάνω στον ωροσκόπο...
  • Evangelique @ 30.05.2008 11:18
    Σε ευχαριστώ πολύ!!!!
    Σμουτς
  • Queenevi @ 30.05.2008 11:37
    λέων και σκορπιός έ; το φαγα στην μάπα χρόνια...ωραίος συνδυασμός και δυναμικός και σεξουαλικότατος αλλά τα εγώ πολύ δυνατά και από τις δύο πλευρές.. καλά ξεμπερδέματα!
  • kokopuff @ 30.05.2008 11:59
    pastra, os idimon tou 12o 8a sou pw oti einai katara na exeis pollous planites ekei. Kai einai i xeiroteri 8esi gia ilio. dn iparxei tpt xeirotero believe me =]
  • mafia7 @ 31.05.2008 23:10
    paidia... mia stigmi...
    diladi, ilios, kronos, kai ermis anadromos ston 12o...
    milame gia falimento???!!!!

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...