παρακαλώ περιμένετε...

Σκορπιός - σκορπιός

  • roularoulaki2010 @ 11.07.2017 23:13
    Dear Elenoulazzz....ο τυπος δεν εκφραζεται γιατι απλα δεν θελει να εκφραστει!!!!Εσυ προσπαθεις να τον ξεκλειδωσεις κι αυτος τπτ ετσι?Μενει στασιμος....Γιατι πολυ απλα δεν το βλεπει σαν σχεση αυτο που εχετε,το βλεπει απλα οτι περνατε καλα....προς το παρον τουλαχιστον!!!Δεν ξερω αν ειναι νωρις η οχι!Εσυ το ξερεις αυτο!Θα ελεγα να του δωσεις μια ευκαιρια ακομα(οχι παραπανω απο 6μηνο) διοτι οι Σκορπιοι ανοιγονται πολυ αργα και δυσκολα!Επιμενω και εμμενω στον Ταυρο,οπου ειναι πιο κουλ και θα σε βοηθησει να ανοιχτεις!Σκορπιος με τπτ στον κοσμο,ειστε ακριβως ιδιοι!!!Ειναι απ'τα λιγα ζωδια( τα ιδια) που δεν ταιριαζουν μεταξυ τους!Υ.Γ.:Στα λεγαμε 2 ατομα για τον Τοξοτη!Ουτε αυτον σου συνιστω....Ταυρος,Καρκινος,Αιγοκερως και Ζυγος ειναι οι καταλληλοι για εσενα!Καλο βραδυ!
    .:Στα λεγαμε 2 ατομα για τον Τοξοτη!Ουτε αυτον σου συνιστω....Ταυρος,Καρκινος,Αιγοκερως και Ζυγος ειναι οι καταλληλοι για εσενα!Καλο βραδυ!
  • Elenoulazzz @ 12.07.2017 16:43
    Roularoulaki2010, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είσαι πραγματικά to the point. Ναι, δεν το βλέπει έτσι..και δύσκολα θα αλλάξει αυτό. Δεν είναι της μοίρας μου γραφτό να βρω κάποιον να ταιριαξω, το πιστεύω! 
  • moisture666 @ 12.07.2017 18:48
    Δυο σεληνες τοποθετημένες αντιδιαμετρικά(υδροχος η δικη σου κ μαλλον λέων του φίλου σου) ειναι δυσκολο να δουλέψουν-συνεργαστούν μαζι.
    Συμβατοτητα σεληνων δείχνει κ μακροημέρευση σχεσης(χρειάζονται κ αλλες οψεις αλλα αυτη η συγκεκριμενη δείχνει σε βαθος χρονου οτι ειναι πολυ βασικός παράγοντας)

    Μαλλον ο σκορπιος ειναι κλειστός λογω σεληνης αντιθεση με κρονο.
    Αυτη η οψη με 12.00 το μεσημερι αλλα ισχυει κ με τράιαλ-ερορ κ για αλλες ώρες.
    (Έχετε τον ιδιο χαζοερμη αλλα του φίλου σου ειναι κ αναδρομος.)

    Ειναι ασυμβίβαστος, με ψυχικο σθένος,εγωισταρος, δεν λογαριάζει τιποτα οταν παθιάζεται με κατι,αναγεννάται απο τις στάχτες του κ δεν ξεχνάει τιποτα(θα σε βρει κ θα στο "επιστρέψει").

    Εσυ τωρα,οπως εχεις γραψει σε προηγούμενο σχόλιο σου στο προηγούμενο δικο σου ποστ χρειαζεσαι οπωσδήποτε ασφάλεια.
    Αυτο, γιατι απλα...δεν αυτοκυριαρχεισαι.
    Ανασφαλειες,προκαταληψεις,φοβίες,δολοπλοκίες κ αν γνωρίζαμε κ την ακριβή ώρα γεννησης σου θα σου "λεγαμε" κ που το χάνεις εντελώς.
    Εντελώς ανωμαλαρα!
    Επίσης προσεχε,σεξ,ντραγκς....ροκ εν ρολ άκου οσο θελεις!

    Α,πρόσεξε να παίρνεις κ ασβέστιο γιατι....μαλλον δεν σου αρεσει το γάλα!!
  • Elenoulazzz @ 13.07.2017 15:53
    Χμμ θενξ για την ανάλυση. Μακάρι να μπορούσα να αποκωδοκοποιησω όλα όσα μπήκες στον κόπο να γράψεις. Να είσαι καλά! 

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...