παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ευχές σε όλους!!!

 

 Η Ανάσταση έχει διαφορετικό νόημα για κάθε λαό και κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.

Και το νόημά της δεν απευθύνεται μόνο σε Χριστιανούς αλλά στον οποιονδήποτε τιμά, εμπιστεύεται και πιστεύει στη δύναμη της αλλαγής, στην απελευθέρωση από το παλιό, στο θαύμα της δημιουργίας φωτός μέσα από το σκοτάδι!

Ανάσταση σημαίνει να έχεις τη δύναμη να βγεις έξω από το κουκούλι. Όποιο κι αν είναι αυτό. Όπως η κάμπια που γίνεται πεταλούδα και πανέμορφη πετά απελευθερωμένη στο ανοιξιάτικο τοπίο.

Αναστάσιμα σημαίνει δημιουργικά, ανταποδοτικά στην αφθονία, συναισθηματικά όμορφα, με ευγένεια και τρυφερότητα στις ανθρώπινες σχέσεις, με φυσική ευημερία στην υγεία και γενναιοδωρία στα υλικά.

Επανάσταση στο παλιό, το γνώριμο, το οικείο και πολλές φορές, φοβικό. Επανάσταση και αλλαγή.

Η ικανότητα του ανθρώπου να βρίσκει το κουράγιο να πιστεύει στο απίστευτο. Γιατί η πίστη στο απίστευτο δίνει στον άνθρωπο τη δύναμη να προχωράει μπροστά με τη ζωή του. Να κάνει αλλαγές που μέχρι πρότινος δεν τολμούσε καν να διανοηθεί. Να γίνει γεννήτορας υπερβάσεων, δημιουργός νέων καταστάσεων και δεδομένων προς το ανώτερο...

Κι αυτό για να συμβεί απαιτεί πίστη, τόλμη, δράση και γενναιότητα.

Όλα όσα θέλει, αναζητά και ονειρεύεται ο άνθρωπος βρίσκονται "έξω από το κουκούλι" της άρνησης, του φόβου, της δυσπιστίας και της αναβλητικότητας.

Κι αυτό είναι το μεγάλο νόημα της Ανάστασης.

Μακάρι η Ανάσταση να πλημμυρίζει τη ζωή, την καρδιά και την ψυχή & τις πράξεις μας!

.Αυτό το Πάσχα η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει την λύτρωση στις ψυχες μας γιατί αξίζει να δούμε καθαρά πως η ζωή είναι γλυκιά και όμορφη

 

 

Καλό Πάσχα σκορπάκια και μη <3 Να περάσετε τέλεια!!! 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 229 μέλη.

γιορτάζουν οι: Νικηφόρος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...