παρακαλώ περιμένετε...

Με τσίμπησε Σκορπιός....

  • ManosTS @ 26.12.2015 14:02
    Δεν θα σου καθησει αστο μην το παιδευεις τρεχα να βρεις καμια λεονταρινα που ειναι στα κυβικα σου χαχα
  • donantonio @ 26.12.2015 15:07
    Alfie, είναι όντως κρίμα να υπάρχει σούπερ χημεία αλλά η άλλη να είναι "γεια σου". Και μιλάω για την τύπισσα, γιατί από αυτήν έχεις εμπειρία. Δυστυχώς όμως συμβαίνει. Το τι είναι για εκείνη ο άλλος που βρίσκεται στη ζωή της δεν μπορείς να το ξέρεις, ούτε μπορείς να βασίζεσαι στα λόγια της. Προς το παρόν προτιμάει αυτόν και τη σιγουριά του. Το αν και που είσαι εσύ καλύτερος (κλασική κριαρίσια σκέψη) από ότι βλέπεις πολύ λίγο έχει σημασία.
     
    Προστάτεψε τον εαυτό σου, πάρε ό,τι μπορείς από αυτή τη φάση και μην επενδύεις και πολλά συναισθηματικά, από τη στιγμή που δεν υπάρχει ανάλογη ανταπόκριση.
     
    Αλλιώς ετοιμάσου για ξεζούμισμα από όλες τις απόψεις, με τον απαράμιλλο, Πλουτώνιο  τρόπο, που μόνο μία Σκορπίνα μπορεί να πετύχει.
     
    Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
  • alfie1990 @ 26.12.2015 17:26
    @ManosTS μου έχει καθήσει ήδη μια φορά, δεν είναι εκεί το θέμα...
    Αυτο που ρωτάω είναι αν μια Σκορπιός μπορεί να χωρίσει απο μια σχέση που έχει πεθάνει και να ξεκινήσει κάτι απο την αρχή ή αν είναι τόσο μαζόχα που περιμένει ο άλλος να την χωρίσει
     
    @donantonio Ευχαριστώ για την συμβουλή!
  • anastasi @ 28.12.2015 01:20
    καλά, που πήγε ο κριαρίσιος εγωισμός? 
     
    μάλλον αυτή είναι η εγωίστρια κι εσύ ο μαζοχιστής. ρίξε της ένα καλό φτύσιμο και θα κολλήσει σαν στρείδι επάνω σου. διαφορετικά το βλέπω να σε παίζει πολύ άσχημα, σε ένα πλουτώνιο παιχνίδι εξουσίας όπου μάλλον είναι καλύτερη από εσένα.. 
  • moisture666 @ 28.12.2015 12:52
    Ο σκορπιος δεν δέχεται ποτε το φτυσιμο.
    Το χειρότερο του.
    Αν φευγει....εχει φύγει.
    Δεν γυρνάει.
  • desvaio @ 28.12.2015 15:44
    μη τη χασεις!!!  δεν θα ξαναβρεις τη χημεια που υπαρχει μεταξυ σας....ξερω τι σου λεω...απλα αν μπορεις πηγαινε ****...και βοηθησε την να ξενπερδευτει....ειναι θεμα χρονου....και προς θεου μη δε θεωρησει δεδομενο
  • alfie1990 @ 29.12.2015 01:25
    Με μπερδέψατε λίγο αλλα και εγω λέω να το πάω στην πιο σίγουρη τακτική του "φτυσίματος" , σκέφτηκα να αρχίσω να κυκλοφορώ και με άλλη για να δημιουργηθεί λίγη ζήλεια αλλα έχω ακούσει οτι ο σκορπιός εκδικείται και δεν ξέρω αν θα μου βγεί σε καλό. 
  • MissScorpio @ 01.03.2016 00:01
    Έτσι έπαθα κι εγώ με έναν κριό.. Ο σκορπιός και ο κριός αποτελούν μια καρμική σχέση για αυτό νιώθεις τέτοια έλξη οταν εισαι απέναντι της.. Συνήθως αυτά τα δύο ζώδια ταιριάζουν πιο πολύ ως εραστές θα έλεγα και όχι για σταθερή σχέση.Αν ταιριαζουν οι πλανήτες σας ή τα ωροσκόπια σας ίσως δουλέψει η σχέση καλύτερα..

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...