παρακαλώ περιμένετε...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ

  • indoleblue @ 16.11.2014 13:03
    Δεν νομίζω ότι έχετε χωρίσει ...
    Νομίζω ότι έχει θυμώσει και βρίσκεται στο πλαίσιο του 'όταν θυμώνω άσε με να μου περάσει, γιατί θυμώνω πολύ'.
    Είναι θυμωμένος γιατί είναι κουρασμένος πολύ, γιατί δεν μπορεί να κάνει αυτό που θέλει επί του παρόντος λόγω δουλειάς και γιατί πίστεψε ότι κι εσύ αντί να κάνεις κέντρο του ενδιαφέροντός σου εκείνον που είναι σε δύσκολη - απαιτητική - κουραστική φάση, έβγαλες προς τα έξω τη δική σου ανάγκη και ανασφάλεια.
    Νομίζω σε τιμωρεί με τον τρόπο του (ίσως μετράει και αντιδράσεις και εμέσως πλην σαφώς σου περνάει μνμ από το FB).
    Όσο θα κρατήσει αυτή η χαζή φάση μπορείς να σκεφτείς αν αντέχεις να είσαι μαζί του, τι σου έχει διαφύγει από την προσωπικότητά του, πως μπορείτε να διαχειρίζεστε μελλοντικά τέτοια περιστατικά (απλή ασυνενοησία έχετε και παιδικό πείσμα και οι 2). Οι σχέσεις τον πρώτο καιρό όλες καλές είναι, μέσα στα μέλια. Κάποια στιγμή όμως έρχονται και τα δύσκολα και εκεί πρέπει να μπορούμε να τα διαχειριστούμε και οι 2, αλλιώς ... πάμε γι' άλλα.
    Καλή δύναμη και εύχομαι αίσιο τέλος!
  • ManosTS @ 16.11.2014 15:34
    Aς προσεχες να ησουν και εσυ ενταξει μαζι του προφανως καποια βλακεια εκανες και εσυ και αυτος το πηρε στραβα
  • pennalious @ 16.11.2014 19:48
    Σε μια μακροχρόνια σχέση που είχα, βίωσα παρόμοια συμπτώματα: υπερβολική δουλειά,  κούραση, αντίδραση και είχα κρατήσει στάση υπομονής και ανεκτικότητας το αποτέλεσμα ήταν να διαπιστώσω την ύπαρξη παράλληλης σχέσης.  Δεν μετάνιωσα ποτέ για τη στάση μου αλλά δεν ξέρω αν θα είχα πλέον αποθέματα υπομονής για να το ξανακάνω. Κανείς δεν θα σου πει που είναι τα όρια σου, αντέδρασε έτσι όπως θα ήθελες να σου φερθούν εσένα και έχε στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου πως όταν ο άλλος έχει ξεκαθαρίσει μέσα του τι θέλει έχει την ωριμότητα να διαχειρίζεται τις δύσκολες καταστάσεις και δεν κάνει τη ζωή του άλλου πατίνι. (αυτό ισχύει και για τους δύο)
  • ninakiii @ 17.11.2014 00:13
    Ρε παιδια τοσο θυμος? εκεινος μου ελεγε οτι ειναι ο πιο ψυχραιμος απο τους δυο μας και να τον ακουω. καθε μερα ελεγε ποσο ευτυχισμενος νιωθει και αν νιωθω κ εγω το ιδιο. Ποσο μαγικο ειναι που ειμαστε μαζι . που ειναι η ψυχραιμια του? ενταξει δεν αδιαφορουσε ομως εγω ειμαι γκρινιαρα και το ξερει και το εχει αποδεχθει.. ετσι λεει τουλαχιστον. Ποσο κραταει ο θυμος πια? Δε τον εβρισα κιολας να τον βλεπω και να τον ακουω πιο πολυ ζητησα.. Το ξερω οτι κουραζεται κ ηταν βλακεια μ αλλα θελω να επανορθωσω..
  • indoleblue @ 17.11.2014 08:49
    Ρηνάκι μάλλον δεν ακούς τι σου λένε, αλλά τι έχεις στο μυαλό σου.
    Μην έχεις τύψεις και ενοχές, δεν υπάρχει κάτι να επανορθώσεις, μία κακή επικοινωνία-αλληλοκατανόηση ήταν. Αν αρχίσεις να θέλεις να επανορθώσεις σε βλέπω να σε κάνει μία χαψιά ο Σκορπιός στα παιχνίδια εξουσίας του.
    Και μην μένεις στο τι σου λέει ο καθένας, που θέλει να παρουσιάσει τον εαυτό του κάπως. Βλέπε τι γίνεται, σκέψου.
  • moisture666 @ 17.11.2014 08:58
    Pennalious.....εύγε παιδί μου!
  • anagenisi3 @ 18.11.2014 01:26
    Γιατι τοσο ευκολα να στραβωσει;εσυ με αυτο που ειπες το ενδιαφερον σου εδειξες.μηπως τον εχει ενοχλησει κατι αλλο;θυμισου τις τελευταιες ημερες τι λεγατε,τι συζηταγατε;εσυ γιατι δεν επικοινωνεις μαζι του και ρωτησε τον....παντως αν στραβωνει τοσο ευκολα δεν ειναι ωραιο για εσενα ,και μια καλη σχεση πρεπει να αντεχει.

έχουν γενέθλια 244 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...