παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΕΓΩ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΑΥΡΟΣ.

Καλησπέρα,

είχα σχέση με έναν άντρα Ταύρο. Εγώ γεννημένη 4 Νοεμβρίου 1976 εκείνος 28 Απριλίου 1974. Όλα ήταν καλά παραπάνω από τέλεια. Φοβόταν όμως διαρκώς μην με πληγώσει, γιατί είχε πληγωθεί στο παρελθόν από μια γυναίκα που δεν την έχει εδώ και χρόνια ξεπεράσει.

 

Κι ενώ όλα ήταν τέλεια, άρχισε να απομακρύνεται σιγά σιγά, πάντα με απίστευτη ευγένεια. Το ένστικτό μου λέει πως οφείλω να περιμένω να επουλωθούν μέσα του οι πληγές γιατί τον φόβησε κι ο τρόπος που τον ερωτευτηκα. Του έδειξα όλο το πάθος μου ενώ είχε μάθει να μένει μόνος και να μην δίνει αναφορά σε κανέναν. Μου είπε όσο πιο πολύ με θες, τόσο πιο πολύ φοβάμαι.

 

Δεν έχουμε επαφή, δεν τον ενοχλώ, τον αφήνω να σκεφτεί, αλλά μαραζώνω κάθε μέρα. Στα γενέθλιά μου, μου έγραψε στο facebook στον τοίχο μου, κι όταν του έστειλα μήνυμα inbox μπήκαμε σε μια συζήτηση του στυλ με θες ή όχι, αν τα ξαναβρήκε με την πρώην του κτλ. Δεν είχε κάτι να μου πει παρα μόνο πως θέλει να με προστατεψει.  Και μου είπε πως έγραψε ανοιχτά γιατί δεν ήθελε να μπει σε αυτή την κουβέντα. 

 

Του έστειλα κάτι την ίδια βδομάδα το οποίο ήξερε πως θα παραλάβει, ενημερωθηκα πως το παρέλαβε, όμως κανένα ευχαριστώ πουθενά. Στις 22 Νοεμβρίου εγώ βραβεύομαι σε παγκόσμιο διαγωνισμό. Το γνωρίζει και μου είχε πει πριν γίνουν όλα αυτά πως θα έρθει. Τι να κάνω; Να του στείλω μήνυμα να του πω πως υπάρχει η πρόσκληση και τον περιμένει; Να αφήσω το θέμα έτσι, μήπως έρθει από μόνος του; Να ελπίσω σε επιστροφή του; Η σχέση μας ήταν μόνο έναν μήνα, όμως εκείνο τον μήνα από μεριάς του ειπώθηκαν πάρα πολλά- ακόμη και για να κάνουμε οικογένεια.

 

Επίσης να πω πως επί δύο χρόνια με έψαχνε να με γνωρίσει απο κοντά καθοτι και οι δυο συγγραφείς, γιατί είχα αφήσει ένα σχόλιο σε κάτι που είχε γράψει. Κι όταν επιτέλους βρεθήκαμε εντελώς καρμικά και με τον πιο παράδοξο τρόπο, ήταν ατό που λέμε" αυτοί θα πεθάνου μαζί".Έχω ξανακάνει σχεση με Ταύρο, αλλά αυτή εδώ ήταν διαφορετική. Όλα ήταν σαν να είμασταν μαζί από πάντα κι απλά βρεθήκαμε. Οικειότητα σε απίστευτο βαθμό και βαθύ δέσιμο.

 

Να συμπληρώσω πως εγώ είμαι Ιχθυς στον Ωροσκόπο, εκείνος δεν γνωρίζω. Έχω πελαγώσει, δεν ξέρω πως να φερθώ και τι να κάνω ή να μην κάνω. Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του, νιώθω την σκεψη του πάνω μου. Τι μου συστήνετε να πράξω παρακαλώ; Γενικά μαζί του αλλά ειδικά και στο θέμα της 22 Νοεμβρίου. Να του το θυμίσω ή όχι; Υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί ξαφνικά; Εκείνη την ημέρα; Έχει τελειώσει η σχέση μας ολοκληρωτικά;

 

Ευχαριστώ και με αγωνία περιμένω απάντησή σας. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...