παρακαλώ περιμένετε...

ΩΡΙΑΙΑ ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

  • Shark @ 19.02.2014 09:12
    H ωριαια δεν θελει μπερδεμενες ερωτησεις,ριξε μια ματια στο πως θετουν ερωτησεις στην ωριαια.
  • vAIRsiFIRE @ 19.02.2014 14:42
    Εγω παλι θα ηθελα να μαθω απο ποιο σαιτ ειναι αυτος ο χαρτης.. μου λειπουν οι ευαναγνωστοι χαρτες.
  • Shark @ 19.02.2014 14:57
    Εγω παλι εχω την απορια γιατι δεν βγαζει τον Ερμη αναδρομο (R)
  • els_xas @ 19.02.2014 20:55
    http://www.astrofree.com/cgi-bin/astro/natal
    ε μπερδεμενο μυαλό-->μπερδεμενες ερωτήσεις
  • manini @ 19.02.2014 21:09
    Ο Ερμής, δείκτης του, για λίγες μοίρες όντως μπήκε στους Ιχθύες, ζώδιο που δείχνει ότι μπορεί να ενδιαφέρεται. Όμως γύρισε ξανά ανάδρομος προς τον Υδροχόο. Αυτό μπορεί πχ να ταιριάζει με το μέρος της ιστορία σου που περιγράφεις, ότι έγινε κάτι πριν κάποιες μέρες αλλά όμως ότι δεν εξελίχθηκε. Ο Ερμής έχει αρκετό "δρόμο" μπροστά του, διαγράφοντας την ανάδρομη κ ύστερα την ορθή πορεία μέχρι να επιστρέψει στα Ιχθύες. Δεν είμαι σίγουρη αν αξίζει τον κόπο να το δεις τόσο μακροπρόθεσμα. Επίσης ο Ήλιος σαν δικός του δείκτης επίσης, μόλις, μόλις έσκασε μύτη επίσης στους Ιχθύες, άρα είναι σαν να μας λέει ότι μπορεί να είναι με μισό πόδι πίσω μπρος. Μας λέει μέσες άκρες ότι κάτι γίνεται από πλευράς του.
     
    Το θέμα είναι όμως ότι εσύ ως Δίας, δεν τον βλέπεις με κανέναν τρόπο, ενδιαφέρεσαι για εσένα (κακό δεν είναι) και επίσης η θέση της Σελήνης σου και της Αφροδίτης σου δείχνει ότι σε ενδιαφέρει κάποιος/κάτι σε Κρόνο...εκείνον όμως με κανέναν τρόπο!
    Δεν ξέρω γιατί τις τελευταίες μέρες βλέπω ωριαίες στις οποίες αυτός που ρωτάει δεν καίγεται... Ενδεχομένως στην περίπτωση σου, να σου άρεσε/κολακεύτηκες που σε πλησίασε, αλλά να μην σε ενδιαφέρει πραγματικά; Δεν ξέρω...μια υπόθεση κάνω μόνο.
     
    Επίσης η θέση της Σελήνης, βρίσκεται σε via compusta που θεωρητικά είναι προειδοποιητικός κανόνας ότι δεν εξετάζεται η ωριαία. 
     
    Ίσως λοιπόν πριν κάνεις κάτι να σκεφτείς όντως αν θες να μπεις ανάμεσα τους, αν όντως σε ενδιαφέρει...μιας κ είστε κιόλας κ φίλοι, ε;
     
    Αυτά που αναφέρω είναι καθαρά η άποψη μου κ δεν έχω πολύ σοβαρές γνώσεις, μπορεί να την διαβάζω λάθος. Ελπίζω να σου φέρει η ζωή αυτόνανε που πραγματικά χρειάζεσαι!
     
    *και μια παράκληση. Όταν ανεβάζετε έναν χάρτη ωριαίας, κάντε κ μια προσπάθεια να την αναλύσετε πρώτα. Υποτίθεται ότι σκοπός είναι να μάθουμε όλοι κάτι.. 
     
    (αυτά από εμένανε...όσο περίμενα να ζεσταθεί ο θερμοσίφουνας! )
  • manini @ 20.02.2014 09:44
    επίσης, επίσης, επίσης...(γιατί δεν έγραψα αρκετά εχτές )
  • els_xas @ 21.02.2014 00:58
    Ευχαριστώ πολύ manini!!!. πολύ διαφωτιστική η ανάλυσή σου έχω να πω..ισχύει ότι αυτήν την περίοδο σκέφτομαι τον εαυτό μου και να σταθώ στα πόδια μου αλλά κάποιον με κρόνο δεν έχω υπόψη μου..όπως είπες η ζωή θα δείξει!.
  • manini @ 21.02.2014 08:18
    O Κρόνος στην ωριαία σου συμβολίζει κάποιο άτομο ή κάποια κατάσταση που σε απασχολεί...όχι κάποιον γενικά με Κρόνο πχ έντονο σε ένα γενέθλιο..
     
    το λέω σε περίπτωση, που έτσι όπως εκφράζομαι δεν έγινα κατανοητή. καλημέρα

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...