παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Τα 7 Θανάσιμα Ερωτήματα (που ο/η Αστρολόγος σου Έχει Βαρεθεί να Απαντά)

Επειδή Παρασκευή είναι, Καλοκαίρι έρχεται και οι ζέστες σφίγγουν είπαμε να κλείσουμε την εβδομάδα με λίγο... Πλουτώνιο χιούμορ.

Η Ελισσάβετ μας, μετά από μια εβδομάδα κόλαση (βάλε μέσα τις Ερωτικές που έγραψε, βάλε που έπρεπε να παραδώσει και τις Καλοκαιρινές της προβλέψεις που έρχονται οσονούπω, βάλε και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της...) είπε να μοιραστεί μαζί μας τις απαντήσεις που κάθε άνθρωπος που ασχολείται με την αστρολογία θα ήθελε να δώσει αλλά...

Αυτά είναι τα 7 θανάσιμα ερωτήματα και οι απαντήσεις τους!

 

Αστρο-ερώτηση Νο1: "Πότε θα δω μια άσπρη μέρα;"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Ποτέ! Π Ο Τ Ε! ΟΚ, εντάξει, όχι ξερό ποτέ.... Ποτέ μέχρι να τη δημιουργήσεις εσύ ο ίδιος την άσπρη/μπλε/σωμόν/τιρκουάζ μέρα σου όπως τη θες! Θέλει προσπάθεια! Γκέγκε;

 

Αστρο-ερώτηση Νο2: "Μα γιατί έλκω ΣΥΝΕΧΕΙΑ μ****ες/σμένες;"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
α) Ο/Η Άλλος/η είναι ο καθρέφτης που επιλέγουμε για να δούμε/ζήσουμε/καταλάβουμε όσα συνειδητά δεν μπορούμε. Άρα πρόσεχε τί λες.

β) Η ύπαρξη και μόνο της λέξης "συνέχεια" στην ανωτέρω φράση, αρκεί για να σου πει οποιοσδήποτε μελετά αστρολογία πως κάτι έχεις να μάθεις και αρνείσαι να το μάθεις/αποδεχτείς. Extra tip: Όσο αρνείσαι κι αντιστέκεσαι, τόσο πιο έντονα γίνονται τα χαστούκια-μαθήματα.

 

Αστρο-ερώτηση Νο3: "Μα εγώ θέλω αυτό (ή αυτόν/η)!"

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Θέλε! Surprise, βρε κουτό! Δεν έχεις έρθει για να έχεις αυτά που θέλεις, αλλά αυτά που ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ για να γίνεις ο καλύτερος "Εσύ"! Αν βέβαια θέλεις. Αν δε θέλεις, υπάρχει και παρακάτω κεφάλαιο.

 

Αστρο-ερώτηση Νο4: "Μα είμαι καλός/ή, αλήθεια! Γιατί να μου συμβαίνουν όλα αυτά;"

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Define "καλός". Βλέπεις, η αστρολογία το "κάθομαι στο σκαμνί, τρώω ξανάστροφες και αγχώνομαι μόνο για το αν πόνεσε το χέρι του βασανιστή μου" δεν το λέει "καλός", το λέει "ηλίθιος". Καμιά φορά το λέει και "Ποσειδώνας", χωρίς σε καμία περίπτωση να είναι συνώνυμο του "ηλίθιος".
Αντιπροτείνει δε, μία γκάμα αποδεκτών αντιδράσεων - από το να μην είσαι εκεί στο επόμενο χτύπημα (Υδροχόος και Ουρανός), να γελοιοποιήσεις το βασανιστή σου (Δίδυμος) μέχρι το να μην έχει πλέον ο βασανιστής σου χέρι ούτε για να ξυστεί, πόσο μάλλον για να χτυπήσει (Σκορπιός και Πλούτωνας). Choose your path well.

 

Αστρο-ερώτηση Νο5: "Είμαι Νεροβούβαλος και είναι Κολιμπρί, ταιριάζουμε;"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Είσαι εις θέσιν να ταιριάξεις με όλους (εφόσον κι εκείνοι αντίστοιχα ενδιαφέρονται να ταιριάξουν μαζί σου και να σε ανακαλύψουν). Από τη μητέρα που σε γέννησε μέχρι τον Αδόλφο Χίτλερ, στον κάθε άνθρωπο μπορείς να βρεις πράγματα να αγαπήσεις, και να τα δουλέψεις, δουλεύοντας και βελτιώνοντας τον εαυτό σου. Απαραίτητη προϋπόθεση, να ξέρεις τί ψωνίζεις. Αν ψαχνόμαστε πχ στους Υδροχόους για παράδοση και τρυφερότητα τύπου προδέρμ, ουαί ημίν! Δεν απαιτούμε από Παρθένους την πιο τρελή ανεμελιά και κάψιμο της ατζέντας και πάει λέγοντας...

 

Αστρο-ερώτηση Νο6: "Τι βλέπεις; Μου πέφτει γάμος/λεφτά/προαγωγή/αρσενικό παιδί/κληρονομιά;"

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

 

Μου πέφτει ο αιματοκρίτης αυτή τη στιγμή, και γλυκοκοιτάζω την αρτηρία σου.

 

 

Αστρο-ερώτηση Νο7: "Δεν πιστεύω στα ζώδια, τι μπορεί να μου πει η αστρολογία;»

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

 

Α) Ούτε εγώ πιστεύω στην Αστρολογία, όπως δεν «πιστεύω» στη Γεωμετρία, τη Χημεία ή στη Φιλοσοφία. Τη μελετώ και τη χρησιμοποιώ για να ερμηνεύσω με το πλαίσιο της γεγονότα, πρόσωπα, καταστάσεις. Συχνά ανεπιτυχώς γιατί κι εγώ είμαι άνθρωπος και συνεχώς μαθαίνω!

 

Β) Η Αστρολογία είναι μία εσωτερική, ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ γλώσσα η οποία μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις ένα ακριβές ψυχογράφημά σου και να προσεγγίσεις την αυτογνωσία μέσα από τη σκοπιά της. Δε φτιάχτηκε για να βρίσκεις χαμένα αντικείμενα (κι αν κάτι χάθηκε καλό θα ήταν να το αφήσεις στην ησυχία του πιστεύω...), δεν παντρεύει τις ανύπαντρες κόρες (θα συναντήσεις ένα ψηλό μελαχρινό άντρα τύπου...), δε θυσιάζει κοκόρια στην Πεντέλη μπροστά σε πεντάλφες.

 

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...