παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Περι του Stauros M7

Και εντώ κυρίες και κύριοι θα σας γκράψω τα πρώτα μου πονήματα απο την συμπεριφορά του Stauros M7.

 

Το υποκείμενο της μελέτης βγκάζει μια έντονη επιθετικότητα η οποία πηγκάζει απο το πολύ βαθύ συναίσθημα θανάτου που κατευθύνεται προς τον εξωτερικό κόσμο.

Το ένστινκτο καταστροφής του,κατευθυνόμενο προς τα υπόλοιπα αντικείμενα και μέλη,παρέχει στο Εγκώ του ασθενούς την ικανοποίηση των ζωτικών του αναγκών και τον έλεγκχο της ηντονής,γιά.

Παρότι οι περισσότεροι άντρωποι κατευνάζουν αυτό το ένστινκτο με την διαδικασία της ενδοβολής γιά,δηλαδή της ασυνείντητης συμβολικής εσωτερικοποίησης των ψυχικών αναπαραστάσεων των αγκαπητών και μισητών εξαιρετικών αντικειμένων τους, ο Stauros M7δεν μπορεί να το κάνει αυτο.

Αυτνό συμβαίνει επειδή δεν πηντάει δυστυχώς.

Αναστέλλωντας τις εσωτερικές του επιτυμίες για σεξουαλική ικανοποίηση,λόγκω της αυστηρότητας του Υπερεγκώ του και την καταπίεση του Εκείνου,γκίνεται αυτοτιμωρητικός και περνά απο το σαντιστικό στάδιο του άρρενος φύλου στο μαζοχιστικό στάδιο της σεξουαλλικής ηντονής του θυληκού φύλου.

Τουτέστιν γκίνεται ομοφιλόφυλος.

 

Το αποντέλεσμα είναι  να επιβάλει λόγκω της αυστηρότητας του Υπερεγκώ και της καταπίεσης του Εκείνου στο Εγκώ μια σαδομαζοχιστική συμπεριφορά στο Εγκώ,να καταπιέζει τον εαυτό του και να δημιουργκεί μια οντότητα εντός του για να τον επιβλέπει,όπως η φρουρά σε μια κατεχόμενη πόλη.

Αυντός είναι και ο λόγκος που συνεχίζει να γκράφει εδώ μέσα.

 

Η παραμονή του σε ένα έχθρικο περιβάλλον με τη τέλησή του, του δίνει τον έλεγχο περί μιας διαδικασίας,ενισχύει ντηλαντή περισσότερο το σαδιστικό χαρακτήρα του Εκείνου του,το οποίο καταπιέζεται.Μην έκοντας ολοκληρωμένες σεξουαλλικές σχέσεις,ξανανανακαλύπτει το πρωκτικό στάντιο της ηντονής,όπως όταν ήτο βρέφος και όπως κατακρατούσε τα κόπρανά του μικρό,ανακαλύπτοντας την ηντονή του ελέγχου,κάνει το ίντιο με το stardome και την παραμονή του.

 Δεν τα παραξενευόμουν αν φοράει και πάνες.

 

¨Ετσι λοιπόν εμφανίζει μια πολύπλοκη σαντομαζοχιστική συμπεριφορά,σαδιστική απέναντι στα κόπρανα του και την παρουσία του ενοκλώντας τους άλλους,μαζοκιστική αυτοτιμωρούμενο εντός ενός site που ντεν συμπαθεί και καταπιέζοντας τα σεξουαλλικά του ορμέμφυτα,καταλήγοντας σε ξεκάταρες ομοφυλοφιλικές τάσεις.

Μου τυμίζει την πρώτη μου αστενή κάποτε στη Wien ονόματι Ντόρα,και αυτή καταπίεζε τις ομοφιλοφυλικές της τάσεις και απέκτησε νευρώσεις,είχα γράψει και το Bruchstück einer Hysterie-Analyse βασισμένο πάνω της,πολύ ομορφο σύγγραμα ,για για.

 

Είναι πολύ πιτανό αυτή η καταπίεση του Εκείνου και η μη τέλεση σεξουαλικών πράξεων να πηγκάζει απο ασυνείντητα καταπιεστικά δρώμενα κατά την παιδική του ηλικία,να νιώτει την αυστηρή σαντιστική καταπίεση του πατέρα του πάνω στην σεξουαλλικότητά του.

 

Ωστόσο ντεν χρειάζεται να ανησυχεί-ο Stauros M7 αν αποφασίσει να ακολουτήσει την τεραπεία μου και ψυχαναλυθεί τα μπορέσω να τον τεραπεύσω και να γκράψω και νέο σύγγκραμα βασισμένο πάνω του .

 

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...