παρακαλώ περιμένετε...

Back to an ωριαία!

  • alice16 @ 01.02.2013 23:23
    Όχι η χιαστί δεν υπολογίζεται στην ωριαία.
  • alice16 @ 01.02.2013 23:39
    Θετικά μάλλον τα βλέπω τα πράγματα. Δε σχηματιζεται όψη μεταξυ σας αλλά σχηματιζει η Σελήνη νομίζω πρώτα τετραγωνο με σενα και μετά (αυτό είναι το καλό) τρίγωνο μαζί του. Όλα συγκλίνοντα. Εσύ μηπως προκαλείς τις δυσκολίες στην ιστορία; Κι αυτό με την απάντηση που ειπες, αναλογα με το ερωτημα που έθεσες ίσως πρέπει να βρεις και τον αναλογο δείκτη του ερωτηματος και να κοιταξεις τις όψεις που σχηματιζει.
  • vasiliki28 @ 02.02.2013 16:12
    Η Σελήνη τετράγωνο με Αφρο?δεν το βλέπω αυτό..απο που το βλέπεις?Τρίγωνο μαζί του, ναι κανει.Το οτι η Σελήνη όμως είναι via combusta δεν μας επηρρεάζει?ειναι καιμέσα στον οίκο μου......Κανεις απο τους 2 μας δεν προκαλεί δυσκολία...η δυσκολία υπάρχει από μόνη της...ζεί στο εξωτερικό αυτός...δεν έθεσα κάποιο ''βαρυσήμαντο'' ερώτημα..απλά προσπαθώ να συνεχίσω μια επικοινώνια μεταξύ μας...
  • vasiliki28 @ 02.02.2013 16:23
    Και σαν δευτερο δείκτη μου αν πάρουμε την Σεληνή, είναι καλό που σχηματίζουν όψη..αλλά είναι όντωςόψη? Σε 9 μοίρες  γίνεται αν δεν κάνω λάθος...δεν είναι πολύ για να θεωρείται όψη??
  • alice16 @ 02.02.2013 17:19
    Σελήνη μεσα στον οικο σου στο ιδιο ζωδιο είσαι εσύ και τα συναισθηματά σου. Λογικό που είναι σε via combusta, είστε μακριά ξερεις μεσα σου ότι ουσιαστικά δε μπορεί να γίνει κάτι οπότε;  Τους δεικτες της επικοινωνιας εγώ τους βλέπω καλά -σε γενικες γραμμές (κ πάλι σου λέω με τις πενιχρες γνωσεις που έχω, μπορεί και να λεω βλακείες).
    Συνοδο ο Άρης με τον Ερμή και υπάρχουν και όψεις με Δία ως δεικτη της δικης του επικοινωνίας (αλλά και της δικής σου -δεν ειναι τυχαια η ταυτιση των δεικτών) όλες συγκλινουσες, η δικιά του όμως με τετράγωνο, υπάρχει καποια δυσκολία εδώ και ο Δίας γενικά στους Διδυμους δεν είναι στα καλυτερά του.
    Το συμπέρασμα που βγάζω εγώ είναι ότι παρά τις δυσκολίες, θα έχετε επικοινωνία ίσως όμως όχι ακριβως αυτή που θα ήθελες. Άλλωστε ο τυπος είναι Άρης στον Υδροχόο και στον 5ο, αυτή την περίοδο θελει να περνάει καλά χωρίς άγχη και πρήξιμο. Επίσης με προβληματίζει ένας ήλιος στον οικο του και στο ίδιο ζώδιο. Ο Ήλιος είναι δείκτης του δικού του 5ου οίκου, φίλος του με τον οποίο περνάει καλά ή κάποια φιλεναδούλα στα σκαριά;
  • vasiliki28 @ 02.02.2013 21:24
    Αυτός έχει βγει πρόσφατα απο μακροχρόνια σχέση και συγκατοίκηση με δική του απόφαση...ναι προφανώς και θα είναι σε πιο χαλαρή φάση..να περνάει καλά!....και είμαστε τόοσο μακρυα που εχεις δικιο για την σελήνη...απλά δεν είμαι τόσο προσγειωμένη όσο θα πρεπε...όχι ερωτευμένη απλώς πολύ ενθουσιασμένη μετά από πολύ καιρο!
  • vasiliki28 @ 03.02.2013 13:12
    Κάτι άλλο που παρατήρησα τώρα...η Σελήνη κάνει τρίγωνο με Ερμή σε 2 και κάτι μοίρες και μετά ο Ερμής κάνει σύνοδο με Αρη σε 6 και κάτι...δεν ξέρω όμως αν στο ενδιάμεσο ο Ερμής κάνει κάποια άλλη όψη...καμμιά βοήθεια?

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...