παρακαλώ περιμένετε...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

  • DEMI040777 @ 21.01.2013 10:27
    ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΣΟΥ!
     
  • AriesLeo @ 21.01.2013 15:03
    Ζήλεια για τους πρώην; Τι στο καλό;
    Και στο κάτω κάτω τι περιμένει να βρει, κάποια άσπιλη και αμόλυντη;
    Μα τι φρούτο κ αυτό.....
    Φτύσε τον για να κολλήσει κ έπειτα δήλωσε πως αν δε θέλει σοβαρή σχέση τον αφήνεις στην άκρη. Δύσκολο να είσαι Σκορπιός και να προσπαθείς να αντισταθείς στο πάθος, αλλά μπορεί έτσι να σου βγει καλυτερα!
  • alfita @ 21.01.2013 16:29
    οι πλουτωνιες σχεσεις δεν ειναι ευκολες .....μοιαζουν σαν αυτο το τραγουδι...δυσκολο να τις αντεχεις..
     
    http://youtu.be/9RZ_GcPebCI
     
     
     
  • mr_Mister @ 21.01.2013 19:33
    Αυτό μου κάνει συμπεριφορά ατόμων γύρω στα είκοσι, οπότε μαθηματικά και μόνο έχετε διανύσει μόλις το 1/10 της ερωτικής σας ζωής ή και λιγότερο. Τι σημαίνει αυτό? Ότι έχετε πολλά να δείτε να μάθετε και να πάθετε ακόμα και ότι δεν πρέπει να τα παίρνετε αυτά στα σοβαρά. Τι λέω τώρα σε ένα Σκορπίδι του εδώ και όλα, όμως έτσι είναι αρέσει δεν αρέσει.
     
    Κάτι άλλο, αυτό το «υπάρχουν συναισθήματα» είναι το κλειδί. Συναίσθημα είναι και το να σου φάω το λαρύγγι από την κτητικότητα, συναίσθημα και η χαρά από την ελευθερία του άλλου. Μεγαλώνοντας θα μάθετε να τα αναγνωρίζετε να τα διαχωρίζετε και να τα διαχειρίζεστε. Μεγαλώνοντας όμως. Ως τότε διασκεδάστε το παραγωγικά και δημιουργικά. Ή και αναπαραγωγικά άμα λάχει
  • justice0libra @ 21.01.2013 21:10
    Σκορπιός!Αν και είσαι σκορπιός μου κάνει εντύπωση πως δεν μπόρεσες να τον διαχειριστείς,αλλά ενδεχομένως λειτουργεί αλλιώς το αρσενικό από το θυληκό.Τι να πω!
    Εγώ έχω εμπειρίες με σκορπιό και ήταν μια σχέση τόσο έντονη,τόσο κουραστική,τόσο επιθετική,αποπνυκτική,παθιασμένη αλλά δεν άντεξα βαρέθηκα αρκετά.Εκεί που ήθελα να δώσω τέλος,ανακαλύπτω μια απιστία του και εννοείται τσαντίστηκα και ήμουν ανένδοτη,δεν ξαναγύριζα πίσω με τίποτα.Εγώ όλα αυτά!Γιατί αυτός είχε άλλη γνώμη!Με το ζόρι να τον συγχωρήσω,με το ζόρι να είμαστε ξανά μαζί,ζήλευε ακόμα και το φόρεμα που ακουμπούσε πάνω μου.Πρώην;;;;;Δεν μιλούσα καν για να διαφυλάξω την σωματική τους ακεραιότητα!Σχεδόν μετά βίας αποφάσισα να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία,εκεί ήταν η πορσωποποιήση του δικτάτορα και εν τέλει επειδή πλατιάζω αρκετά σηκώθηκα και έφυγα από την περιοχή που έμενα και πήγα στην άλλη άκρη της Αθήνας,άλλαξα και τηλέφωνο και έτσι ηρέμισα.Κανείς γνωστός μου δεν του είπε τίποτα για εμένα και έτσι ηρέμησα.
    Φυσικά και δεν είναι όλοι έτσι οι σκορπιοί απλά παρέθεσα και την δική μου άσχημη εμπειρία.
  • angelok @ 21.01.2013 23:10
    Σκορπιος με Σκορπιό........THE ULTIMATE DISASTER!!!!! στο λέω απο προσωπική πείρα!
  • sovogue @ 22.01.2013 12:30
     Αυτή η ένταση και το πάθος και τα λοιπά και το ότι προσπαθείτε να το κόψετε μπορώ να καταλάβω πως είναι σαν εθισμός!!! είναι μέχρι να το σιχαθείς που υποκύπτεις. Ένα κλικ είναι πιστεύω. Εγώ προτείνω να αφεθείς... άλλωστε σκορπιοί είστε θα το πάτε μόνο ως εκεί που σας συμφέρει. Εγώ όποτε εμπλεκα με σκορπιό ένιωθα σαν να ήμουν σε ταινία δράσης και επειδή οι σχέσεις που παίζει ασφάλεια και ησυχία είναι μεν καλές αλλά δε σε κανουν να νιώθες και ιδιαίτερα ηρωίδα λογοτεχνικού αριστουργήματος καλό είναι να το παίξεις αυτό το παιχνίδι για να έχεις κάτι να λες στις εγγονές σου. Οσο για τη σκορπισια κτηκιτοτητα, ας μη τους παιρνουμε και τοις μετροιτοις. Ειμαι 100% σίγουρη πως και οι σκορπιοι αντρες πανε για  αυτές/αυτούς με το μεγαλύτερο σεξ-απηλ. Οπότε είναι κομμάτι του παιχνιδιόυ. Μη με περάσεις και ιδιαιτερα πιο προχωρημένη. Είμαι σκορπιος αλλα με ωρισκόπο αιγώκερο και εννοειται πως κοιταζω να ειμαι ασφαλης και βολεμενη απλα πιστεύω πολύ στο να γεμιζουμε με δυνατες εμπειριες. Τώρα αν ξεπερασει τα ορια σου ειναι φυσικο πως θα το κοψεις.

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...