παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο στο χάρτη μου
Πείτε μου κάτι... το οτιδήποτε για τα αισθηματικά μου...

Προβλέπεται το 2007 να έρθουν τα πράγματα ευνοϊκά και να γνωρίσω επιτέλους κάποιον άνθρωπο για εμένα; Τον άνθρωπό μου;

Το ξέρω ότι φταίω πολύ εγώ για το ότι μέχρι τώρα μου έχει συμβεί και κυρίως το ότι χω μέσα στις φαντασίες μου... και φτιάχνω τα πράγματα στο μυαλό μου... και ότι η συμπεριφορά μου δεν είναι απόλυτα σωστή... όμως ειλικρινά δεν ξέρω πως πραγματικά θα έπρεπε να συμπεριφέρομαι νιώθω ότι ακόμα και αν συμπεριφερόμουνα αλλιώς... πάλι τα ίδια θα συνέβαιναν αφού τελικά βλέπω ότι δεν είχα κάνει και τις πιο σωστές επιλογές ανθρώπων.

Ο ένας ήταν γραφτό να βρει την ευτυχία αλλού... με τον άλλο απλά το είχα πάρει πιο σοβαρά πό ότι το είχε πάρει εκείνος και τώρα έχω έναν "φανταστικό" εραστή που ζει στην άλλη άκρη του κόσμου και νομίζω ότι κάτι έχουμεένώ ξέρω πολύ καλά πως το όλο σκηνικό είναι αδύνατο!

Τελικά πόσο δυνατό είναι να βρω φέτος τον άνθρωπό μου;;;

Τελικά μήπως είναι γραφτό να είμαι μόνη μου;;;

έχω τρελαθεί στην δουλειά για να μην σκέφτομαι... από τις 9 το πρωί είμαι στο γραφείο μέχρι τις 11 το βράδυ... βοηθάει πολύ... με βοηθάει πολύ αυτό... νιώθω ότι κάτι κάνω... δεν σκέφτομαι ότι είμαι μόνη μου.... και ναι κύριε Gpano για εμένα έχει πολύ σημασία το να έχω πλάι μου τον Σύντροφό μου... έναν σύντροφο να με νοιάζεται να με αγαπάει... νιώθω άδεια μισός άνθρωπος!!!

Μόνη μου δεν είμαι καλά... αλλά από το να είμαι κάπου απλά για να είμαι μένω μόνη μου... το προτιμώ... μήπως όμως πάλι καταλίγουμε στο συμπέρασμα ότι είναι τελικά γραφτό μου να μείνω μόνη μου... να είμαι μόνη μου!!!

Πολλές φορέ αναρωτιέμαι γιατί πρέπει να βασανίζομαι έτσι... με τις σκέψεις... τις ανασφάλειες... με την γενικότερη κατάσταση... μήπως τελικά καλά παθαίνω ότι παθαίνω... μήπως πληρώνω αμαρτίες!!!

Σας παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο στον χάρτη μου...

Προσπάθησα να τον διαβάσω μόνη μου αλλά δεν τα καταφέρνω... ίσως αν καταφέρω να δω μέσα από εκεί κάποια πράγματα... να καταφέρω να εξηγήσω πολλά για εμένα... ίσως να καταφέρω να βρω τις λύσεις που θα με οδηγήσουν σε μία καλύτερη αντιμετώπιση των καταστάσεων και της ζωής μου... ίσως καταφέρω να γίνω καλύτερος άνθρωπος... ίσως και τίποτα!

Σας ευχαριστώ έστω και που αφιερώσατε χρόνο να διαβάσετε αυτό το μακρύ μήνυμα εσάς και όποιον άλλο τον κάνει γιατί υπάρχουν στιγμές που νιώθω τόσο μόνη και θα πραγματικά η ανάγνωση αυτού θα είναι σας να μου κάνατε για λίγο παρέα.

Φιλικά
Maggi
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...