παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πως θα με κατακτήσετε..

Βασικά όχι εμένα συγκεκριμένα, αλλά τη γυναίκα σκορπιό..

Απλά επειδή είναι η μέρα των ''κατακτήσεων'' από ότι φαίνεται κι όλοι θέλουν να κατακτήσουν κι από κάτι :ρ , είπα να βάλω ένα άρθράκι για τη γυναίκα σκορπιό.. :)

 

 



Θέλετε λοιπόν να κατακτήσετε την γυναίκα Σκορπιό! (Κατ'αρχήν, θα σας συμβούλευα να το ξανασκεφτείτε!)

Μια γυναίκα όπως η Σκορπίνα, θεωρείται ευσεβής πόθος για τον κάθε θαυμαστή της και μάλλον όχι άδικα. Το πιθανότερο είναι οτι θα αποτύχετε στο μεγαλεπήβολο σχέδιό σας και θα μετανιώσετε την ώρα και τη στιγμή που την βάλατε στον στόχο. Όπως καταλαβαίνετε όλες οι συμβουλές και οι οδηγίες είναι μάταιες και δεν έχουν πέραση με την γυναίκα Σκορπιό. Το ζητούμενο σας δεν πρέπει να είναι το να την κατακτήσετε εσείς, αλλά το να την κάνετε να θελήσει να σας κατακτήσει εκείνη! Ας ξεκινήσουμε με αυτό ώς δεδομένο: σε καμμία Σκορπίνα δεν αρέσει να νιώθει αντικείμενο κατάκτησης, τρόπαιο και τα σχετικά.

Η απόρριψή της, θα πονέσει περισσότερο από κάθε άλλη απόρριψη. Μια Λιονταρίνα θα γυρίσει την πλάτη σε έναν ενοχλητικό θαυμαστή, μια Αιγόκερως θα του ρίξει χυλόπιτα ορθά-κοφτά, όμως η Σκορπίνα- αυτή θα επιδείξει πλήρη αδιαφορία στο φλέρτ σας, θα αγνοήσει ακόμα και την πιο ξεκάθαρη, ρομαντική ερωτική εξομολόγηση (σαν να μην συνέβη ποτέ μπροστά στα μάτια της), θα σας κοιτάζει με το ειρωνικό και γεμάτο οίκτο βλέμμα της και στο εξής κάθε φορά θα την βλέπετε και θα αλλάζετε δρόμο από την οδυνηρή ανάμνηση αυτής της ήττας.

Μπορεί ωστόσο να είστε και τυχερός! Μπορεί να σας έχει ξεχωρίσει εκείνη πρώτη, οπότε θα κάνει το βήμα για να έρθετε κοντά. Οι Σκορπίνες είναι από τις γυναίκες που κάνουν το πρώτο βήμα. Ερωτεύονται κεραυνοβόλα, με την πρώτη ματιά και διαλέγουν- δεν διαλέγονται. Είναι παθιασμένες γυναίκες, κι όταν θελήσουν κάποιον μπορούν να γίνουν τολμηρές και γενναίες, διεκδικώντας τον σθεναρά. Αν πάλι, σας έχουν προσέξει αλλά δεν κάνουν καμμία αποφασιστική κίνηση, πολύ απλά, δεν ενδιαφέρονται και το καλύτερο για εσάς, είναι να απομακρυνθείτε και να ξεκολλήσετε. Πολύ σπάνια έως ποτέ, μια Σκορπίνα θα παραστήσει την δύσκολη. Μην έχετε αυταπάτες: δεν είναι δύσκολη, είναι αδιάφορη.

Είναι πράγματι πολύ δύσκολο να πλησιάσετε και να σαγηνεύσετε την γυναίκα Σκορπιό... Από την πρώτη σας συζήτηση θα σας μελετήσει εξονυχιστικά. Θα σας ψυχολογήσει και θα αποφασίσει αμέσως αν της κάνετε ή όχι. Πρέπει επομένως να υιοθετήσετε μια μετριοπαθή συμπεριφορά μπροστά της: ούτε επιθετικός ούτε όμως άβουλος, ούτε πολύ 'άνετος' ούτε όμως απελπισμένος. Η πολλή ευαισθησία στον άντρα, την ξενερώνει. Ο πολύς δυναμισμός από την άλλη, την ενοχλεί. Κάτι που θα την κέρδιζε, θα ήταν η απόλυτη ειλικρίνεια. Μια ειλικρινής σας σκέψη, ένα αυθεντικό συναίσθημα. Τα χαζά αστειάκια της δείχνουν οτι είστε ανώριμος. Οι πολλές φιλοσοφίες της λένε οτι είστε 'δήθεν'. Αποφύγετέ τα.

Το βασικό συστατικό του πλουτώνιου έρωτα είναι ο ψυχικός δεσμός. Η Σκορπίνα θα θελήσει να κατακτήσει την ψυχή σας, το βαθύτερο και πιο ειλικρινές κομμάτι του εαυτού σας. Διόρθωση: όχι απλά να το κατακτήσει, αλλά να το δέσει για πάντα επάνω της. Χρειάζεται να της αφιερώσετε την ψυχή σας και θα σας αφοσιωθεί. Πείτε της κάτι δικό σας, προσωπικό. Μια συνήθεια σας, μια αδυναμία σας, ένα μυστικό, μια κακία σας. Θα γοητευτεί από τον πιο σκοτεινό και ενδόμυχο εαυτό σας. Τα λόγια σας θα πρέπει να έχουν βαθύτερο νόημα μέσα τους.

Με όλα αυτά θα καταλάβατε ήδη οτι πρόκειται για μια βαθύτατα συναισθηματική γυναίκα που μπορεί να γίνει πολύ εύθραυστη όταν ερωτευτεί. Το ελαφρό φλέρτ και οι εφήμερες σεξουαλικές σχέσεις δεν την αφορούν καθόλου σαν πρακτικές. Ο έρωτας είναι γι'αυτήν ένα πολύ σοβαρό και πολύ δεσμευτικό συμβόλαιο. Οποιαδήποτε παρέκκλιση από αυτό μπορεί να την βγάλει από τα ρούχα της. Αν πραγματικά θέλετε να την κατακτήσετε, θα πρέπει να έχετε υπόψην σας οτι μπαίνοντας μαζί της σε μια σχέση, βουτάτε στα βαθειά νερά και δεν έχει πισωγυρίσματα. Η ελευθερία σας και οι κοινωνικές σας σχέσεις θα πρέπει να θυσιαστούν στον βωμό της ανασφάλειάς της και της ζηλοτυπίας της.

Φυσικά, η ζηλοτυπία της δεν θα πρέπει να ιδωθεί σαν 'υστερική συμπεριφορά' αλλά σαν μια απόδειξη του εύθραυστου συναισθηματισμού της. Πληγώνεται πολύ εύκολα και πολλές φορές το κρύβει καλά από τον αγαπημένο της. Αν πληγωθεί, μπορεί και να το κρύψει, αλλά μπορεί και να εκραγεί σαν βόμβα. Όταν πληγώνει κάποιον, πολύ απλά είναι σαν να θέλει να του δείξει πόσο πολύ πονάει η ίδια. Έχουμε να κάνουμε με ένα ζώδιο του νερού άλλωστε! Δεν βλάπτει από κακία ή αναισθησία, αλλά από μέγιστη ανασφάλεια. Όπως η Καρκίνος και η Ιχθύς, έτσι και η Σκορπίνα ανταποδίδει το κακό που της έχουν κάνει με το ίδιο νόμισμα.

Γίνεται λοιπόν κατανοητό οτι η γυναίκα Σκορπιός έχει σοβαρές προθέσεις όταν φλερτάρει, και πάντα φλερτάρει άτομα κατά τη γνώμη της αξιόπιστα και ειλικρινή. Δεν χάνει το χρόνο της με ανοησίες και καταλαβαίνει άμεσα τις προθέσεις του ανθρώπου που έχει απέναντί της. Αν την πείσετε οτι είστε ένας σταθερός και ώριμος χαρακτήρας που ξέρει τι θέλει στην ζωή του, την έχετε σχεδόν κατακτήσει.

Οι Σκορπίνες αρέσει να υποτάσσουν το σύντροφό τους, να έχουν το πάνω χέρι και τον έλεγχο σε όλα. Ίσως, ενδόμυχα, αρέσκονται να πιστεύουν οτι όλοι οι άλλοι (γενικότερα όλοι οι άνθρωποι) είναι πιο αδύναμοι από αυτές. Τους αρέσει ακόμα να καθοδηγούν τους συντρόφους τους. Όπως και οι Λιονταρίνες ή οι Κριαρίνες, καταλήγουν απογοητευμένες από την αδυναμία των αντρών που εκείνες υπέταξαν σε πρώτη φάση. Όταν έρθει η στιγμή που θα το συνειδητοποιήσουν αυτό, μπορεί και να κοιτάξουν για κάτι καλύτερο.

Η βαρεμάρα και η συναισθηματική ακινησία είναι ένα πρόβλημα για αυτές που, προτιμούν ένα ταραχώδες πάθος και μια συναισθηματική τρικυμία... Οι απαγορευμένες σχέσεις είναι οι πιο ικανοποιητικές γι'αυτή τη γυναίκα που ξέρει πολύ καλά πως να σπάζει τα ταμπού. Μην ξαφνιαστείτε αν συναντήσετε μια Σκορπίνα σε μακροχρόνια σχέση με έναν Λέοντα ή Υδροχόο: τα αντίθετα έλκονται όταν η Σκορπίνα αποφασίσει οτι ζεί για τις προκλήσεις. Ο υποψήφιος σύντροφος δεν αρκεί να φαίνεται δυναμικός, αλλά και να είναι, πρίν ριχτεί σε έναν μαραθώνιο με την Σκορπίνα. Βεβαιωθείτε οτι ξέρετε που βαδίζετε και οτι μπορείτε. Πολλοί δεν αντέχουν την 'καταπίεσή' της και τις ισχυρές παρεμβάσεις της σε όλα...

Μια από τις τακτικές αποπλάνησης της Σκορπίνας, είναι βεβαίως και η περιβόητη σεξουαλική της γοητεία. Είναι το δυνατό της χαρτί για να φέρει κοντά της εκείνον που θέλει. Είναι δύσκολο εν τέλει, να πεί κανείς αν την κατέκτησε ή αν κατακτήθηκε από εκείνη, μέσω του πληθωρικού σεξ απήλ της. Ίσως τελικά η κατάκτηση μιας γυναίκας Σκορπιού να είναι θέμα υποταγής, παρά κατάκτησης. Το σεξ είναι ένα συναισθηματικό παιχνίδι για την Σκορπίνα, παρά σωματικό ή εγκεφαλικό... Είναι το φυσικό, πηγαίο της ταλέντο, δεν ντρέπεται ούτε φοβάται και μπορεί εύκολα να βυθίσει τον καθένα στον συναισθηματικό βυθό της ψυχής της, μέσω του κρεβατιού παρά με κάποιο άλλο τέχνασμα.

Κλείνοντας, θα πω οτι η λέξη κλειδί για να κατακτήσετε την Σκορπίνα των ονείρων σας, είναι 'σεβασμός'. Μην επιχειρήσετε να παίξετε μαζί της, μην την παραμυθιάσετε οτι είστε πιο σπουδαίος από την πραγματικότητα, μην πείτε ψέμματα, μην δείξετε οτι έχετε το πάνω χέρι και τον έλεγχο, μην ζητήσετε να πάρετε χωρίς να δώσετε. Κοιτάξτε την ευθεία στα μάτια με καθαρό βλέμμα και θα το εκτιμήσει περισσότερο από κάθε σωματικό, πνευματικό ή οικονομικό σας προσόν. Άλλωστε, για αυτήν δε μετράει καθόλου -σχεδόν- το περιτύλιγμα. Βρεθείτε μαζί της σε ένα ήσυχο μέρος όπου θα είστε οι δυό σας και κανένας άλλος, έτσι ώστε να επικοινωνήσετε βαθύτερα χωρίς παρενοχλήσεις τρίτων...

 

 

P.S. Παιδιά προσοχή στις κατακτήσεις, με ρέγουλο.. Τις περισσότερες φορές αυτό το ίδιο πρόσωπο που προσπαθούμε μετά μανίας να κατακτήσουμε είναι ακριβώς το ίδιο που κάνουμε αμάν και πω να το ξεφορτωθούμε!! :ρ

 

With love...<3 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...