παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Η φλόγα του πάθους και ο Άρης στα ζώδια

 

 

 

Στον Κριό: Ο φλογερός - Αν υπήρχε πυροσβεστήρας για τη φλόγα του πάθους, θα έπρεπε να τον κουβαλάτε πάντα μαζί σας. Γιατί ο δικός σας Άρης είναι εμπρηστικός, πάντα έτοιμος να βάλει φωτιά στις αισθήσεις. Εν ολίγοις, δεν μπορείτε να περιορίσετε ούτε την καρδιά ούτε το πάθος σας. Και κυρίως το δεύτερο. Ένα τέτοιου είδους πάθος, όμως, κινδυνεύει να γίνει τόσο παράφορο όσο και παροδικό. Έτσι, μπορεί ένα φλερτ για σας να διαρκέσει μια νύχτα μόνο, αλλά τι νύχτα!

Στον Ταύρο: Ο οικείος – Δεν είναι εύκολο να χάσετε το μυαλό σας. Όχι επειδή δεν είστε αισθησιακοί, ούτε επειδή σας φοβίζει η παραζάλη του έρωτα. Όχι, άλλο είναι το «κλειδί». Για να αφεθείτε να σας παρασύρει το πάθος σας για κάποιον, έχετε την ανάγκη πρώτα να δημιουργήσετε με αυτόν τον άνθρωπο ένα οικείο κλίμα, να τυλιχτείτε στην ασφάλεια. Μόνο αν το καταφέρετε, θα παραδοθείτε ψυχή τε και σώματι, ξυπνώντας το πάθος, αφού ούτως ή άλλως είστε ικανοί να ικανοποιήσετε ακόμη και τους πιο απαιτητικούς εραστές.

Στους Διδύμους: Ο σαγηνευτικός – Τρέλες κάτω από τα σεντόνια. Πικάντικα ερωτικά παιχνίδια. Δεν τα περιφρονείτε, αλλά πείτε την αλήθεια: δεν είναι πιο συναρπαστικά το τελετουργικό της αποπλάνησης και η χαρά της κατάκτησης κάποιου με τη γοητεία σας και τη σοφή επιλογή λέξεων που διεγείρουν τις αισθήσεις; Το κακό είναι πως αν αυτά δεν υπάρχουν, δεν υπάρχει πάθος, και αν λείψουν στη συνέχεια, τότε έρχεται η φθορά. Ερεθίζετε, διεγείρετε, παραπλανείτε. Και μετά…εξαφανίζεστε!

Στον Καρκίνο: Ο ρομαντικός – Το πρώτο βήμα, σίγουρα δεν το κάνετε εσείς! Αν κάποιο άτομο σας ξυπνά πονηρές σκέψεις, περιορίζεστε να του δείξετε ένα σημάδι δεκτικότητας, το μαγεύετε με ξελιγωμένα μάτια, αλλά σίγουρα δεν αρχίζετε την επίθεση. Ο ρόλος του θηράματος είναι ο δικός σας. Και κάτι ακόμα: δεν θα πέσετε εύκολα. Η σεξουαλικότητά σας είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά χωρίς το διακριτικό, ρομαντικό φλερτ, δεν θα «ανάψετε». Όποιος σας ποθεί πρέπει να προσέχει…

Στο Λέοντα: Ο εκρηκτικός – Αίμα που βράζει, απεριόριστη ερωτική ενέργεια, ατέλειωτο πάθος: είστε αυθεντικές σεξοβόμβες! Σφάλμα ή προτέρημα –δεν είναι σίγουρο!-, αλλά ο Άρης σας είναι πραγματικός δυναμίτης, έτοιμος για έκρηξη, αμέσως μόλις γνωρίσει το άτομο που τον τραβάει. Η συναισθηματική εμπλοκή, τα ρομαντικά ραντεβού, οι εκλεπτυσμένες τεχνικές αποπλάνησης; Ευπρόσδεκτα, αλλά όχι απαραίτητα. Για σας το σεξ είναι μια ενστικτώδης πράξη, ένα ζήτημα χημείας.

Στην Παρθένο: Ο συγκρατημένος – Ο φλογερός Άρης δεν μπορεί εύκολα να εκφραστεί στο ζώδιο των κανόνων και των συμφωνιών. Είναι ξεκάθαρο: δεν σας λείπει το πάθος, αλλά σας είναι πάρα πολύ δύσκολο να αφεθείτε σ΄αυτό! Μόνο σε μια μόνιμη και με σταθερές βάσεις σχέση καταφέρνετε να ξεπεράσετε κάθε συστολή και να εκφράσετε τις σεξουαλικές επιθυμίες σας στο κρεβάτι. Είναι σχεδόν αδύνατο να περάσετε μια φλογερή νύχτα με έναν άνθρωπο που μόλις γνωρίσατε.

Στο Ζυγό: Ο ποιητικός – Άμεση προσέγγιση, ξεκάθαροι υπαινιγμοί, έλλειψη χιούμορ, «έχω λεφτά και το δείχνω», μάτσο ή ντίβα: δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο για να το βάλετε στα πόδια και το θερμόμετρο του πάθους σας να πέσει κάτω από το μηδέν. Με σας χρειάζεται στυλ, φινέτσα, καλαισθησία, αβρότητα: μόνο έτσι ξυπνά ο Άρης σας. Και μαζί μ΄αυτόν, η σεξουαλικότητα που θα χαρίσετε στο άτομο που θεωρείτε άξιο να σας κάνει να το αγαπήσετε.

Στο Σκορπιό: Ο αμαρτωλός – Αν οι τοίχοι της κρεβατοκάμαράς σας μπορούσαν να μιλήσουν, θα είχαν να αφηγηθούν ιστορίες άκρως πικάντικες και μάλιστα αρκετές! Με τις σέξι καμπύλες σας και τη μαγνητική έλξη που ασκείτε, ποιος θα μπορούσε να σας αντισταθεί; Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι η φλόγα του πάθους σας για να ανάψει χρειάζεται δυνατές, επιθετικές καταστάσεις, όπως μια περίπλοκη αγάπη ή μια περιπετειώδη προσέγγιση. Οι διαφωνίες ή, αντίθετα, οι τρυφερές στιγμές δεν είναι plus για σας στον έρωτα.

Στον Τοξότη: Ο ανεξάρτητος – Ο έρωτας για σας είναι ένας μαγευτικός κόσμος προς ανακάλυψη με το θράσος ενός τυχοδιώκτη και την αθώα περιέργεια ενός μωρού. Η ρουτίνα σάς σκοτώνει, ενώ η επαφή με ανθρώπους και καταστάσεις περίεργες σας ερεθίζει. Ένα παράδειγμα; Είναι σχεδόν αναπόφευκτο για σας, αργά ή γρήγορα, να έχετε μια περαστική αλλά έντονη ερωτική ιστορία (ή πιο απλά, μιας νύχτας) με έναν ή μια άγνωστο/η. Ναι, το πάθος σας δεν γνωρίζει σύνορα. Κυριολεκτικά!

Στον Αιγόκερω: Ο κυνηγός – Εξωτερικά…κρύοι σαν παγάκια, εσωτερικά θερμοί σαν λάβα. Έτσι ακριβώς είστε. Τα θέλγητρά σας δεν τα προβάλλετε εύκολα. Υπάρχει όμως ένα κόλπο για να λιώσει το παγόβουνο που περιβάλλει την παθιασμένη καρδιά σας: να σας αφήσουν ελεύθερο χώρο. Αν ο «άλλος» ή η «άλλη» πάρει την πρωτοβουλία από σας, τότε κάτι…στραβώνει. Δεν μπορείτε να χάσετε το ρόλο του «κυνηγού». Πράγματι, τίποτα δεν σας ερεθίζει περισσότερο, όσο το να βλέπετε ένα θύμα να πέφτει στη δική σας παγίδα αποπλάνησης!

Στον Υδροχόο: Ο εκκεντρικός – «Θέλεις να δοκιμάσουμε κάτι άλλο;» Αυτό θα μπορούσε να είναι το μότο για σας που έχετε τον παθιασμένο Άρη στον αντικομφορμιστή και αλλόκοτο Υδροχόο. Το μονότονο σεξ και οι … επαναλαμβανόμενες στάσεις είναι για σας μια γυμναστική χωρίς καμιά γοητεία. Για να ανάψετε, έχετε ανάγκη να ζητήσετε από το ταίρι σας περίεργα και καινούργια παιχνίδια –ίσως και λίγο εκκεντρικά. Με την ελπίδα ότι αυτός ή αυτή θα απαντήσει και, κλείνοντας το μάτι, θα πει: «Ας το κάνουμε!».

Στους Ιχθείς: Ο μελοδραματικός – Το πάθος το ζείτε με την ετυμολογική έννοια της λέξης. Πάσχω, πάθος, πρέπει να βασανιστώ! Η αγάπη και το σεξ για σας είναι αυθεντικά, μόνο αν εξασφαλίζουν μια γενναία δόση εσωτερικής αναστάτωσης, αν σας κάνουν να νιώθετε ότι βάλλεστε από μια ανώτερη δύναμη, στην οποία δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Ναι, θέλετε και τρυφερότητες, αλλά χωρίς την ένταση, τη δυσκολία και το πάθος, η φωτιά σας σιγά σιγά θα σβήσει.

 

 

 

Πού βρίσκεται ο γενέθλιος Άρης σας;

 http://asteriskos.wordpress.com/

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...