παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ε χει και ο ζυγος τις αδυναμιες του....
ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ

Η ιστορία στην πρακτική της εφαρμογή μπορεί ν’ αρχίσει στην ντίσκο, μέσα στο τρένο ή και μέσα στο αυτοκίνητο: αγγίζοντας τον Ζυγό σας στο κάτω μέρος της πλάτης, θα τον αισθανθείτε να χάνει την ψυχραιμία του. Παρασύροντάς τον, και καθώς θα φτάσετε σε λιγότερο εκτεθειμένο μέρος, επιμείνετε μ’ ένα μασάζ με τις άκρες των δαχτύλων, ανακαλύπτοντας μόνοι σας τους κρυφούς δρόμους της ηδονής του.

Η αργή άνοδος κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης μπορεί να δώσει εκπληκτικά αποτελέσματα. Αλλά για να προκαλέσετε στον αγαπημένο σας Ζυγό, αρσενικό ή θηλυκό, ουράνια αγαλλίαση, πρέπει να στραφείτε προς τα κάτω, προς το ιερόν οστούν, στο σημείο εκείνο που αποκαλούμε «ουρά».

Όταν θα έχετε εξερευνήσει το έδαφος, μπορείτε να προχωρήσετε περισσότερο αλλά όχι πριν εξασφαλίσετε τη συναίνεσή του απέναντι σ’ αυτό που αποτελεί το μυστικό βίτσιο του ζωδίου του. Σ’ ένα ζωδιακό τύπο ο οποίος είναι τόσο προσανατολισμένος προς την αμφισεξουαλικότητα, όπως ο Ζυγός, ο ερωτικός παράδεισος δεν θα μπορούσε να βρίσκεται παρά εδώ, στις ροδαλές οπίσθιες καμπύλες του. Αλλά, προς Θεού, μην τις αποκαλέσετε μπροστά του «κωλομέρια». Θα τελειώσουν όλα ακαριαία και δεν θα τον ξαναδείτε!
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...