παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ηλιο, Σελήνη, Αφροδίτη, Ερμή, Πλούτωνα στο Σκορπιό
Γεια σας Είμαι νέο μέλος εδώ και θα ήθελα να πω ότι το σάιτ σας είναι πολύ ενδιαφέρον από την άποψη ότι μπορούν πολλοί να εκφράσουν την άποψή τους!
 Η δική μου περίπτωση, λοιπόν, είναι κατά πόσο ένα άτομο με τους παραπάνω πλανήτες να βρίσκονται στο ζώδιο του Σκορπιού, μπορεί να είναι "ανοιχτό", δηλαδή να αποκαλύπτεται και να μην κρατά πράγματα για τον εαυτό του; Ο συνδυασμός του ήλιου, της σελήνης και της αφρο πρέπει να τον κάνει σίγουρα πολύ παθιασμένο και σεξουαλικό. Δεν εννοώ με αυτό όμως ότι είναι σεξουαλικά δραστήριο με τον κάθε τυγχόντα, αλλά σεξουαλικά δραστήριο με ένα άτομο που να το νοιώθει βαθιά, όχι μόνο σαρκικά, αλλά πνευματικά. Εκδηλώνεται συνήθως με το βλέμμα και τις πράξεις του ένα τέτοιο άτομο ή με τα λόγια; Αυτό το τελευταίο το θεωρώ κάπως αδύνατο, μιας και με τόσους σκορπίσιους πλανήτες πολύ κλειστό τον φαντάζομαι, συν του ότι πρέπει να είναι και ζηλιάρης.
Παρόλα αυτά πιστεύω πως ένας τέτοιος συνδυασμός δίνει ένα πολύ όμορφο, μυστηριώδες και ανεξήγητο αποτέλεσμα που αξίζει κανείς να εξερευνήσει εκ βάθους.
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...