παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Μ΄απατά, δε μ΄απατά;

Για να μάθετε τι ακριβώς συμβαίνει στην περίπτωσή σας, πρέπει να λάβετε υπόψη διάφορες συνιστώσες μεταξύ των οποίων σπουδαία θέση κατέχουν ο 7ος (γάμος, συναισθηματικοί δεσμοί) και ο 5ος οίκος (έρωτας, πάθος, κεραυνοβόλος έρωτας). Αρκεί να γνωρίζετε τον Ωροσκόπο της αδερφής ψυχής σας και να ελέγξετε σε ποια ζώδια βρίσκονται ο 7ος και 5ος οίκος. Διαβάσετε (στα κρυφά) και το δικό σας προφίλ, για να ανακαλύψετε και τη δική σας προδιάθεση!

 

 

 

Με Ωροσκόπο Κριό-5ο οίκο στο Λέοντα- 7ο οίκο στο Ζυγό: Ο 7ος οίκος στο Ζυγό, σημάδι άσπιλης αγνότητας, σχηματίζει ισχυρούς δεσμούς, που πιθανότατα παγιώνονται από ένα γάμο, οπότε οι πιθανότητες να προδώσετε την εμπιστοσύνη του αγαπημένου σας προσώπου είναι ελάχιστες. Δεν σας «αγγίζει» κανένας πειρασμός, λοιπόν; Όχι ακριβώς! Η ιδέα της απιστίας μπορεί να βρει το δρόμο της σε περίπτωση που ο σύντροφός σας με τον καιρό γίνει σοβαρός, βαρετός, προσκολλημένος στη ρουτίνα της καθημερινότητας. Έτσι, μπορεί να οδηγήσει σε όνειρα για έναν παθιασμένο εραστή, ικανό να σας αποπλανεί καθημερινά, όπως άλλωστε θέλει ο 5ος οίκος στο Λέοντα. Δύσκολο όμως από τη φαντασία να περάσετε στην πραγματικότητα. (Βαθμός απιστίας: Χαμηλός)

Με Ωροσκόπο Ταύρο-5ο οίκο στην Παρθένο-7ο οίκο στο Σκορπιό: Την απιστίας Με τον 7ο οίκο στο Σκορπιό, συνήθως φοβάστε ότι θα τη βιώσετε, ενώ σπάνια σκέφτεστε να την κάνετε. Ζήλια και κτητική διάθεση σας κυριεύουν, ενώ συνήθως είστε πολύ απασχολημένοι προσπαθώντας να κρατήσετε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας απέναντί σας αμείωτο ώστε να σκέφτεστε μια παράνομη σχέση. Ο 5ος οίκος στην Παρθένο, πάλι, περιορίζει την επιθυμία για ερωτικές και αισθηματικές ατασθαλίες. Συχνά μάλιστα δημιουργεί ένα αυστηρά ηθικό προφίλ σε περίπτωση που έχει γίνει απιστία. Γενικά, αν μια σχέση δεν σας ικανοποιεί πια, προτιμάτε να τη διακόψετε και να αναζητήσετε αλλού τον έρωτα. (Βαθμός απιστίας: Χαμηλός)

Με Ωροσκόπο Διδύμους-5ο οίκο στο Ζυγό-7ο οίκο στον Τοξότη: Ο 7ος οίκος στον Τοξότη, ένα από τα πιο λάγνα και ερωτιάρικα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, δεν είναι δείκτης πίστης και απόλυτης αφοσίωσης…Όσο κι αν αγαπάτε το σύντροφό σας, θεωρείτε απαράδεκτη την ιδέα να απαρνηθείτε για πάντα το ρίγος που προκαλεί η κατάκτηση, η χαρά της αποπλάνησης. Υπάρχει όμως και κάτι άλλο: ο 5ος οίκος στο Ζυγό μπορεί να σας κάνει να διακρίνετε στις εξωσυζυγικές σχέσεις κάτι περισσότερο από ένα φλερτ. Δεν θα φανεί παράξενο, λοιπόν, να αποχαιρετήσετε το σύντροφό σας και να τον αντικαταστήσετε με ένα νέο, ο οποίος, κάποια στιγμή, θα έχει την ίδια μοίρα…(Βαθμός απιστίας: Υψηλός)

Με Ωροσκόπο στον Καρκίνο-5ο οίκο στο Σκορπιό-7ο οίκο στον Αιγόκερω: Αντιμαχόμενη κατάσταση. Από τη μία, ο 7ος οίκος στον Αιγόκερω κλίνει προς τις δυνατές σχέσεις και στη συναισθηματική διαφύλαξη του δεσμού από κάθε κίνδυνο. Από την άλλη, ο 5ος οίκος στο Σκορπιό ωθεί προς ολέθριες έλξεις, σαρωτικά πάθη και έντονες ερωτικές εμπειρίες. Αν ο σύντροφός σας είναι σε θέση να σας τα παρέχει όλα αυτά, κανένα πρόβλημα. Διαφορετικά, οι διαμάχες μπορεί να σας οδηγήσουν στο χωρισμό. Ποτέ, ωστόσο, δεν θα οδηγήσουν σε απροσεξία: όποιος έχει τον 5ο οίκο στο Σκορπιό απιστεί με πονηριά, ξέρει να κρύβει τις αταξίες του και σπάνια γίνεται αντιληπτός. (Βαθμός απιστίας: Μέτριος)

Με Ωροσκόπο Λέοντα-5ο οίκο στον Τοξότη-7ο οίκο στον Υδροχόο: Ο 7ος οίκος στον Υδροχόο είναι σημάδι…αλλεργίας στους δεσμούς και στις μακροχρόνιες σχέσεις, ενώ ο 5ος οίκος στον Τοξότη δηλώνει επιρρέπεια στις ερωτικές περιπέτειες. Δεν είναι συνδυασμός που μπορεί να αφήσει ήρεμο το σύντροφο! Η ιδέα της απιστίας είναι συχνή, τουλάχιστον στη σφαίρα της φαντασίας. Και, αν ο δεσμός με το αγαπημένο σας πρόσωπο δεν είναι όπως τον πρώτο καιρό, συνήθως περνά από τη φαντασία στην πραγματικότητα. Χαρακτηριστικό, με τον 5ο στον Τοξότη, το κρυφό φλερτ κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή όταν βρίσκεστε σε «ασφαλή» απόσταση. Μακριά από τα μάτια, μακριά από την καρδιά…(Βαθμός απιστίας: Υψηλός)

Με Ωροσκόπο Παρθένο-5ο οίκο στον Αιγόκερω-7ο οίκο στους Ιχθείς: Μια ιστορία αγάπης πρέπει να είναι ένα παραμύθι, μια μαγεία, ένα ρομαντικό όνειρο. Έτσι τη σκέφτεται όποιος έχει τον 7ο οίκο στον….φαντασιόπληκτο και ευαίσθητο Ιχθύ. Αν η σχέση με το σύντροφο συνεχίζει να υπόσχεται τα παραπάνω, η ιδέα της απιστίας δεν περνά καν από το μυαλό σας. Διαφορετικά, γεννιέται αμέσως η ανάγκη να αναζητήσετε κάπου αλλού τα συναισθήματα που η ίδια η σχέση σας δεν μπορεί να προσφέρει πια. Πάντως, όταν ο οίκος του έρωτα, ο 5ος, πέφτει στον αυστηρό Αιγόκερω, το σεξ συνήθως δεν παίζει σπουδαίο ρόλο σε ένα δεσμό. Οι λαθραίες σχέσεις αποδεικνύονται αθώα φλερτ, πλατωνικοί έρωτες, γλυκιές φιλίες. Αρκετά για να ονειρεύεστε. (Βαθμός απιστίας: Μέτριος)

Με Ωροσκόπο Ζυγό-5ο οίκο στον Υδροχόο-7ο οίκο στον Κριό: Με τον 7ο οίκο στον επιθετικό Κριό, οι αισθηματικές σχέσεις είναι συχνά θυελλώδεις, γεμάτες εριστική διάθεση. Ο 5ος οίκος στον Υδροχόο, όμως, προτρέπει προς την ελευθερία και την παρανομία στον ερωτικό τομέα. Εν ολίγοις, πρόκειται για ένα μείγμα ιδιαίτερα εκρηκτικό, που μπορεί να εκτοξεύσει το βαθμό της απιστίας στα ύψη! Ενδεικτικό χαρακτηριστικό αυτού του συνδυασμού οι ατασθαλίες για εκδίκηση μετά από καβγάδες. Συχνές και οι…ζαβολιές με τη μορφή επανάστασης προς τους κτητικούς συζύγους, που πιέζουν ασφυκτικά. (Βαθμός απιστίας: Υψηλός)

Με Ωροσκόπο Σκορπιό-5ο οίκο στους Ιχθύς-7ο οίκο στον Ταύρο: Να διακινδυνεύσετε μια σχέση μόνο για την ικανοποίηση ενός καπρίτσιου, ενός εφήμερου πάθους, μιας παροδικής έξαρσης ορμονών; Συνήθως, η ιδέα αυτή δεν είναι χαρακτηριστικό για όσους έχουν τον 7ο οίκο στον Ταύρο, σημάδι της σιγουριάς και της ασφάλειας, ακόμα και στον έρωτα. Τότε γιατί να προχωρήσουν στην απιστία; Πολλοί το κάνουν, γιατί θέλουν να πειραματιστούν, όταν είναι κουρασμένοι από την ερωτική ρουτίνα με συγκεκριμένο σύντροφο. Σε αυτή όμως την περίπτωση, ο 5ος οίκος πέφτει στο ναζιάρη και δημιουργικό Ιχθύ, είναι αρκετά δύσκολο λοιπόν η οικειότητα του ζευγαριού να  μετατραπεί σε ανιαρή ιστορία. (Βαθμός απιστίας: Χαμηλός)

Με Ωροσκόπο Τοξότη-5ο οίκο στον Κριό-7ο οίκο στους Διδύμους: Είναι ένας συνδυασμός πολύ ύπουλος για τη ζωή του ζευγαριού, όσον αφορά την αφοσίωση. Ο 7ος οίκος στους Διδύμους μπορεί να καθορίσει μια διάθεση γεμάτη σεβασμό στους συναισθηματικούς δεσμούς, ενώ ο 5ος οίκος στο φλογερό Κριό αναφέρεται στην παρόρμηση του έρωτα. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι συνήθως επιτρέπει ελευθερία στις κινήσεις του συντρόφου. Το να μιλήσουμε για προδοσία ίσως να είναι εκτός τόπου, γιατί συνήθως οι κανόνες του παιχνιδιού ξεκαθαρίζονται με απόλυτη τιμιότητα στο σύντροφο, στον οποίο δεν απομένει τίποτα άλλο παρά η επιλογή να τους αποδεχτεί ή όχι. (Βαθμός απιστίας: Υψηλός)

Με Ωροσκόπο Αιγόκερω-5ο οίκο στον Ταύρο-7ο οίκο στον Καρκίνο: Δεν αστειεύεται! Για όποιον έχει τον 7ο οίκο στον Καρκίνο, οι συναισθηματικοί δεσμοί είναι ιεροί, αδιάσπαστοι, και η προδοσία είναι μια ντροπή την οποία δεν θέλει ούτε κατά διάνοια να γνωρίζει. Επιπλέον, ο 5ος οίκος στον Ταύρο από τη μία δίνει για δώρο μια βαθιά ερωτική δύναμη και γενναίες δόσεις σεξουαλικότητας και από την άλλη καθιστά σχεδόν αδύνατη τη σεξουαλική ζωή μακριά από μια σταθερή αισθηματική σχέση, που βλέπει απαραιτήτως το φως του ήλιου. Εν ολίγοις, η προδοσία προς το σύντροφο δεν είναι μόνο ανήθικη αλλά και αγχωτική! Αν φτάσετε στο σημείο να την κάνετε, σημαίνει ότι η σχέση σας είχε φτάσει στο τέρμα. (Βαθμός απιστίας: Χαμηλός)

Με Ωροσκόπο Υδροχόο-5ο οίκο στους Διδύμους-7ο οίκο στο Λέοντα: Το φλερτ, το παιχνίδι, η διέγερση είναι δραστηριότητες ευχάριστες σε εκείνους που έχουν τον 5ο οίκο στους Διδύμους. Δοκιμάζοντας να μαγέψετε με την κατάλληλη δόση γοητείας είναι ένας τρόπος για να ικανοποιήσετε τη θεατρική πλευρά της προσωπικότητάς σας, ερμηνεύοντας το ρόλο του πλανευτή, αλλά από αυτό η αληθινή προδοσία απέχει πολύ. Και, πράγματι, η απιστία σπάνια πραγματοποιείται, από την άποψη ότι ο 7ος οίκος σημαίνει μεγάλη πίστη εκ μέρους του συντρόφου. Πολύς καπνός και καθόλου φωτιά; Όχι απαραίτητα. Κάποιες φορές οι ερωτοδουλειές μπορεί να προκύψουν, κυρίως αν η μοίρα θέλει να συναντηθείτε με τον έρωτα των παιδικών σας χρόνων…(Βαθμός απιστίας: Μέτριος)

Με Ωροσκόπο Ιχθύες-5ο οίκο στον Καρκίνο-7ο οίκο στην Παρθένο: Όποιος έχει τον 7ο οίκο στο σοβαρό και αξιόπιστο ζώδιο της Παρθένου, δύσκολα δέχεται να εκθέσει τη σχέση του στους κινδύνους που ελλοχεύουν από την απιστία. Σίγουρα οι πειρασμοί είναι πολλοί, ειδικά αν ο σύντροφος αρχίζει να χάνει εκείνη τη δόση ρομαντισμού στη σχέση ου με τον 5ο οίκο στο συναισθηματικό Καρκίνο είναι αναγκαία για να υπάρχει οικειότητα σε ικανοποιητικό βαθμό. Αλλά και σε αυτήν την περίπτωση, και μόνο η σκέψη να μοιραστείτε το δωμάτιό σας κατά τη θερινή περίοδο με κάποιον που δεν είναι ο σύντροφός σας αρκεί για να αντισταθείτε στις αναξιόπιστες προτάσεις. (Βαθμός απιστίας: Χαμηλός)

Γιωργία Αρσενίου (Άστρα & Όραμα)

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...