παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ερωτικές προβλέψεις Μαρτίου για όλα τα ζώδια (3)
Σκορπιός





ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ





Αυτό που επιθυμείτε αυτό το μήνα είναι να αφοσιωθείτε στη σχέση σας και να κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να βιώσετε πάθος και έντονα συναισθήματα. Η παρουσία της Αφροδίτης, της Μαύρης Σελήνης και του Δία στον Ταύρο φτιάχνουν για εσάς ένας ερωτικό κοκτέιλ που θα σας μείνει αξέχαστο. Τα κύρια συστατικά του είναι ο έρωτας, η ακατανίκητη επιθυμία και ο πληθωρισμός. Ίσως αντιληφθείτε ότι το ταίρι σας δεν σας αποκαλύπτει κάποιες σκέψεις του και αυτό αποτελέσει αιτία για να αναλάβετε το ρόλο του ντετέκτιβ και συνάμα του ανακριτή. Αποφύγετε να βγάλετε αυθαίρετα συμπεράσματα και δεχτείτε ότι ο σύντροφος σας θέλει το χρόνο του για να σας μιλήσει για θέματα που ακόμα ο ίδιος δεν μπορεί να προσδιορίσει με σαφήνεια. Οι φίλοι αυτόν τον καιρό δεν μπορούν να σας καταλάβουν και αυτό όσο σας ενοχλεί τόσο και σας ευχαριστεί καθώς μπορείτε να κάνετε ένα διάλλειμα από καθημερινές τριβές και συνήθειες και να έχετε το χρόνο να επαναπροσδιορίσετε τι επιθυμείτε από μια φιλία. Αποφύγετε να εκμυστηρευτείτε θέματα που αφορούν τη σχέση σας σε άλλους γιατί αυτό ίσως επιφέρει κάποιες δυσάρεστες αλλαγές στη σχέση του συντρόφου σας με άτομα που σας περιβάλλουν.





ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ





Αν νομίζετε ότι θα μείνετε στο ράφι και ετοιμάζεστε να αγοράσετε ξεσκονόπανο και γυαλιστικό μην βιάζεστε, ο Δίας δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα. Έχοντας λοιπόν αναλάβει την επιχείρηση «αισθηματική αποκατάσταση», ρίχνει στη μάχη δύο μεγάλα όπλα τη γοητεία της Αφροδίτης και την ερωτική επιθυμία της Μαύρης Σελήνης. Χωρίς ίσως να το καταλάβετε, ήρεμα και χαλαρά θα οδηγηθείτε σε μια σχέση που θα σας προσφέρει όσα ζητάτε. Το μεγάλο «μπαμ» πιθανόν να γίνει γύρω στα μέσα του μήνα που το πλανητικό σκηνικό θα παίξει ένα άκρως ερωτικό κουαρτέτο και θα φέρει τα πάνω – κάτω στην ερωτική σας ζωή. Στο νέο σας ταίρι θα διακρίνετε από την πρώτη ματιά τον ενθουσιασμό του για εσάς και την επιθυμία να υποταχθεί στον έρωτας σας. Με τον Άρη στον 11ο δεν είναι ανάγκη να μιλάτε για το νέο έτερο ήμισυ σε όλους τους γνωστούς και φίλους γιατί είναι πολύ πιθανόν ένα από αυτά τα πρόσωπα με κάποιο τρόπο να δοκιμάσει να βάλει τρικλοποδιά στη νέα σας σχέση.









Τοξότης





ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ





Ευκαιρίες στο χώρο της εργασίας σας φτιάχνουν το κέφι ενώ προκλήσεις εντός του επαγγελματικού γίγνεσθαι σας προσφέρουν τη δυνατότητα να εξωτερικεύσετε άγνωστες μέχρι τώρα χαρισματικές πλευρές της προσωπικότητας σας. Η ένταση που επικρατεί γύρω από τις φιλοδοξίες σας πυροδοτεί την ερωτική ζωή με ενέργεια ικανή να ανατρέψει το μέχρι τώρα σκηνικό και να επιφέρει αλλαγές τόσο στον τρόπο που ζείτε τον έρωτα όσο και που εισπράττατε ικανοποίηση μέσα από αυτόν. Η παρουσία του Ερμή στον 5ο διευκολύνει συζητήσεις και μετακινήσεις που αποσκοπούν στη βελτίωση της σχέσης περισσότερο το πρώτο μισό του μήνα, καθώς από τις 12 Μαρτίου και μετά οι λέξεις δεν μπορούν να αποδώσουν τα νοήματα που κρύβουν οι προθέσεις σας. Η Νέα Σελήνη στον Κριό προϊδεάζει για μια παρορμητική κίνηση όσον αφορά θέματα που αφορούν παιδιά, χόμπι και φλερτ που ίσως σας φέρει σε δύσκολη θέση ή σας αναγκάσει να επιλέξετε μεταξύ ενός κακού και ενός ολέθριου σεναρίου.





ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ





Αυτό το μήνα είστε ερωτευμένοι με τη δουλειά και τρέχετε από πίσω της, προκειμένου να μη χάσετε στιγμή, χωρίς να βιώνετε την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση που σας προσφέρει. Ίσως αισθάνεστε ότι αυτήν την περίοδο η βασική σας προτεραιότητα είναι η επαγγελματική σας εξέλιξη και αποκατάσταση ενώ τα άλλα έρχονται δεύτερα. Ως εκ τούτου παρόλο το έντονο φλερτ που θα υπάρχει στο χώρο της εργασίας δεν θα κάνετε κάποια μεγάλα βήματα. Αντίθετα, θα απολαύσετε τις χαρές του έρωτα διατηρώντας παράλληλα την ελευθέρια σας και το χρόνο για τη βασική σας αγαπημένη την εργασία. Η παρουσία του Ερμή στον 5ο οίκο δείχνει ότι θα αρέσκεστε σε γνωριμίες και προσεγγίσεις που θα επιβεβαιώνουν το εγώ σας και θα σας προσφέρουν στιγμές τέρψης και ευχαρίστησης αλλά μέχρι εκεί. Στο σημείο αυτό χρειάζεται μια προσοχή γιατί η έντονη έλξη και τα πιθανά μεγάλα σας λόγια ίσως μπερδέψουν το άλλο άτομο και πιθανόν παρανοήσει τις προθέσεις σας. Ιδιαίτερα μετά τις 12 Μαρτίου, μην αφήσετε να υπονοηθούν περισσότερα από όσα είστε διατεθειμένοι να προσφέρετε γιατί θα μπείτε σε μπελάδες. Τέλος, με τη Νέα Σελήνη στον Κριό προς το τέλος του μήνα δεν αποκλείεται να αλλάξετε γνώμη, καθώς κάποια γνωριμία θα σας πάρει τα μυαλά.









Αιγόκερως





ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ





Με την Πανσέληνο στις 8 του μήνα συνειδητοποιείτε ότι η σχέση σας δεν αποτελεί προορισμό αλλά αφετηρία για νέες συγκινήσεις και νέες εμπειρίες. Από την άλλη, μπορεί η καριέρα και το κοινωνικό σας στάτους να αποτελούν το πιο απαιτητικό πεδίο της ζωή σας, ο έρωτας και η ευτυχία όμως έρχονται απρόσκοπτα και ανεμπόδιστα και μαζί τους φέρνουν δώρα που πιθανόν να είχατε χρόνια να λάβετε. Με την Αφροδίτη, τη Μαύρη Σελήνη και το Δία στον Ταύρο σημειώνετε τρίποντο στο παιχνίδι του έρωτα και κερδίζετε το κύπελλο του καλύτερου παίχτη. Το χάρισμα της υπομονής σας επιτρέπει να ευχαριστιέστε τη διαδικασία κατά την οποία αυτά που επιθυμείτε γίνονται μέρα με τη μέρα πραγματικότητα και ταυτόχρονα ενισχύει την πίστη σας ότι όλα μπορούν να γίνουν. Αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να προχωρήσετε σε έναν αρραβώνα, να αποκτήσετε ένα παιδί, να γιορτάσετε μια επέτειο ή να πανηγυρίσετε κάποιο χαρμόσυνο γεγονός που δίνει ένα νέο νόημα στη ζωή σας.





ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ





Η παρουσία της Αφροδίτης στον 5ο οίκο σας φέρνει σε επαφή με άτομα δελεαστικής ομορφιάς που σας προξενούν συναισθήματα έντονου αισθησιασμού και πάθους. Η τροφός του Έρωτα σε συνεργασία με τον Δία και τη Μαύρη Σελήνη έχουν την ικανότητα να σας διεγείρουν την ερωτική επιθυμία και να σας ωθήσουν να ξεχάσετε μια και καλή το κλαμπ των εργένηδων. Πελαγωμένοι με υποχρεώσεις και βαριά καθήκοντα νομίζετε ότι έχετε ξεχάσει τον έρωτα όμως οι Δίας, Αφροδίτη, Μαύρη Σελήνης σας υποβάλλουν σε τρίπλεξ καρδιάς και έτσι διαπιστώνετε ότι αυτή διψά για μια πιο έντονη ροή αγάπης και έτσι, χωρίς καν να το καταλάβετε, ακολουθείτε τις ανάγκες τις καρδιάς σας και γνωρίζετε τον έρωτα της ζωής σας. Αυτός ο μήνας θα είναι από τους πιο όμορφους όλης της χρονιάς με ευτυχή και χαρμόσυνα γεγονότα που θα θυμάστε και μετά από πολλά χρόνια. Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό δεν αποκλείεται πολύ γρήγορα να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε ή να παντρευτείτε με συνοπτικές διαδικασίες.




http://tsekouratoi.blogspot.com/2012/03/blog-post_4972.html

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...