παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ερωτικές προβλέψεις Μαρτίου για όλα τα ζώδια (2)
Λέων





ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ





Η επαγγελματική επιτυχία που υπόσχεται ο Μάρτιος θα συμβάλλει θετικά τόσο στα οικονομικά σας όσο και στα ερωτικά σας. Η τέχνη να προσφέρετε χαρά και ευχαρίστηση ανταμείβεται με αναγνώριση, δόξα και χρήμα. Το γεμάτο αυτοπεποίθηση και σιγουριά σας προφίλ ελκύει το σύντροφο σας και μαζί ζείτε στιγμές που από καιρό περιμένατε. Αν και μετά το δεύτερο μισό του μήνα η επικοινωνία μεταξύ σας θα διανθίζεται από παρερμηνείες και λαθεμένες αντιλήψεις, εντούτοις μέσα από μετακινήσεις θα έρθετε πιο κοντά και θα αναπτύξετε ένα νέο τρόπο αλληλοκατανόησης. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει ότι θα κάνετε κάποια έξοδα για ταξίδια και για πράγματα που κατά κάποιον τρόπο θα ανοίξουν τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Μην το παρακάνετε όμως γιατί είναι πιθανόν στη συνέχεια να αντιληφθείτε ότι κάποια έξοδα ήταν άσκοπα ή περιττά. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 22 Μαρτίου προοιωνίζει μια αλλαγή πλεύσης από την πλευρά του συντρόφου που θα σας ωφελήσει τα μάλλα.





ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ





Είσαστε γεννημένοι για να κοιτάτε ψηλά και να διεκδικείτε το καλύτερο στη ζωή σας. Με τρεις πλανήτες στον 10ο το πρόσωπο που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας θα πρέπει να κατέχει μια υψηλή θέση, να κάθεται σε κάποιο θρόνο, να έχει κοινωνική αναγνώριση και κατά τα δικά σας κριτήρια να είναι επιτυχημένο. Ο χώρος εργασίας είναι ένα από τα πιθανά πεδία μέσα από τα οποία πιθανόν να γνωρίσετε το νέο σας ταίρι. Αν και θα έχετε την εντύπωση ότι εσείς το ερωτευτήκατε πρώτοι στην πραγματικότητα εκείνο έχει κάνει πολλά πράγματα που δεν γνωρίζετε για να σας πλησιάσει και να προσελκύσει το ενδιαφέρον σας. Με τον Ερμή ανάδρομο μετά τις 12 του μήνα ίσως η μεταξύ σας κατάσταση περιπλεχτεί εξαιτίας επανεμφάνισης κάποιου προσώπου στη ζωή του ή κάποιων άλλων συνθηκών που δεν θα επιτρέπουν να είστε τόσο κοντά. Από την άλλη με τον Άρη στον 2ο η τάση να κάνετε κάποια πράγματα τέλεια περιορίζει τον ενθουσιασμό σας και σας ωθεί σε ακρότητες, ξεπερνώντας τα συνήθη και κανονικά όρια.









Παρθένος





ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ





Με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο εσείς βιάζεστε αλλά οι συνθήκες δεν ευνοούν. Πολλά κόκκινα φανάρια φρενάρουν την ορμητική σας πορεία και έτσι διακατέχεστε από ένα εκνευρισμό που, όσο και αν καταπιέζετε, κάποιες φορές εκρήγνυται. Τα πρώτα βόλια πέφτουν στο σύντροφο που τα «ακούει» αλλά δεν απαντάει. Τα σφιγμένα του χείλια σας βάζουν σε υποψίες και έτσι ο νους σας από ακούρδιστο ρολόι που δεν λειτουργεί αρχίζει να παίρνει χιλιάδες στροφές. Πρώτη σας προτεραιότητα είναι να διορθώσετε τα λάθη σας και να αποκαταστήσετε τη σχέση με το έτερο ήμισυ. Γύρω στα μέσα του μήνα, μια σειρά από αλλεπάλληλες θετικές όψεις συμβάλλουν να έρθετε κοντά και να αισθανθείτε ότι η ίδια δύναμη που σας απομάκρυνε τώρα σας ενώνει. Η παρουσία τόσο του Ερμή όσο και της Νέας Σελήνης στον οίκο της σεξουαλικής ζωής σηματοδοτούν την ενεργοποίηση του σβησμένου ηφαίστειου με μια σειρά από ερωτικές δονήσεις που θα οδηγήσουν σε μια έκρηξη ευχαρίστησης.





ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ





Ένα σύνολο δυνάμεων που βρίσκονται σε αλληλεπίδραση καθοδηγεί τις ενέργειες σας που χαρακτηρίζονται από παρόρμηση, ενθουσιασμό και συνάμα μεθοδικότητα. Ό, τι θα καταφέρετε αυτόν τον καιρό έγκειται καθαρά τόσο στις προσωπικές επιλογές σας όσο και στις δικές σας κινήσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι η άλλη πλευρά δεν θα κάνει τίποτα, αντίθετα σας δίνει το πράσινο φως και εσείς κάνετε τα υπόλοιπα. Είναι πολύ πιθανόν μια γνωριμία να αρχίσει κάνοντας ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση. Επίσης, σε χώρους εκπαίδευσης και επιμόρφωσης μπορεί να αναπτυχθεί ένα φλερτ ενώ δεν αποκλείεται μέσα από σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας να γεννηθεί ένας έρωτας που θα αγγίξει πολύ βαθιές πτυχές του εαυτού σας. Πάντως, είτε η σχέση που θα κάνετε θα είναι εξ αποστάσεως είτε είναι με ένα πρόσωπο που αισθάνεστε ότι έχετε να μάθετε πολλά, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνταράξει όλο σας το είναι. Θα ζήσετε μαζί στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στο σώμα, την ψυχή και το χρόνο. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού πραγματοποιείται μέσα στον οίκο της σεξουαλικής ζωής, πράγμα που δείχνει ότι θα αισθανθείτε ότι η ερωτική ζωή ξεκινά πάλι από την αρχή σε ένα διαφορετικό επίπεδο ή σε μια άλλη διάσταση του.









Ζυγός





ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ





Αγαπάτε τη συντροφικότητα και χαίρεστε που έχετε ένα σύντροφο για να μοιράζεστε τη ζωή σας. Η επικοινωνία με το σύντροφο σας γίνεται πιο ενθουσιώδης και ενδιαφέρουσα με τον Ερμή από τις 2 Μαρτίου στον Κριό ενώ η σεξουαλική ζωή απογειώνεται με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου να προτάσσει έρωτα και βράδια αξημέρωτα. Ο μήνας αυτός ίσως αποδειχθεί ο πιο ενεργός ερωτικά ενώ η απόλαυση και η ευχαρίστηση θα εναλλάσσονται με την ευτυχία και την πλήρη ολοκλήρωση. Κερδισμένοι δεν θα είστε μόνο στον έρωτα αλλά και στη χρήματα. Είτε το ταίρι σας θα αποκτήσει έξτρα πηγές εισοδήματος είτε κάποια χρήματα θα πέσουν εξ ουρανού στην αγκαλιά σας. Αν κάτι πρέπει να προσέχετε αυτό το μήνα είναι κάποια παραπόνα που διστάζετε να εκφράσετε και τα κρατάτε μέσα σας, μην μπορώντας να τα διαχειριστείτε. Περιμένετε για την κατάλληλη στιγμή αλλά αυτή ποτέ δεν εμφανίζεται. Το ταίρι σας θέλει την ευτυχία σας και είναι καλό να μην αφήνετε άλλο δηλητηριώδεις σκέψεις να πικραίνουν τη ζωή σας.





ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ





Με τη συγκέντρωση πλανητών στον 8ο ανακαλύπτετε ότι ο παράδεισος είναι ένα μέρος που υπάρχει στη γη και εσείς δεν έχετε παρά να απολαύσετε τους καρπούς του ήρεμοι, ευτυχισμένοι και πλήρεις. Οι χαρές της ερωτικής ζωή σας κάνουν να αισθάνεστε οι πιο πλούσιοι, τυχεροί και ευτυχείς άνθρωποι του κόσμου ότι αυτό που θέλατε το βρήκατε και δεν έχετε παρά να το ευχαριστηθείτε. Η παρουσία του Ερμή στον οίκο των σχέσεων διευκολύνει γνωριμίες, επαφές και φλερτ και συμβάλλει θετικά στο να περάσετε τα μηνύματα που θέλετε. Από τις 12 και μετά καλό θα ήταν να είστε λίγο προσεκτικοί στο πως εκφράζεστε γιατί πάνω στη βιασύνη σας ίσως πείτε πράγματα που θα μετανιώσετε ή που θα παρεξηγηθούν. Μπορεί ο Άρης μέσα από τον 12ο να ξύνει πληγές και να σας κάνει να κρύβετε κάποιες φοβίες για το μέλει γενέσθαι γενικά, ωστόσο μέσα από όλη αυτή τη διεργασία θα μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας, τις αντοχές σας και θα χτίσετε σε νέες βάσεις τη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη στον ζώδιο του Κριού προϊδεάζει για μια σχέση που θα έρθει ξαφνικά στη ζωή σας.


http://tsekouratoi.blogspot.com/2012/03/blog-post_4972.html
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...