παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
7 μικρά μυστικά για να βρεις ποιο είναι (ή δεν είναι) το άλλο σου μισό (β' μέρος)

Μυστικό 4ο: Αποφύγετε τη βαριά σκιά του Κρόνου

Η σκιά δημιουργείται, όταν ένα αντικείμενο βρίσκεται ανάμεσα σε εσάς και το φως. Ένα άλλο πρόσωπο μπορεί να λειτουργήσει σαν μια σκιά στη ζωή σας, μπλοκάροντας τη σκέψη σας, και αποτρέποντάς σας από το να πάρετε αυτό που θέλετε.

Βήμα 1: Εντοπίστε την ακριβή θέση του Ήλιου στο γενέθλιο χάρτη σας (πχ στις 26 μοίρες του Σκορπιού). Οι μοίρες σάς αποκαλύπτουν πόσο μετακινήθηκε ο Ήλιος από το ζώδιο στο οποίο βρισκόταν τη στιγμή που γεννηθήκατε. Κάθε ζώδιο περιλαμβάνει 30 μοίρες ενός κύκλου. Αν υποθέσουμε, ότι ο Ήλιος σας είναι στις 26 μοίρες του Σκορπιού, αυτό σημαίνει ότι ο Ήλιος σας είναι κοντά στο σημείο, όπου τελειώνει το ζώδιο του Σκορπιού.

Βήμα 2: Τώρα, εντοπίστε στο γενέθλιο χάρτη του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, τον Κρόνο του. Αν δεν ξέρετε την ώρα γέννησής του, βάλτε μια τυχαία ώρα, αφού αρκεί η ημέρα και το έτος γέννησης. Αν δεν ξέρετε πού γεννήθηκε, βάλτε ένα υποθετικό μέρος. Στην περίπτωση που ο Κρόνος του βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, έχετε πρόβλημα. Δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση για το άλλο σας μισό!

Γιατί; Ο Κρόνος του είναι στο ίδιο ζώδιο με τον Ήλιο σας, κι αυτό είναι το πρόβλημα. Θα αισθανθείτε αυτόν τον άνθρωπο σαν μια βαριά σκιά που πέφτει πάνω σας, περιορίζει και καταπιέζει το νου σας να σκεφτεί ελεύθερα. Έχετε πάντα κακή διάθεση και ένα βάρος σας πλακώνει την ψυχή, όταν βρίσκεστε κοντά του. Αυτό συμβαίνει, επειδή ο Κρόνος είναι μια δύναμη περιοριστική και ανασταλτική. Αντιπροσωπεύει το βασικό μας φόβο, αυτό που δεν θέλουμε να δούμε, ό,τι αποφεύγουμε και καταπνίγουμε. Ο Κρόνος είναι καρμικός πλανήτης, επειδή αντιπροσωπεύει τους φόβους που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και τελικά να επιλύσουμε, μέσα από την κατανόησή τους.

Το φως του Ήλιου σας στο Σκορπιό, το εγώ σας και η λάμψη του μυαλού σας, φωτίζει κάτι που ο άνθρωπος του Κρόνου δεν θέλει καν να δει κατάματα. Ως εκ τούτου, θα προσπαθήσει να σας καταστείλει και να σας επικρίνει. Δεν θέλει να κάνετε, ό,τι θέλετε να κάνετε. Σας αρέσει να εκφράζετε τη βαθιά συναισθηματική ένταση και τη σεξουαλικότητά σας στον εραστή σας, ενώ εκείνος φοβάται την πραγματική οικειότητα. Έχει ανάγκη να σας ελέγξει και να καταστείλει την ανάγκη σας για έντονη συναισθηματική δέσμευση, επειδή φοβάται να «ξεγυμνωθεί», κάτι απαραίτητο στις αληθινά στενές συναισθηματικές σχέσεις. Με λίγα λόγια, μαζί του δεν θα μπορείτε να είστε ο εαυτός σας και δεν θα νιώθετε ελεύθερη να εκφραστείτε, γιατί εκείνος δεν θα είναι σε θέση να μοιραστεί μαζί σας αυτή σας την ανάγκη. Στην πραγματικότητα, θα σας επικρίνει για αυτό, επειδή είναι κάτι που προκαλεί το φόβο του.

Βεβαιωθείτε, λοιπόν, ότι ο Κρόνος του δεν είναι στο ίδιο ζώδιο με τον Ήλιο σας και ότι ο Κρόνος σας δεν είναι στο ίδιο ζώδιο με τον Ήλιο του.

  

Μυστικό 5ο: Πότε & πώς αλλάζει η ζωή σας;

Όταν γεννιόμαστε, οι πλανήτες συνεχίζουν να κινούνται. Οι εκφράσεις ” πρόοδος» ή «ηλιακό τόξο» σχετίζονται με τη μετακίνηση των πλανητών κατά μία μοίρα για κάθε έτος της ζωής μας και εξηγούν συγκεκριμένες αλλαγές σε διάφορους τομείς.

Αυτό γίνεται εύκολα κατανοητό, αν σκεφτούμε ότι κάθε ζώδιο καταλαμβάνει 30 μοίρες του ζωδιακού κύκλου. Αν κοιτάξετε στο γενέθλιο χάρτη σας, θα δείτε, ότι οι πλανήτες σας βρίσκονται σε συγκεκριμένη μοίρα ενός ζωδίου. Ας υποθέσουμε, ότι ο Άρης σας είναι στις 5 μοίρες του Ζυγού. Αν προσθέσετε μία μοίρα στον Άρη σας για κάθε χρόνο της ζωής σας, θα ξέρετε πού είναι ο Άρης σας τώρα.

Παράδειγμα: Ας υποθέσουμε, ότι είστε 25 ετών και όταν γεννηθήκατε ο Άρης σας ήταν στις 5 μοίρες του Ζυγού. Προσθέστε 25 βαθμούς στον Άρη σας στα 25α γενέθλιά σας και ο Άρης σας θα είναι στις 30 μοίρες του Ζυγού. Αυτό είναι και το τέλος του ζωδίου του Ζυγού, αφού εδώ συμπληρώνει τις 30 μοίρες που του αναλογούν. Λίγο αργότερα, ο Άρης σας θα “προοδεύσει” στο ζώδιο του Σκορπιού, στο οποίο και θα παραμείνει για 30 χρόνια!

Τι σημαίνει αυτό για σας, ως γυναίκα;

Ο Άρης στο χάρτη μιας γυναίκας δείχνει το είδος του ανθρώπου που επιθυμεί σεξουαλικά. Έτσι, με τον Άρη σας στο Ζυγό παλιότερα, σας τραβούσε έντονα ο τύπος του Ζυγού. Τώρα, όμως, με αυτή τη νέα του θέση, θα έλκεστε έντονα και από τους Σκορπιούς. Αυτό εξηγεί τις αλλαγές μας καθώς μεγαλώνουμε. Οι πλανήτες μας μετακινούνται σε διαφορετικά ζώδια και άρα ενδιαφερόμαστε περισσότερο για τα πράγματα και τους ανθρώπους που τα εκάστοτε ζώδια αντιπροσωπεύουν, ακόμα κι αν δεν είχαμε ποτέ πριν καμία σχέση μαζί τους.

 

Μυστικό 6ο: Αναγνωρίστε την αδελφή ψυχή σας

Περίπτωση 1: Ποσειδώνια σχέση

Όταν μια γυναίκα συναντά έναν άνθρωπο που έχει τον Ήλιο του στο ίδιο ζώδιο και στην ίδια μοίρα με τον Ποσειδώνα της, θα τον δει σαν “Θεό» της. Γίνεται γι΄αυτήν ένα ζωντανό ιδανικό, επειδή ο Ποσειδώνας αντιπροσωπεύει εκείνο το κομμάτι του εαυτού μας, που μας «σπρώχνει» στην έκσταση. Ο Ήλιος του φωτίζει αυτό το μέρος της ψυχής της και της προκαλεί υπερβατικά συναισθήματα αγάπης. Ωστόσο, αν σας συμβεί κάτι τέτοιο, χρειάζεται προσοχή, γιατί ο Ποσειδώνας συχνά δημιουργεί «παραισθήσεις» και αυταπάτες. Η επιρροή του μπορεί να σας κάνει να πιστέψετε, ότι βρήκατε την αληθινή αγάπη, είτε αυτό ισχύει, είτε όχι. Ο καλύτερος τρόπος για να το ανακαλύψετε, είναι να υποβάλετε τον εραστή σας και τη σχέση σας σε ένα «τεστ πραγματικότητας».

Περίπτωση 2: Πλουτώνια σχέση

Αν συναντήσετε έναν άνθρωπο του οποίου ο Ήλιος βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο και στην ίδια μοίρα με τον Πλούτωνά σας, θα πειστείτε ότι σίγουρα αυτός είναι το ταίρι σας. Η σύνδεση Ήλιου-Πλούτωνα σας κάνει να αισθάνεστε έτσι. Θα πρόκειται για ένα συναίσθημα που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει ποτέ πριν. Βαθύ, μοναδικό, τελείως διαφορετικό και απίστευτα έντονο. Αυτός ο άντρας θα σας γίνει εμμονή. Ίσως όμως τελικά να μην πρόκειται για την αδελφή ψυχή σας, γιατί τίποτε δεν βεβαιώνει, πως αυτό το άτομο θα διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε. Το σίγουρο πάντως, είναι, πως μόλις τον δείτε, θα αναφωνήσετε «Αυτός είναι!».

 

Μυστικό 7ο: Πώς να αναγνωρίσετε τη «μοιραία» έλξη;

Η «μοιραία», «θανατηφόρα» έλξη θεωρείται πιθανή, όταν υπάρχουν αρνητικές συνδέσεις ανάμεσα σε σας και το άλλο πρόσωπο. Υπάρχουν δύο τύποι «μοιραίας έλξης» που δηλώνονται από την αρνητική σχέση του Πλούτωνα και του Ποσειδώνα με έναν ή περισσότερους από τους προσωπικούς σας πλανήτες, Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη ή Άρη. Ο Ποσειδώνας σχετίζεται με τον κόσμο της ψευδαίσθησης, με την παραπλάνηση, την αποπλάνηση, τον ιδεαλισμό και την πνευματικότητα. Ο Πλούτωνας σχετίζεται με τις ασυνείδητες επιθυμίες, τη σεξουαλικότητα, τα αποκτήματα, τον εξαναγκασμό και την αυτο-μεταμόρφωση. Οι ενέργειες αυτών των δύο πλανητών διεγείρουν τις πιο έντονες και πιο καυτές επιθυμίες μεταξύ δύο ανθρώπων. Ως εκ τούτου, έχουμε τον πλουτώνιο τύπο μοιραίας έλξης καθώς και τον ποσειδώνιο.

Πλουτώνιος τύπος «μοιραίας» έλξης

Οι αρνητικές σχέσεις που δημιουργούνται από τον Πλούτωνα, αφορούν τη συναισθηματική, σεξουαλική κτητικότητα και τον εξαναγκασμό. Όταν ο Πλούτωνας του άλλου προσώπου σχετίζεται με τον Ήλιο σας, τη Σελήνη, την Αφροδίτη ή τον Άρη με έναν αρνητικό τρόπο, κυριαρχεί ο τύπος μοιραίας έλξης Α. Όταν ο Πλούτωνας στους χάρτες και των δύο συντρόφων σχετίζεται αρνητικά με τον Ήλιο του άλλου, τη Σελήνη, τον Ερμή, την Αφροδίτη ή τον Άρη, επικρατεί ο τύπος μοιραίας έλξης Β.

Τύπος Α: Αυτή είναι η περίπτωση, όπου το άλλο άτομο έχει εμμονή μαζί σας και εκδηλώνει απαιτήσεις, στις οποίες αδυνατείτε να ανταποκριθείτε, αλλά και ανάγκες, τις οποίες δεν μπορείτε να του καλύψετε. Η ορμή του Πλούτωνα το κάνει να προσπαθεί να εκμαιεύσει από σας περισσότερα από όσα θέλετε ή μπορείτε να δώσετε. Έτσι, θα θεωρήσετε τη συμπεριφορά του πιεστική, γιατί μπορεί να μην διακατέχεστε από την ίδια έμμονη επιθυμία για το άτομο αυτό.

Τύπος Β: Αυτή είναι η περίπτωση, όπου η εμμονή του ενός προς τον άλλο είναι αμοιβαία. Γίνεστε «άλλοι άνθρωποι» όταν είστε μαζί. Η έντονη σεξουαλική και συναισθηματική ενέργεια μεταξύ σας μπορεί να μετατραπεί σε έναν εθισμό δύσκολο να τον διατηρήσετε αλλά και να τον εγκαταλείψετε.

 

Ποσειδώνιος τύπος «μοιραίας» έλξης

Οι αρνητικές σχέσεις που δημιουργούνται από τον Ποσειδώνα, αφορούν τη συναισθηματική, σεξουαλική εξαπάτηση και αποπλάνηση. Όταν ο Ποσειδώνας του άλλου προσώπου σχετίζεται με τους προσωπικούς μας πλανήτες με έναν αρνητικό τρόπο, κυριαρχεί ο τύπος μοιραίας έλξης Α. Όταν ο Ποσειδώνας στο χάρτη και των δύο ατόμων σχετίζεται αρνητικά με τους απρόσωπους πλανήτες (Ουρανός, Ποσειδώνας, Πλούτωνας) του άλλου, είναι πιθανός ο τύπος μοιραίας έλξης Β.

Τύπος Α: Αυτή είναι η περίπτωση, όπου το άλλο πρόσωπο μπορεί να σας χειραγωγήσει συναισθηματικά ή σεξουαλικά, για να σας θέσει κάτω από τον έλεγχό του. Θα παίξει με την ενοχή σας και την ανάγκη σας να είστε απαραίτητη. Θα σας είναι δύσκολο να δείτε καθαρά τι συμβαίνει, γιατί μπορεί να παρασυρθείτε από τις λεγόμενες καλές προθέσεις του.

Τύπος Β: Αυτή είναι η περίπτωση, όπου και οι δύο έχετε την τάση να εξαπατάτε ο ένας τον άλλο και να δημιουργείτε σύγχυση και δυσπιστία στη σχέση. Εξαρτάστε πάρα πολύ από την εξήγηση που δίνει ο ένας στον άλλο, για το τι πραγματικά σημαίνει για σας η σχέση αυτή. Κατηγορίες, ψέματα και ίντριγκες θα πολλαπλασιάζονται, δημιουργώντας μια αδιέξοδη και ανυπόφορη κατάσταση. Η εξάρτηση από τον άλλο για συναισθηματική υποστήριξη και σεξουαλική ικανοποίηση μπορεί να βασίζεται απόλυτα σε μια αυταπάτη. Δεν αποκλείεται τότε, τα όνειρα που είχε ο ένας για τον άλλο να μετατραπούν σε εφιάλτη, ακριβώς επειδή δεν βασίζονται στην πραγματικότητα.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...