παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
7 μικρά μυστικά για να βρεις ποιο είναι (ή δεν είναι) το άλλο σου μισό (α μέρος)

Μυστικό 1ο: Οι ωροσκόποι σας θα πρέπει να είναι συμβατοί.

Βήμα 1: Για να βρείτε τον ωροσκόπο, χρειάζεστε ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης, διαφορετικά, η ερμηνεία σας θα είναι λανθασμένη.

Βήμα 2: Στον πίνακα που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τη συμβατότητα των ωροσκόπων. Όλα τα ζώδια κάτω από κάθε κατηγορία (Φωτιά, Γη, Αέρας, Νερό) είναι συμβατά μεταξύ τους.

 

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ

Φωτιά

Γη

Αέρας

Νερό

Κριός

Ταύρος

Δίδυμοι

Καρκίνος

Λέων

Παρθένος

Ζυγός

Σκορπιός

Τοξότης

Αιγόκερως

Υδροχόος

Ιχθείς

Συμβατά: Φωτιά+Αέρας, Νερό+Γη

Ασύμβατα: Φωτιά-Γη, Φωτιά-Νερό, Γη-Αέρας, Νερό-Αέρας

 

Μυστικό 2ο: H Αφροδίτη του ενός συμβατή με την Αφροδίτη του άλλου

Βήμα 1: Σκεφτείτε έναν πλανήτη ως επιθυμία, και ένα ζώδιο ως
συμπεριφορά, ή ως τρόπο αντίληψης των πραγμάτων.

Βήμα 2: Η Αφροδίτη, από τους σημαντικότερους πλανήτες στον τομέα της ανάλυσης σχέσεων, δείχνει τι εκτιμάτε, τι προτιμάτε, τι σας αρέσει και ποιος τύπος ανθρώπου σας έλκει.

Βήμα 3: Διαβάστε την ερμηνεία του ζωδίου, όπου βρίσκεται η Αφροδίτη.

Παράδειγμα: Ας υποθέσουμε ότι η Αφροδίτη σας είναι στον Κριό (ζώδιο της Φωτιάς). Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στον Κριό, δεν είναι στο φυσικό της χώρο. Η απαλή και ευγενική της φύση εκφράζεται με πολεμική διάθεση. Οι εραστές της θα δοκιμαστούν από την ανταγωνιστική της συμπεριφορά, αφού της αρέσει να προκαλεί και να ελέγχει τη θέληση των άλλων. Έλκεται από ανθρώπους ισχυρούς και δραστήριους. Αν, λοιπόν, η Αφροδίτη σας είναι στον Κριό και συναντήσετε έναν άνθρωπο με Αφροδίτη στον Ταύρο, κατά πόσο θα ταιριάζετε; Για να βρείτε την απάντηση, τσεκάρετε τον Πίνακα Συμβατότητας. Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι πολύ γήινη, πιστή, αφοσιωμένη και προβλέψιμη. Αγαπά τις αισθησιακές απολαύσεις, που σχετίζονται με το φαγητό, τα χρήματα και το σεξ. Δουλεύει πολύ, αλλά μερικές φορές είναι αργή στις αντιδράσεις της. Απολαμβάνει τις απλές χαρές της ζωής και της αρέσει να τις απολαμβάνουν και οι άλλοι. Της αρέσει η καθημερινή ρουτίνα και αντιπαθεί τις αλλαγές. Βάσει του Πίνακα Συμβατότητας, η Φωτιά (Κριός) και η Γη (Ταύρος) δεν «δένουν». Στην πραγματικότητα, αυτό που δημιουργείται ανάμεσά τους είναι μια σύγκρουση επιθυμιών.

 

Μυστικό 3ο: Σεξουαλική αρμονία μέσα από τη σχέση Άρη-Αφροδίτης

Για να υπάρχει σε μια σχέση σεξουαλική αρμονία, η Αφροδίτη και ο Άρης πρέπει να είναι συμβατοί.

Παράδειγμα 1: Ας υποθέσουμε ότι έχετε Αφροδίτη στους Διδύμους και ο Άρης του συντρόφου σας είναι στον Αιγόκερω. Ρίξτε μια ματιά στον Πίνακα Συμβατότητας και τσεκάρετε, αν η Αφροδίτη στους Διδύμους (ζώδιο του Αέρα) είναι σε αρμονία με τον Άρη στον Αιγόκερω (ζώδιο της Γης). Η Αφροδίτη στους Διδύμους επιθυμεί έναν άνθρωπο έξυπνο, λαμπερό, ετοιμόλογο και καλό στην επικοινωνία. Αυτές οι επιθυμίες έρχονται σε σύγκρουση με τον Άρη στον Αιγόκερω, επειδή το πάθος του εκδηλώνεται στην επαγγελματική ζωή του, την επιχείρηση, τα επιτεύγματα και τις φιλοδοξίες του. Δεν είναι αυθόρμητος και σίγουρα δεν είναι ο άνθρωπος που θα διεγείρει «εγκεφαλικά» μια τέτοια Αφροδίτη, αφού οι ιδέες πρέπει να έχουν γι΄αυτόν πάντα ένα πρακτικό αποτέλεσμα. Δεν πρόκειται λοιπόν για το είδος του άνδρα που επιθυμεί μια γυναίκα με Αφροδίτη στους Διδύμους.

Παράδειγμα 2: Ας υποθέσουμε, ότι ο Άρης σας είναι στον Υδροχόο και η Αφροδίτη του συντρόφου σας στο Ζυγό. Στον Πίνακα Συμβατότητας βλέπουμε, ότι Υδροχόος και Ζυγός ταιριάζουν. Ο Άρης σας στον Υδροχόο σας κάνει σεξουαλικά περιπετειώδη και σας ωθεί να διευρύνετε τα όρια της σεξουαλικότητάς σας. Με τη συμπεριφορά σας προκαλείτε το σύντροφό σας με Αφροδίτη στο Ζυγό, να εξερευνήσει τη σεξουαλικότητα και τη σχέση σας, σε ένα επίπεδο διαφορετικό από εκείνο που ήξερε πριν σας γνωρίσει. Θα είναι ανοικτός και πρόθυμος για μια τέτοια περιπέτεια. Μπορεί να σας βρει κάπως παράξενη, αλλά το σίγουρο είναι πως οι σαγηνευτικές σας προτάσεις θα τον διεγείρουν σεξουαλικά.

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...