παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Σε ποιο ζώδιο ανήκει ο ιδανικός σας σύντροφος? (part b)

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Αν στις απαντήσεις σας επικρατεί το γράμμα:

 Γ Σας ταιριάζει ένας ζωηρός και εύθυμος σύντροφος, ικανός να εκτιμήσει το «ψαγμένο» χιούμορ σας και να παραβγεί μαζί σας στο... παιχνίδι της πιο εύστοχης ατάκας. Το ιδανικό σας ταίρι είναι Δίδυμος ή έχει Άρη στους Διδύμους. Θαυμάσια εναρμονισμένος με την εποχή του Υδροχόου και ενήμερος για τις εκάστοτε νέες εξελίξεις καλωδιώνει τα κοντινά του πρόσωπα με το «εδώ και τώρα» της ανθρωπότητας. Σαν μπόνους έρχεται και η εκπληκτική ικανότητά του να μεταμορφώνεται στο σεξ, προσφέροντας στην σύντροφό του μια εντυπωσιακή ποικιλία απολαύσεων.

Πρακτικό tip: Ο άντρας Δίδυμος θαυμάζει τις γυναίκες που διαθέτουν ισχυρή προσωπικότητα, χιούμορ, δυναμισμό και ειρωνεύεται εκείνες που υιοθετούν το μοντέλο της «ξανθιάς-απροστάτευτης-ναζιάρας» με τις οποίες θα κάνει σεξ μαζί τους για να περάσει η ώρα του αλλά αμέσως μετά θα τις «παγώσει» με την αδιαφορία του.

 

Η Έχετε ανάγκη από έναν ευχάριστο σύντροφο, με κοσμοπολίτικο αέρα, ικανό να κατανοεί τις συχνές διακυμάνσεις της διάθεσής σας και πρόθυμο να σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της κάθε κατάστασης. Το ιδανικό σας ταίρι είναι Ζυγός ή έχει Άρη στον Ζυγό. Θυμηθείτε ότι οι άνθρωποι αυτοί βάζουν την ικανοποίηση του παρτενέρ τους πάνω από τη δική τους και μην επιμένετε να τους προσφέρετε χαλαρωτικά μασάζ την ώρα που εκείνοι ψάχνουν τις ιδιαίτερες προτιμήσεις σας.

Πρακτικό tip: Οι Ζυγοί απεχθάνονται τον συνωστισμό καθώς και οτιδήποτε μαζικό (από διαδήλωση μέχρι ομαδικό σεξ). Είναι οι τελευταίοι που εντυπωσιάζονται από επίδειξη δύναμης, πλούτου ή επιτηδευμένης ευγένειας και γι’ αυτό αναζητούν πρόσωπα φρέσκα, δροσερά χωρίς προσποιητές πόζες. Ανταποδώστε το αρχικό χαμόγελό τους, αφήστε να περάσει λίγη ώρα, σιγουρευτείτε ότι οι ματιές συνεχίζονται και τολμήστε να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα, μήπως και τους συνεφέρετε από το κομψό «κώμα» στο οποίο είναι βυθισμένοι.

 

Λ. Χρειάζεστε έναν δημιουργικό και απελευθερωμένο σύντροφο, στο πλευρό του οποίου θα εκφράσετε τις βαθύτερες και πιο ουσιαστικές επιθυμίες σας, ανατρέποντας τα κοινωνικά κλισέ και αμφισβητώντας τις παραδοσιακές αξίες. Το ιδανικό σας ταίρι είναι Υδροχόος ή έχει Άρη στον Υδροχόο. Πριν ξεκινήσετε μια σταθερή σχέση μαζί του, σιγουρευτείτε ότι δεν είστε υπερβολικά κτητικό άτομο, καθώς οι συχνές σκηνές ζηλοτυπίας θα τον αναγκάσουν να λειτουργήσει πολυγαμικά. Για να μην πέσετε από τα σύννεφα, καλό είναι να θυμάστε ότι, στατιστικά, στο ζώδιο αυτό ανήκουν οι περισσότεροι αμφιφυλόφιλοι άντρες και γυναίκες. Πίσω από τους τολμηρούς πειραματισμούς τους όμως, αυτό που αναζητούν είναι η βαθειά και αληθινή αγάπη, μέσα από την οποία θα ξεφύγουν από τον σκληρό ρεαλισμό και θα μοιάσουν στον άγγελο που συμβολίζει το ζώδιό τους.

Πρακτικό tip: Η σεξουαλική ζωή των Υδροχόοων μοιάζει μ’ ένα ασταμάτητο ζάπινγκ, ανάμεσα σε περιστασιακούς θαυμαστές της εμφάνισής τους και σε διαχρονικούς λάτρεις του φιλελεύθερου πνεύματός τους. Απολαμβάνουν τα one night stands, αλλά θέλουν να κάνουν οι ίδιοι το πρώτο βήμα. Όταν κάποιος τους προσεγγίζει με πιεστικό ή χυδαίο τρόπο παραμένουν ψυχροί και αποστασιοποιημένοι.

 

 

ΠΡΩΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Αν συγκεντρώσατε περισσότερα Ø ο ιδανικός σύντροφός σας ανήκει σε ζώδιο του Νερού. Απαντήστε στις επόμενες ερωτήσεις για να βρείτε σε ποιό.

 

1) Το δικό σας μεγαλύτερο προτέρημα είναι:

Δ Το ταλέντο σας να εντοπίζετε την ουσία του κάθε ζητήματος και η απουσία γκρίνιας.

Θ Η ικανότητά σας να επικοινωνείτε χωρίς πολλά λόγια.

Μ Η γλυκύτητα της συμπεριφοράς σας και η ωριμότητα της σκέψης σας.

 

2) Πως θα περιγράφατε τον σύντροφο των ονείρων σας;

Μ Λιγόλογος αλλά πολύ φιλήδονος και ικανός να υποδύεται διάφορους ρόλους στο σεξ.

Δ Αισθησιακός, προστατευτικός και απόλυτα αφοσιωμένος σ’ εσάς.

Θ Ώριμος, πολύ... περπατημένος, εξωτερικά να δείχνει «κακό παιδί», στην πραγματικότητα όμως να είναι εξαιρετικά ευάλωτος και στοργικός.

 

3) Οι προηγούμενες σχέσεις σας έφτασαν στο τέλος τους κυρίως επειδή εσείς...

Μ Περιορίζατε τις κινήσεις του συντρόφου σας γιατί βλέπατε πόσο ευάλωτος ήταν στους πειρασμούς.

Θ Υπήρξατε ανώριμη και δεν αφήνατε τίποτα να περάσει ασχολίαστο, δίνοντας διαστάσεις ακόμα και σε μικροπράγματα.

Δ Θέλατε να απομονώνεστε πιο συχνά και να απολαμβάνετε αυστηρά ιδιωτικές στιγμές.

 

4) Σε ποια πόλη του εξωτερικού θα θέλατε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας;

Δ Άμστερνταμ.

Μ Σεβίλλη.

Θ Ουάσινγκτον.

 

5) Ο τρόπος με τον οποίο φλερτάρετε:

Θ Κάνετε το άλλο πρόσωπο επίκεντρο της προσοχής σας, χωρίς όμως να γίνεστε αδιάκριτη.

Μ Είναι αρκετά παθιασμένος και μάλλον επιθετικός.

Δ Κινείστε με ευγένεια και λεπτότητα, βγάζοντας προς τα έξω μια «ήρεμη δύναμη» που μεταδίδει στον άλλο ασφάλεια.

 

6) Ποιο είναι για εσάς το ιδανικό πρώτο ραντεβού;

Θ Βραδινό πικ-νικ στο δάσος ή στην παραλία.

Μ Ένα πάρτι που διοργανώνετε εσείς προς τιμήν αυτής της νέας σας γνωριμίας.

Δ Ένας αργός και ρομαντικός περίπατος στο κέντρο της πόλης.

 

7) Ποιά από αυτές τις φράσεις, εκπροσωπεί καλύτερα τη στάση ζωής σας;

Μ “Όταν κάποιος είναι τόσο σοφός όσο ένα φίδι, είναι αδύνατον να είναι τόσο ακίνδυνος όσο ένα γατάκι”

Θ “Το μόνο πράγμα που δεν ανακυκλώνεται είναι ο χαμένος χρόνος”

Δ “Όταν κριτικάρεις διαρκώς τους ανθρώπους δεν σου μένει χρόνος να τους αγαπήσεις”

 

 

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Αν στις απαντήσεις σας επικρατεί το γράμμα:

Δ Έχετε ανάγκη από έναν τρυφερό και υποστηρικτικό σύντροφο, που δεν θα παρασυρθεί από δελεαστικούς πειρασμούς ούτε θα σας κάνει ρεζίλι φλερτάροντας πίσω από την πλάτη σας. Το ιδανικό σας ταίρι είναι Καρκίνος ή έχει Άρη στον Καρκίνο. Απλά και χωρίς τυμπανοκρουσίες θα καταλάβετε πόσο καλύτερο γίνεται το σεξ στο πέρασμα του χρόνου και πόσο πιο ενδιαφέρον γίνεται το role-playing όταν υπάρχει φαντασία. Οι Καρκίνοι μπορεί να είναι συντηρητικοί στο αρχικό στάδιο μιας γνωριμίας και ενστικτωδώς να μαζεύοναι στο... κέλυφός τους για λόγους αυτοπροστασίας. Αμέσως μετά όμως θα δείτε ότι δεν ανέχονται τις μπανάλ απολαύσεις και γι' αυτό αρέσκονται να πειραματίζονται. Μην φαντάζεστε τρίτο άτομο. Μιλάμε πάντα για μονογαμικά... πειράματα.

Πρακτικό tip: Δείξτε τις ευαισθησίες σας αλλά μην φτάσετε στο άλλο άκρο και φανερώσετε μαζεμένες όλες τις ανασφάλειές σας. Αν νιώσουν ότι ο ρόλος του προστάτη και του εμψυχωτή είναι αναγκαστικός, ίσως πανικοβληθούν. Επίσης, μην χαρακτηρίζετε ποτέ τους Καρκίνους δειλούς ή προσκολλημένους στην παράδοση γιατί έτσι τους κάνετε να πεισμώνουν και να γίνονται απόμακροι.

 

Θ Χρειάζεστε έναν δυνατό και μαχητικό σύντροφο μαζί με τον οποίο θα δημιουργήσετε ένα αυστηρά ιδιωτικό καταφύγιο, μιά ρομαντική όαση που θα σας προφυλάσσει από την αγριότητα αυτού του κόσμου. Το ιδανικό σας ταίρι είναι Σκορπιός ή έχει Άρη στον Σκορπιό. Κάποιοι νομίζουν ότι αυτό το ζώδιο σκέφτεται το σεξ 25 ώρες το 24ωρο. Μην τρελαθούμε τελείως. Απλώς θέλουν να είναι άψογοι σε ότι κάνουν και όταν επιλέγουν έναν παρτενέρ θεωρούν χρέος τους να του μείνουν αξέχαστοι. Μια χαρά το καταφέρνουν...

Πρακτικό tip: Σπάνια οι Σκορπιοί θα πάρουν την πρωτοβουλία να προσεγγίσουν πρώτοι κάποιο πρόσωπο που τους αρέσει κι αυτό γιατί είναι ανίκανοι να διαχειριστούν μια πιθανή άρνηση από την άλλη πλευρά. Αν σας γοητεύσει λοιπόν ένας Σκορπιός κατ’ αρχήν φροντίστε να μην τον παραπλανήσετε, δίνοντας ψεύτικες υποσχέσεις ή πλαστά στοιχεία που σας αφορούν και πάνω απ’ όλα διαβεβαιώστε τον διακριτικά ότι όντως ο δρόμος προς την καρδιά σας είναι ανοιχτός και ότι δεν πρόκειται να «φάει πόρτα».

 

Μ Σας ταιριάζει ένας παθιασμένος, αλλά και εύστροφος σύντροφος με έφεση στις εναλλαγές ρόλων, εξαιρετικά ταλαντούχος με το αντικείμενο της εργασίας του και έτοιμος –αν του το ζητήσετε- να εγκαταλείψει τα πάντα και να σας ακολουθήσει στην άκρη του κόσμου. Το ιδανικό σας ταίρι είναι Ιχθύς ή έχει Άρη στους Ιχθύες. Ευέλικτοι και εξπέρ στις ερεθιστικές φαντασιώσεις, οι Ιχθύες μετατρέπουν ακόμα και το καθημερινό σεξ σε τελετουργία. Φροντίστε μόνο να τονώνετε το ηθικό τους γιατί αν σταματήσετε να τους θαυμάζετε, σύντομα θα ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός αυτοκαταστροφής τους...

Πρακτικό tip: Για να καταλάβετε καλύτερα αυτό το ζώδιο φανταστείτε ότι πρόκειται για δύο άτομα τα οποία ζουν στο ίδιο σώμα. Άλλοτε είναι εμπνευσμένοι, ευαίσθητοι, «τριπάτοι» και αλτρουιστές και άλλοτε κυνικοί, ακραία ιδιοτελείς και ικανοί να εξαπατήσουν λέγοντας ψέματα προκειμένου να γίνει το δικό τους. Σε γενικές γραμμές θυμηθείτε ότι όσο περισσότερη σιγουριά και υποστήριξη του παρέχετε εσείς τόσο εκείνος εκφράζει τα θετικά του χαρακτηριστικά, ενώ όταν εσείς χάνετε τη σταθερότητα των αισθημάτων σας ή αμφισβητείτε την αξία του, τον ωθείτε να μεταμορφωθεί σε Mr Hyde

 

 https://sites.google.com/site/whyldheart/Home/test-zodio

 

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...