παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Φίλοι με πρώην;

Πώς ζείτε το τέλος ενός έρωτα; Καταφέρνετε να διατηρήσετε σχέση με τον «πρώην» ή τον διαγράφετε τελείως από τη ζωή σας; Θα το μάθετε εύκολα, γνωρίζοντας τον ωροσκόπο σας και βλέποντας σε ποιον οίκο βρίσκεται ο Ήλιος σας.


Ήλιος στον 1ο οίκο: Μπλέκετε σε καβγάδες με το σύντροφό σας συχνά, ακόμη κι όταν η σχέση σας είναι στα καλύτερά της, φανταστείτε λοιπόν τι συμβαίνει, όταν τελειώνει! Η διπλωματία δεν είναι το δυνατό σας σημείο και η λέξη «συγνώμη» δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό σας. Όταν μια ιστορία τελειώνει, κατηγορείτε τον «πρώην» σας ως αποκλειστικό υπαίτιο για τα λάθη που οδήγησαν στην καταστροφή. Τι έπεται συνήθως; Σβήσιμο του αριθμού τηλεφώνου του από το κινητό σας, καταστροφή των δώρων που σας έχει κάνει, καύση στην πυρά των φωτογραφιών σας. Κάθε άλλο παρά φίλοι δηλαδή!


Ήλιος στον 2ο οίκο:
Είστε ο τύπος που ούτε αρχίζει ούτε τελειώνει μια σχέση με απερισκεψία. Για να την κρατήσετε, μάλιστα, ζωντανή, φτάνετε σε σημείο να κάνετε και θυσίες και να παίρνετε σκληρά μαθήματα. Κι αν, παρόλα αυτά, η σχέση ναυαγήσει, για σας είναι σα να έχει πέσει ένα σπίτι που έχει φτιαχτεί με πολύ κόπο! Σας έρχεται σαν κεραμίδα στο κεφάλι! Μια τέτοια απογοήτευση αποκλείει την πιθανότητα της φιλίας. Είστε ξεκάθαρες, δεν εκδικείστε, δεν βγάζετε κακία. Αλλά όταν τελειώσει, έχει τελειώσει.


Ήλιος στον 3ο οίκο:
Κάθε φορά που οι φίλες σας σας αφηγούνται ιστορίες για τους «πρώην» τους, κάποιες με δάκρυα στα μάτια, άλλες με λόγια λατρείας αλλά πικρίας, εσείς τις ακούτε έκπληκτες και αναρωτιέστε αν είστε από άλλο πλανήτη. Η φιλοσοφία σας είναι διαφορετική: αν η αγάπη τελειώσει, γιατί να καταστρέφετε τα θετικά στοιχεία της σχέσης σας; Γιατί να απαρνηθείτε το διάλογο, τη συνενοχή, τη συμπάθεια; Έτσι, αν ο πρώην σύντροφός σας βρει ένα νέο ταίρι, είστε έτοιμες να γίνετε ακόμη και φίλοι με αυτό το πρόσωπο. Με την ελπίδα να μη ζηλεύει, φυσικά!


Ήλιος στον 4ο οίκο: Είστε ερωτευμένες με κάποιον; Τον φαντάζεστε αμέσως ως τον πιστό σας σύζυγο, το μελλοντικό πατέρα των παιδιών σας! Προφανώς, αν η σχέση σας λήξει, η ευαισθησία σας, καταρχήν, σας απαγορεύει κάθε σχέση με αυτόν που γκρέμισε κάθε ρομαντικό σας όνειρο. Με τον καιρό, τα πράγματα αλλάζουν, τουλάχιστον ως προς την άποψή σας για τον…ένοχο. Είστε νοσταλγικοί, οπότε, μόλις κλείσουν οι πληγές της καρδιάς και της περηφάνιας σας, το βλέπετε διαφορετικά το πράγμα. Ωστόσο, δεν μπορείτε να γίνετε φίλοι, αφού πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να…ξανακυλήσετε.


Ήλιος στον 5ο οίκο: Κανείς δεν σας απαγορεύει να είστε φίλοι με τον πρώην σας, ακόμα κι αν αυτός είναι που σας χώρισε. Να είστε εχθρικοί απέναντί του δεν είναι το στυλ σας. Είναι σα να ομολογείτε ότι υποφέρετε, ότι χωρίς την παρουσία του η ζωή σας δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Ίσως να είναι σωστό αυτό που νιώθετε, αλλά η περηφάνια σας σας εμποδίζει να το δείξετε. Μπορεί λοιπόν να προκύψει μια όμορφη φιλία. Ίσως όχι και τόσο πλατωνική, εξαιτίας του παθιασμένου χαρακτήρα σας. Αν ο «πρώην» δεχθεί, γιατί να αρνηθείτε μια ερωτική «επανασύνδεση» στη χάση και στη φέξη.


Ήλιος στον 6ο οίκο:
Αν και είστε πιο παραδοσιακές, ωστόσο για σας η φιλία είναι φιλία και ο έρωτας, έρωτας. Όσες λένε ότι πρέπει να διατηρούνται καλές σχέσεις δεν σας πείθουν. Σκέφτεστε, είτε ότι δεν υπήρξαν πραγματικά ερωτευμένες, είτε ότι δεν…σας τα λένε καλά, και πίσω από τη φιλία σιγοκαίει ακόμη η επιθυμία να κατακτήσουν ξανά τον άνδρα που κατά βάθος δεν έχουν ξεπεράσει. Εσείς, όμως, είστε σαφείς: δεν μπορείτε να είστε απλώς φίλοι με κάποιον για τον οποίο μέχρι χθες δίνατε ψυχή και σώμα.


Ήλιος στον 7ο οίκο:
Μπερδεμένη κατάσταση με σας. Από τη μια, σε μια ιστορία αγάπης επενδύετε τόσο πολύ ου ο χωρισμός γίνεται με τρόπο δραστικό και κόβετε κάθε επαφή με τον «πρώην» σας. Από την άλλη, είστε αλτρουίστριες και γενναιόδωρες από τη φύση σας, και αν το πρώην ταίρι σας εκφράζει την επιθυμία του να παραμείνετε φίλοι, δύσκολα θα απαντήσετε αρνητικά. Αν, ωστόσο, η ιστορία σας τελειώσει εξαιτίας σας, σίγουρα δεν γυρνάτε πίσω…



Ήλιος στον 8 οίκο. Φίλοι; Εξαρτάται. Σας εγκατέλειψε; Τότε όλα τελειώνουν, αρκεί να μην περνάτε τις μέρες σας από δω και στο εξής τρυπώντας μια κούκλα βουντού με τα χαρακτηριστικά του! Αν, πάλι, τον έχετε αφήσει εσείς, μάλλον θα σας κουράσει. Βλέπετε, τον μαγέψατε με τη γοητεία σας, με τον εντυπωσιακό αισθησιασμό σας, και τώρα πρέπει να ζήσει χωρίς εσάς…Όπως και να΄χει, αν θέλει να συνεχίσει να σας κυνηγάει, δεν σας ενοχλεί. Αλλά,

στην ουσία, αμφιβάλλετε ότι αυτός που γνωρίσατε και αγαπήσατε θα μπορούσε ποτέ να γίνει φίλος σας.
Ήλιος στον 9ο οίκο: «Όποιος βρίσκει ένα φίλο, βρίσκει ένα θησαυρό». Έτσι λέει μια παροιμία, στην οποία εσείς πιστεύετε ακράδαντα. Κι όταν θεωρείτε ότι βρήκατε θησαυρό, νομίζετε πως είναι ανόητο να υπάρξουν προβλήματα, ακόμα κι αν η φιλία έχει γεννηθεί από έναν έρωτα που έπαψε να υφίσταται. Πού είναι το κακό; Θα είναι μια ιδιαίτερη σχέση, στενή όσο λίγες. Όλα καλά, λοιπόν; Αν ο τωρινός σύντροφός σας δεν είναι κτητικός, ναι. Διαφορετικά, μπροστά στο συναίσθημα που σας ενώνει με τον πρώην σας, υπάρχει ο κίνδυνος να βγει…καπνός από τα αφτιά του, εξαιτίας της ζήλιας!


Ήλιος στον 10ο οίκο: Το να μιλούσαμε για την πιθανότητα να κρατήσετε φιλική σχέση με τον πρώην σας θα ήταν υπερβολή. Στα όρια διατηρείτε μαζί του μια χλιαρή, τυπική σχέση. Στην πραγματικότητα, αν μπορούσατε, θα κάνατε τα πάντα για να μην τον ξαναδείτε. Με μία εξαίρεση: αν σας άφησε αυτός, θα δοκιμάσετε ένα τέλειο κόλπο για να τον συναντήσετε και να του παρουσιάσετε –φιλικά εννοείται- το νέο σας ταίρι. Είναι ένας τρόπος για να τον κάνετε να καταλάβει, ότι δεν είχατε ποτέ ανάγκη τον ώμο του για να κλαίτε. Μια…κρύα εκδίκηση, με πολιτισμένη και θερμή συμπεριφορά. Σατανικό!


Ήλιος στον 11ο οίκο: Η φιλία και ο έρωτας για σας είναι οι δύο όψεις του νομίσματος της αφοσίωσης που σας συνδέει με το σύντροφό σας. Δεν είναι τυχαίο που οι έρωτές σας γεννιούνται από φιλίες. Γιατί λοιπόν το αντίθετο να είναι αδύνατο; Δεν έχετε κανένα πρόβλημα να διατηρήσετε μια ειλικρινή και θερμή σχέση με τον πρώην σας. Συνεχίζετε να τον ποθείτε πολύ, σας αρέσει η παρέα του, και, αν είναι ανοιχτόμυαλος όπως εσείς, ίσως να μπορέσετε να του αφηγηθείτε τις νέες ερωτικές σας περιπέτειες και να τον πείσετε να σας αφηγηθεί τις δικές του. Χωρίς ζήλια, κατηγορίες ή θρήνους.


Ήλιος στον 12ο οίκο: Μια έξοδος με τον πρώην; Δεν λέτε όχι. Καμαρώνετε, έχετε καλή διάθεση και γελάτε όλη την ώρα. Μετά σας χαιρετά, και μόλις γυρίσει την πλάτη του, πλαντάζετε στο κλάμα. Ναι, όλα ήταν μια αυταπάτη! Η φιλία με κάποιον που ήταν σύντροφός σας, είναι μόνο μια αφορμή για να συνεχίσετε να τον συναντάτε και να σας θυμίζει αυτό που χάσατε. Σε όλο αυτό υπάρχει κάτι το μαζοχιστικό, είναι σαν μια πληγή, από την οποία θα ελευθερωθείτε όταν εμφανιστεί ένας νέος έρωτας.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιωσήφ, Ιωσηφίνα, Χρύσανθος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...