παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πώς μπορεί να αγαπάει ένας Σκορπιός…

Το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η Αφροδίτη στον γενέθλιο χάρτη ενός ατόμου, μπορεί να φανερώσει όλα τα μυστικά της ερωτικής του ζωής. Ας δούμε λοιπόν πώς μπορεί να αγαπάει ένας Σκορπιός με …

…Αφροδίτη στο Σκορπιό: Στον έρωτα τα θέλετε όλα ή τίποτα! Είστε ένα άτομο που θέλει να ζει στο έπακρο κάθε ερωτική στιγμή και δεν συμβιβάζεστε με κάτι λιγότερο από αυτό που πραγματικά επιθυμείτε! Διαθέτετε ακαταμάχητη γοητεία, μεγάλο ερωτισμό και έχετε έναν ξεχωριστό τρόπο να σαγηνεύετε όποιο άτομο βάλετε στόχο. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το φλογερό ερωτικό σας ταμπεραμέντο, αλλά και τη συναισθηματική σας γενναιοδωρία. Ερωτεύεστε με πάθος και –παρόλο που στα αρχικά στάδια μιας γνωριμίας διατηρείτε τις επιφυλάξεις σας- πολύ γρήγορα τα δίνετε όλα και ζείτε την κάθε ερωτική στιγμή σα να είναι η τελευταία. Όταν είστε ερωτευμένοι, είστε ικανοί να θυσιάσετε τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες προκειμένου να κάνετε το ερωτικό σας ταίρι ευτυχισμένο. Στις αισθηματικές σας σχέσεις έχετε πολλές απαιτήσεις και διεκδικείτε επίμονα την αποκλειστικότητα του συντρόφου σας. Η συμπεριφορά σας γίνεται αρκετά κτητική και προσπαθείτε με τον τρόπο σας να ορίζετε και να κατευθύνετε το ταίρι που υπάρχει δίπλα σας, ώστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο. Σας έλκουν τα άτομα που αποπνέουν έναν αέρα μυστηρίου ή οι αισθηματικές μεταπτώσεις που είναι αρκετά δύσκολες, γι΄αυτό και η ερωτική σας ζωή έχει αρκετές πληγές από σχέσεις με άδοξο και επεισοδιακό τέλος. Οι μεγαλύτεροι φόβοι σας είναι η απόρριψη, η εγκατάλειψη και η απιστία, γι΄αυτό και αρκετά συχνά εκδηλώνετε ζήλια και προσπαθείτε να επιβληθείτε στο ταίρι σας, προκειμένου να προλάβετε το κακό! Αν το άτομο που αγαπάτε προδώσει την εμπιστοσύνη σας και δεν σας συμπεριφερθεί έτσι όπως σας αξίζει, δεν μπορείτε να ησυχάσετε αν δεν το κάνετε να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Στον έρωτα, η εκδίκηση είναι για σας ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

…Αφροδίτη στον Τοξότη: Η ερωτική σας ζωή είναι αρκετά ενδιαφέρουσα όταν επικρατεί δράση, περιπέτεια και γεύεστε νέες εμπειρίες. Συχνά βρίσκεστε διχασμένοι ανάμεσα στην επιθυμία σας να βρείτε τον ιδανικό σύντροφο που θα έχει όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να μπορείτε μαζί να περνάτε καλά και στην ακαταμάχητη έλξη που δέχεστε από περιπτώσεις που έχουν πάθος, ίντριγκα, μυστήριο και δυσκολίες. Η εξωτερική εμφάνιση ποτέ δεν σας είναι αρκετή για να ερωτευτείτε ένα άτομο. Δεν δίνετε καμιά σημασία στην ομορφιά, αλλά θέλετε στο πλάι σας να έχετε έναν άνθρωπο φιλόδοξο, καταξιωμένο, που θα καταφέρει με το μυαλό και το επίπεδό του να σας γοητεύσει. Είναι σημαντικό για σας να θαυμάζετε το άτομο που έχετε στο πλάι σας. Θέλετε εσείς να επιλέγετε το ερωτικό σας ταίρι, γι΄αυτό και δεν ενδίδετε εύκολα σε φλερτ που μπορεί να σας κάνουν. Είστε ένα άτομο με αρκετές ερωτικές κατακτήσεις, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη φιλική και κεφάτη προσωπικότητά σας. Σας αρέσει να διατηρείτε πλατωνικούς έρωτες και να υπάρχει καθημερινά στη ζωή σας το παιχνίδι του φλερτ. Λατρεύετε την ελευθερία σας, δεν αντέχετε τις πιεστικές δεσμεύσεις, όταν όμως ερωτεύεστε, ζείτε με τρόπο επεισοδιακό και φλογερό την κάθε στιγμή. Το σημείο που πρέπει να προσέξετε στην αισθηματική σας ζωή είναι ότι πάντα ζητάτε κάτι παραπάνω από αυτό που έχετε, με αποτέλεσμα να αφήνετε ευκαιρίες να χαθούν και να μένετε ακάλυπτοι. Δεν πρέπει να ξεχνάτε πως τίποτα δεν είναι τέλειο και ότι κάποιες φορές πρέπει να υποχωρούμε και να συμβιβαζόμαστε.

…Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Ο έρωτας για σας είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση. Δεν ανοίγεστε εύκολα συναισθηματικά αν δεν έχετε πρώτα βεβαιωθεί ότι μια ερωτική υπόθεση μπορεί να σας προσφέρει ασφάλεια, σιγουριά και εξέλιξη. Στο ξεκίνημα μιας νέας γνωριμίας διατηρείτε τις επιφυλάξεις σας, συγκρατείτε τον αυθορμητισμό σας και αποφεύγετε τους ενθουσιασμούς. Παρατηρείτε τα πάντα, προκειμένου να έχετε μια σαφή εικόνα και να αποφασίσετε, αν επιθυμείτε, να κάνετε το επόμενο βήμα. Είστε από τους ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν και τα συναισθήματά σας είναι πιστά και δεν αλλάζουν εύκολα. Ο ιδανικός ερωτικός σύντροφος είναι για σας αυτός που θα διαθέτει καλό επαγγελματικό, οικονομικό και κοινωνικό στάτους ή που θα μπορεί να σας στηρίξει και στις προσωπικές σας επιδιώξεις. Προτιμάτε να συμβιβαστείτε με ένα ερωτικό ταίρι που πληροί όλες τις προϋποθέσεις που επιθυμείτε παρά να αφεθείτε και να απολαύσετε ένα ανεξέλεγκτο πάθος. Η λογική έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην ερωτική σας ζωή γιατί δεν σας αρέσουν τα αισθηματικά ρίσκα, αλλά προτιμάτε την ασφάλεια. Τηρείτε πάντα τις υποσχέσεις σας και λειτουργείτε με τρυφερότητα και σεβασμό απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο. Συχνά η συμπεριφορά σας μπορεί να γίνει αρκετά επίμονη και απόλυτη. Κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει την πίστη και την αφοσίωσή σας.

…Αφροδίτη στην Παρθένο: Λειτουργείτε με αυτοσυγκράτηση και δεν αφήνεστε στη δίνη των συναισθημάτων σας μέχρι να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε απόλυτα το ταίρι σας. Δεν σας αρέσει να ξεφεύγετε από τον έλεγχο, γι΄αυτό και δεν επιτρέπετε στον εαυτό σας να αφεθεί σε μια σχέση αν δεν έχει βρεθεί η κατάλληλη στιγμή ή ο ιδανικός άνθρωπος. Ο έρωτας για σας είναι ένα συναίσθημα το οποίο αναπτύσσεται σε αργούς ρυθμούς και για να μπορέσει να διατηρηθεί πρέπει να έχετε με το ταίρι σας κοινούς στόχους και απόψεις για τη ζωή. Δεν είστε από τους ανθρώπους που θα εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους με τα λόγια τους, προτιμάτε να δείχνετε με τις πράξεις και με τη φροντίδα σας την αγάπη σας. Είστε ένας πιστός και αφοσιωμένος σύντροφος με αρκετά συντηρητικές και παραδοσιακές απόψεις για τις σχέσεις και τον έρωτα. Το αρνητικό σας στοιχεί είναι ότι δεν εκδηλώνετε την τρυφερότητά σας και ασκείτε έντονη κριτική στο ταίρι σας, δημιουργώντας ένα αυστηρό κλίμα στη σχέση σας. Προσπαθείτε να εκλογικεύετε τα πάντα και επισημαίνετε πιεστικά στο σύντροφό σας όλα του τα «ψεγάδια». Στην πορεία της ζωής σας μπορεί να επιβληθείτε στον εαυτό σας και να πάρετε μια καθοριστική απόφαση για το μέλλον της αισθηματικής σας ζωής που θα στηρίζεται στη λογική και στα «πρέπει», παραμελώντας τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

…Αφροδίτη στο Ζυγό: Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού σας χαρίζει γλυκύτητα, γοητεία και σας δημιουργεί έντονη την επιθυμία για τη δημιουργία μιας αρμονικής σχέσης που θα στηρίζεται στη συντροφικότητα. Δεν μπορείτε ούτε στιγμή τη μοναξιά, θέλετε να έχετε στο πλάι σας πάντα έναν άνθρωπο που να μοιράζεστε τα συναισθήματα και το χρόνο σας. Το στοιχείο του χαρακτήρα σας που σας κάνει να ξεχωρίζετε είναι η ικανότητα να προσαρμόζεστε ανάλογα με την περίσταση. Έτσι, λοιπόν, από γλυκιά, ρομαντική και τρυφερή ύπαρξη μπορείτε να μεταμορφωθείτε πολύ γρήγορα σε ένα παθιασμένο άτομο που εκδηλώνει με ένταση τα συναισθήματά του. Είστε από τα άτομα που θέλουν να φροντίζουν την εμφάνισή τους, επιθυμείτε να διατηρείτε μια γοητευτική παρουσία και σας αρέσει να σας φλερτάρουν και να σας κάνουν κοπλιμέντα. Συχνά μπορεί να εμπλέκεστε σε ερωτικά διλήμματα ή να διστάζετε να πάρετε μια καθοριστική απόφαση που αφορά την πορεία μιας αισθηματικής σχέσης ή γνωριμίας. Η ζήλια και η κτητικότητα είναι ένα ακόμα μελανό σημείο της ερωτικής σας συμπεριφοράς το οποίο θα κληθείτε να περιορίσετε. Είστε, όμως, ένας ερωτικός σύντροφος που συμπεριφέρεται με πάθος και μεγάλη δοτικότητα.

Άννα Μπελίτση – «Αστρολόγος»

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...