παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Σκορπιός

 

Στοιχείο: Νερό

Κυβερνήτης πλανήτης: Πλούτωνας

Κύριο χαρακτηριστικό: Εξουσία

Γένος: Θηλυκό

Γενικά χαρακτηριστικά

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Σκορπιός είναι ένα ζόρικο ζώδιο. Απόλυτος και αυταρχικός, ισχυρογνώμων και επίμονος, μυστικοπαθής και απόμακρος, εκδικητικός και παράλληλα σπλαχνικός και πονόψυχος. Είναι αντιφατικός, αλλά σαγηνεύει και κερδίζει τις εντυπώσεις των υποψηφίων «θυμάτων». Δεν έχει καμιά αντίρρηση να κάνει την αυτοκριτική του και να είναι ο πρώτος που θα ρίξει την πέτρα ακόμα και στον ίδιο του τον εαυτό. Δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί να αποδειχτεί τιμωρός με τον εαυτό του, καθώς έχει ανεπτυγμένο μέσα του το αίσθημα της δικαιοσύνης αλλά και της αυτοκαταστροφής. Από το πάθος του βέβαια απορρέουν και τα δυο, όμως το ένα «χτίζει», και το άλλο «γκρεμίζει».

Η πολυκοσμία δεν είναι κάτι που τον κάνει να νιώθει καλά, αντίθετα τον πιέζει και τον κάνει να ασφυκτιά. Δεν του αρέσει να χάνει και είναι ικανός να τα παίξει όλα για όλα, προκειμένου να είναι ο νικητής. Παλεύει  με δύναμη και πάθος. Ο εγωισμός και το πείσμα του πολλές φορές λειτουργούν  αρνητικά, γιατί πο την μια τον τυφλώνουν κι έτσι δεν μετράει σωστά τον αντίπαλο και από την άλλη τον κάνουν να υπερεκτιμά τις δυνάμεις του. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλές φορές φτάνει στην πηγή και μένει διψασμένος και άλλοτε μαζεύει μια καρδάρα γάλα και την κλοτσάει και την αδειάζει……

Στον ερωτικό τομέα είναι σαφέστατα το πιο σεξουαλικό ζώδιο. Το πάθος του είναι υπερβολικό και είναι πιθανό να γίνει αλυσίδα στο λαιμό του άλλου παρά κάτι ευχάριστο.. έχει εμμονές, ζηλεύει, είναι  κτητικός και, όταν κολλήσει με έναν άνθρωπο, πολύ δύσκολα απομακρύνεται. Είναι πιστός και απαιτεί κάτι ανάλογο και από τον σύντροφό του. Οι λέξεις «χωρισμός» και «διαζύγιο» είναι από τις απαγορευμένες λέξεις, από εκείνες που τον γεμίζουν φόβο και απόγνωση. Πολύ δύσκολα μπορεί να διαχειριστεί έναν χωρισμό και μέχρι να τα καταφέρει είναι πιθανό να περάσει από πολλά στάδια καταπόνησης του εαυτού του. Επίσης, είναι καχύποπτος με όλους και με όλα. Το κακό είναι όμως ότι είναι και παραμυθάς, φτιάχνει στο μυαλό του σενάρια που τελικά τα πιστεύει και θυμώνει με ανθρώπους που πιθανόν να μη φταίνε.......

 Όσον αφορά τα επαγγελματικά, εξουσία χωρίς θέσεις- κλειδιά δεν γίνεται. Συχνά θα συναντήσουμε έναν Σκορπιό στο επάγγελμα του γιατρού,  αλλά, επειδή τα ταλέντα του στην ζωγραφική ή την συγγραφή είναι επίσης ισχυρά, πετυχαίνει και ως ζωγράφος, συγγραφέας ή σε επαγγέλματα που έχουν σχέση με την εξερεύνηση, όπως βιολόγος, χημικός αλλά και αρχαιολόγος. Ανεβαίνει και εξελίσσεται γρήγορα, γίνεται  ολοένα και πιο δημιουργικός όταν νιώθει ότι έχει όλο και περισσότερη εξουσία στα χέρια του. Βλέπετε, η εξουσία είναι το αφροδισιακό του!

Τα ζώδια που ταιριάζουν με τον Σκορπιό

Οι Σκορπιοί διαθέτουν έντονο ερωτισμό και τους χαρακτηρίζει το πάθος. Τόσο η γυναίκα όσο και ο άνδρας Σκορπιός  έχουν μια «καυτή» ερωτική ζωή και οι σύντροφοί τους που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, ρου Ταύρου, του καρκίνου και του Λέοντα τους θεωρούν αξεπέραστους εραστές. Δεν παύουν όμως να είναι δύσκολοι σύντροφοι. Είναι κτητικοί και ζηλιάρηδες και μόνο ένας άλλος Σκορπιός μπορεί  να τους αποκρυπτογραφήσει αποτελεσματικά. Ταιριάζουν επίσης με τον πρακτικό Αιγόκερω και τον Ιχθύ, επίσης ζώδιο του νερού και με πολλά κοινά στοιχεία όσον αφορά το αισθηματικό κομμάτι.

Σκορπιός-  Σκορπιός

Στην σχέση αυτή το πάθος,,,, χτυπάει κόκκινο! Ζουν μοναδικές στιγμές που μόνο εκείνοι ξέρουν. Αν όμως βγάλουν τα αρνητικά τους και συγκρουστούν λόγω ζήλιας και κτητικότητας, τότε μιλάμε για έναν πόλεμο που δεν θα τελειώσει αν δεν εξουδετερώσει πρώτα ο ένας τον άλλο. Αν όμως αποφασίσουν να προβάλλουν τα θετικά τους στοιχεία, τότε πρόκειται για την τέλεια σχέση. Δυο Σκορπιοί μαζί μπορούν να δημιουργήσουν μια μακροχρόνια και επιτυχημένη σχέση, που φτάνει στο γάμο και την οικογένεια.

 

Σκορπιός – Αιγόκερως

Είναι μια πολύ καλή επιλογή, με «χημεία» και μέλλον. Αυτό που απαιτείται είναι να «παίξουν» από την αρχή ο μεν Αιγόκερως με υπομονή, ο δε Σκορπιός με ανοιχτά χαρτιά. Όταν συμβεί αυτό, θα έρθουν πολύ κοντά, θα νιώσουν ότι μπορούν να αλληλοσυμπληρώνονται και θα έχουν μια όμορφη σχέση πολλά υποσχόμενη.

 

Σκορπιός- Ιχθύες

«Εμείς ταιριάζουμε, σαν δυο σταγόνες ίδιες μοιάζουμε…….» . κάπως έτσι! Είναι και οι δυο ζώδια του νερού. Τα κοινά τους σημεία  βοηθούν στη δημιουργία μιας δυνατής σχέση, ενώ, αν αποφασίσουν να λειτουργήσουν ως η ισχύς εν τη ενώσει, τότε γίνονται ένα δυνατό δίδυμο που μπορεί, αν θέλει, να φτάσει στο γάμο. Πάντως, με ό,τι κι αν καταπιαστούν μαζί, το αποτέλεσμα παραμένει εκπληκτικό.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...