παρακαλώ περιμένετε...

Ερωτας με δοσεις .

  • Elina_gr @ 02.12.2011 17:32
    η μ@λ@κια στο κεφάλι ειναι μάλλον... οχι οτι δεν πιστευω στο καρμα αλλα αυτο το γ@μημενο το ανεκπληρωτο σε ζαλιζει σε στραβωνει σε κανει σκλαβο του παθους σου...

     

    πςςςςς    οι καρμικες σχεσεις διαβασα καπου ειναι σαν καταραμενες σχεσεις. δλδ δεν ειναι καλο να τις συναντησεις.. εχουν πολυ πονο κλπ κλπ και υποτιθεται οτι ειναι απο προηγουμενες ζωες και θα συνεχισουν να ειναι καταραμενες και στις επομενες αν δεν εκπληρωθει η μοιρα τους??? κατι τετοιο τεσπα! Γιατι εσυ σταροπαιδο εχεις καρμικη σχεση?
  • starboy @ 02.12.2011 17:40
    Ο χι γι αυτο ρωταω ,επειδη ακουω συχνα κατι τετοιες ιστοριες και δε μπορω να τις καταλαβω καθολου..
  • newflame @ 02.12.2011 20:12
    μάλλον το κακό....timing!
  • Fucsi @ 02.12.2011 22:25
    egw exw mia karmiki sxesi...apapa...makrua
  • starboy @ 03.12.2011 07:20
    ti enoeis exeis ki apapa  tha mas trelaneis/ emeis parakalame na broyme to karma mas 
     
  • GwgwOuf @ 03.12.2011 08:05
    εχει γινει παρεξηγηση...ολα ειναι καρμα... στην πραγματικοτητα σε αυτη τη ζωη δεν εχουμε νεες γνωρημιες, ολοι -λιγο πολυ- γνωριζομαστε απο πριν...επιπλεον το οτι εσυ χρωστας "αυτο το μαθημα" κι εγω το αλλο και συναντηθηκαμε δε σημαινει απαραιτητα οτι σε καποια αλλη ζωη ανοιξε μεταξυ μας αυτος ο ιδιος λογαριασμος...επισης το πιο σημαντικο...για τους λογαριασμους που ανοιξαν "μεταξυ μας"...το καρμα λεει οτι θα ξανασυναντηθουμε, οχι οτι ειμαστε υποχρεωμενοι να ζησουμε μια ασχημια για να εξηλεωθουμε! παντα υπαρχει ελευθερη βουληση και σαφως μπορεις να "διαγραψεις" το καρμα, χωρις να παιξεις στη σαπουνοπερα που φανταζεσαι.

    επιπλεον..δυο ατομα αφυπνησμενα, τα οποια εχουν ανοιχτους λογαριασμους...μπορει να ζησουν εναν ερωτα μεγαλο και σφοδρο και να ειναι μια μαγεια και ενα παραμυθι...αλλα υπαρχουν και πολλα φαντασματα. μπορεις να αντεξεις τις "ψευτικες" αναμνησεις?? εκει που η πραγματικοτητα μπλεκεται με τη "φαντασια"?? εκει που εχεις μπροστα σου τον σταρμποϋ και τον Ταδε παραλληλα?? που ειναι λατρεμενος και μισητος??

    μπορει να ειναι απλο και βατο (???), μπορει να ειναι και θριλερ..

    το πόιντ ειναι, οτι ανεξαρτητα απο το τι εχει γινει -ποιος ξερει με βεβαιοτητα?- εσυ αποφασιζεις το τι θα ζησεις τωρα. εσυ καθοριζεις την ιστορια που θα γραψεις και το καρμα που θα δημιουργησεις(?)...
  • starboy @ 03.12.2011 16:15
    thelw mia psilh hliokamenh melaxrinh me mple matia kai tsoympota xeilia kai na milaei kai latinoamerikanika ,to niwthw pws einai to karma moy
  • Irenestar @ 03.12.2011 16:28
    Alh8eia auto to karmiko to anekplhrwto pws fainetai se mia synastria?Apo poies opseis?
  • starboy @ 03.12.2011 16:44
    ela nte ,poly eystoxh aporeia 
  • LenaP @ 03.12.2011 18:54
    Σε ότι είπε η Γωγώ, συμφωνώ απολύτως.
     
    Να κάνω μια μικρή διευκρίνηση όμως. Το Κάρμα, είτε θες να είναι κληροδότημα από άλλες ζωές ή μόνο της τωρινής/μοναδικής, είναι ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΑΣ. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι για το οποίο δεν ευθυνόμαστε απόλυτα και ολοκληρωτικά.
     
    Είναι εύκολο να κατηγορούμε κάτι που μοιάζει αόριστο (βλέπε Κράτος) και να αρνιόμαστε ευθύνη ή συμμετοχή...
     
    Κλείνοντας, μιας και για μένα το Κάρμα και η μ****ία στο κεφάλι είναι το ένα και το αυτό,
    @starboy
    ναι, σε κάθε περίπτωση φταις εσύ..
     
    Λένα,
    η συνένοχος.
  • starboy @ 03.12.2011 18:56
    ti pws poy? egwwww? 
     
    enoeis emeis dhl.
  • GwgwOuf @ 03.12.2011 19:10
    ναι, εννοει εμεις! ειναι πολυ σωστο αυτο που ειπε η Lena -οτι μπορει να ειναι και λογαριασμοι της τωρινης/μοναδικης ζωης. εχει να κανει με αυτο που λεμε "το  πληρωμα του χρονου", "θα γυρισει ο τροχος"...για καθε αδικια θα ερθει η δικαιωση, για καθε πονο η χαρα κλπ. all in divine ballance and timing!
    οψεις?? ολες οι οψεις με τους δεσμους της σεληνης, οι συνοδοι του κρονου με προσωπικους, να τετραγωνιζει κρονος, πλουτωνας τους δεσμους, συνοδοι με vertex και ενα σωρο αλλες -ρωτα καλυτερα ποιες δεν ειναι. αλλα αν μελετας καρμικα τη συναστρια προφανως ολες ανεξαιρετως οι οψεις υποδηλωνουν μια ιστορια και παρελθοντικη σχεση...so, μετα ειναι θεμα δικης σου προσεγγισης
  • hesg @ 03.12.2011 19:24
    Αυτό ειναι καρμικό?
     
    Ήλιος σύνοδος Ωροσκόπο.
    Αυτή η όψη αποτελεί δείκτη αμοιβαίας έλξης και πνευματικού ή καρμικού
    δεσμού. Μεγάλη δύναμη προστίθεται στη σχέση που επιτρέπει την αμοιβαία
    δημιουργική αυτοέκφραση. Είναι μια όψη που συναντάται συχνά σε
    μακρόχρονους δεσμούς.

  • GwgwOuf @ 03.12.2011 19:46
    ολα μια ιδεα ειναι...θες να το δεις καρμικο, δες το...μπορει να δεις και συνοδο ακριβειας κρονου με ΝΔ και να μην αναγνωρισεις καμια.."καρμικοτητα"! περι ορεξεως κολοκυθοπιτα! παντως αν θες τη γνωμη μου λιγες "καρμικες οψεις" δεν λενε τιποτα. υπαρχουν συναστριες "καρμικης υπερπαραγωγης" οπου βλεπεις οι δεσμοι και των δυο να κανουν οψη με ολους ανεξαιρετως τους πλανητες και τα σημεια του αλλου, που κρονος, διας και εξωκρονιοι "οργιαζουν"...εεε....μια συνοδος ηλιου ωροσκοπου απο μονη της να πω την αληθεια δε μου λεει κατι..
  • hesg @ 03.12.2011 19:50
    ουτε εμενα μου λεει κατι :Ρ

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...