παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Συναστρία. Εγώ- Ελλάδα.

Καλά μας στέφανα λοιπόν!

 

Εξάγωνο Α Ήλιος με Β Άρης - ανοχή: 01' 20'
Εργάζεστε μαζί πολύ καλά σε κάθε θέμα φτιάχνοντας μια εξαιρετική σχέση σε όλες τις δουλειές. Έχετε μεγάλη κοινωνική ζωή. Ισχυρή σεξουαλική έλξη.

 

Εξάγωνο Α Ήλιος με Β Δίας - ανοχή: 03' 20'
Η σχέση σας είναι φιλική, θετική, και ευχάριστη. Έχετε ευχάριστο και εύθυνο κλίμα μεταξύ σας. Το σημαντικό στην όψη αυτή είναι ότι αφήνει περιθώρια ελευθερίας, σεβασμού, αξιοπρέπειας και ανεξαρτησίας. Αυτή η αστρολογική επίδραση είναι βοηθά πάρα πολύ στις δύσκολες επιδράσεις.

 

Τρίγωνο Α Σελήνη με Β Αφροδίτη - ανοχή: 01' 16'
Αυτή η όψη είναι μια από τις καλύτερες για τις ρομαντικές σχέσεις. Απολαμβάνετε πραγματικά ο ένας τον άλλο. Προσελκύεστε σεξουαλικά και έχετε συμπονετική και συναισθηματική αρμονία, μεταξύ σας. Ακόμα, έχετε αμοιβαία εκτίμηση και ευγένεια.

 

Εξάγωνο Α Ερμής με Β Κρόνος - ανοχή: 04' 16'
Είναι μια καλή όψη που δείχνει σαφή, ακριβή και πειθαρχημένη σκέψη. Επομένως συνδέεται με το δάσκαλο - σπουδαστή, την επιχείρηση και άλλες επαγγελματικές σχέσεις. Είστε και οι δύο ικανοί να δημιουργείτε νέες ιδέες. Σε μια συζυγική σχέση, αυτή η όψη βοηθά την αποδοχή της αμοιβαίας ευθύνης και της λογικής επικοινωνίας για τα σοβαρά ζητήματα.

 

Τετράγωνο Β Ήλιος με Α Αφροδίτη - ανοχή: 01' 12'
Έντονη και φλογερή σχέση με ισχυρά συναισθήματα έλξης, έρωτα, θαυμασμού και εκτίμησης. Η όψη αυτή δημιουργεί τέτοιο κλίμα, που νοιώθετε πως είστε φίλοι, σύντροφοι και εραστές, ταυτόχρονα.

 

Εξάγωνο Α Αφροδίτη με Β Δίας - ανοχή: 04' 06'
Αυτή η όψη παρουσιάζει τις αξίες σας σχετικά με θέματα που αφορούν πολιτιστικά, θρησκευτικά και διανοητικά. Στο γάμο ή στη συναισθηματική σχέση, παρέχει βάση μόνιμης συμβατότητας που υπερβαίνει τη συναισθηματική και σεξουαλική έλξη

 

Διάμετρος Β Αφροδίτη με Α Δίας - ανοχή: 01' 38'
Έχετε μια ομοειδή κοινωνική σχέση με διπλωματικές στάσεις και τρόπους. Όταν η σχέση είναι ειλικρινής, μοιράζεστε κοινές ωφέλειες.


Τετράγωνο Α Ήλιος με Β Ήλιος - ανοχή: 00' 26'
Η σχέση σας είναι δυναμική και ενεργητική και ταυτόχρονα ο ένας προκαλεί τον άλλον με στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο. Οι διαφορετικές προσωπικότητές σας προκαλούν μεγάλα προβλήματα και συχνά οδηγείστε σε αδιέξοδα και διαψεύσεις. Στο γάμο τα παιδιά ίσως γίνουν ένα πρόβλημα γιατί θα θέλει ο καθένας να δώσει την προσωπική του ανατροφή. Θα πρέπει να κατανοήσετε πως υπάρχουν σοβαρές αντιθέσεις σε πολλούς τομείς της ζωής, μεταξύ σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...