παρακαλώ περιμένετε...

τετραγωνο μεσουρανημα κρονου

  • Shark @ 28.08.2011 13:45
    Με Κρονο
    Με Μεσουράνημα. Υπάρχει αυτοπεποίθηση και αυτό το διάστημα μπορεί να αφιερωθεί στην επαγγελματική και κοινωνική πρόοδο. Είναι καλή περίοδος για να ζητηθεί έγκριση και βοήθεια από προϊσταμένους. Μπορούν τώρα να οριστούν μακροπρόθεσμοι στόχοι σταδιοδρομίας ή να γίνει σταθεροποίηση της οικογενειακής ζωής.
    Δυσαρμονικές: Μπορεί να χρειαστεί να επωμιστείτε ευθύνες ή να προκύψουν προβλήματα και οικονομική πίεση. Κάποια αλλαγή εργασίας ή μια περίοδος ανεργίας είναι πιθανή. Οι ανώτεροι εμφανίζονται απρόθυμοι για υποστήριξη. Οι γονείς μπορεί επίσης να αποτελέσουν λόγο ανησυχίας. Η προσωπική ζωή βάλλεται επίσης. Το πιθανότερο αποτέλεσμα όλων αυτών είναι συναισθηματική κατάθλιψη αλλά προσπαθήστε να αποφύγετε τις δειλίες και την απόσυρση και να αποφύγετε την ανάληψη ευθύνης. Με αυτοπειθαρχία και αίσθηση του καθήκοντος πρέπει να ανταποκριθείτε στις υψηλές απαιτήσεις αυτής της περιόδου. Μπορεί να είναι μια μοναχική, απογοητευτική και δύσκολη περίοδος, ωστόσο, η μελλοντική πρόοδος απαιτεί μια πιο ώριμη προσωπικότητα ικανή να αντιμετωπίσει την αυξημένη ευθύνη. Η σύνοδος είναι αρνητική: δοκιμασίες, ανάγκη για καταπολέμηση των δυσκολιών, αποξένωση, χωρισμός, ψυχική ταλαιπωρία μέσω της μητέρας ή της συζύγου, ή το πένθος των ατόμων αυτών.
  • Shark @ 28.08.2011 13:46
    Με Πλουτωνα
    Με Μεσουράνημα. Η δύναμη θέλησης, η εφευρετικότητα και η αποφασιστικότητα κάνουν αυτό το διάστημα κατάλληλο για τις αλλαγές που θεωρείτε αναγκαίες για την βελτίωση της κοινωνικής θέσης σας. Υπάρχει διάθεση και ικανότητα για επιβολή και αναγνώριση, για την επίτευξη θέσεων εξουσίας.
    Δυσαρμονικές: Σημαντικές αλλαγές στη στάση σας προς τους άλλους είναι απαραίτητες για να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις αυτής της εποχής καθώς πρόκειται για μια περίοδο αγώνα, συγκρούσεων και αναπροσαρμογής της επαγγελματικής και οικογενειακής σας ζωής. Μπορεί να συναντήσετε διαμάχες εξουσίας, καταναγκασμό, ίντριγκες και εκβιασμούς στο χώρο εργασίας ή την κοινωνική σας ζωή. Μην εμπλέκεστε σε οποιαδήποτε ύποπτη σχέση και μην προσπαθείτε να κυριαρχήσετε ή να εξαναγκάσετε τους άλλους. Η σύνοδος είναι δυσμενής και δηλώνει απερισκεψία, ελευθεριότητα, κατάχρηση εξουσίας, αντιμετώπιση αντίστασης και εκδίκησης, επαγγελματική κρίση, ξεπεσμό.

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...