παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Τζιζ!

Μη διατηρείς κάτι που έχει χαθεί από καιρό…

 

Η Σελήνη διανύει τα τελευταία της λεπτά στους Διδύμους σήμερα Τετάρτη 24/8 και περνάει στον Καρκίνο το μεσημέρι οπότε και ενεργοποιούνται οι δυναμικές της όψεις τετραγώνου με τον Ουρανό από τον Κριό και αντίθεσης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και το θέμα είναι αν θα αιφνιδιάσεις ή θα σε αιφνιδιάσουν.

Η κίνηση που κάνεις, ειδικά αν ανήκεις στους εκπροσώπους των παρορμητικών ζωδίων ή ωροσκόπων (Κριοί-Ζυγοί, Καρκίνοι-Αιγόκεροι), δεν εμπεριέχει και τόση σιγουριά (είναι και ο Ερμής ανάδρομος με αποτέλεσμα να μην μπορείς να σκεφτείς λογικά και αποστασιοποιημένα) αλλά πρέπει να γίνει αφού η αντίθεση της Αφροδίτης από την Παρθένο με το Χείρωνα από τους Ιχθείς φωνάζει πως πρέπει να σιγουρευτείς για ένα θέμα που αφορά ένα άτομο ή μία χρηματική συνδιαλλαγή. Με τη Σελήνη στον Καρκίνο είναι σαν να επιτρέπεις να μπει ένα άτομο στο σπίτι σου που θα σου επιβεβαιώσει μία αρνητική αίσθηση που έχεις, να επιμένεις να μάθεις κάτι που γνωρίζεις πως δε θα σε ξαφνιάσει απαραίτητα αλλά θα επιβεβαιώσει τη φοβία σου, να κυνηγάς κάτι που γνωρίζεις πως δεν είναι η κατάλληλη ώρα να αποκτήσεις ή να διατηρήσεις. Ίσως η συγκεκριμένη Σελήνη στον Καρκίνο να δρα προβοκατόρικα όσον αφορά τη συνέχιση μίας σχέσης ή προσπάθειας, αφού θέλει να σε φέρει αντιμέτωπο/η με το πρόβλημα και το εμπόδιο ώστε να κατανοήσεις πως είναι ανώφελο να κυνηγάς κάτι που δεν μπορείς να έχεις/αποκτήσεις/διατηρήσεις για την ώρα.

Από την άλλη όμως πλευρά, η αντίθεση της Αφροδίτης με το Χείρωνα λέει πως ξεπερνάς τη φοβία και την πληγή που κουβαλάς όταν ανοίξεις την καρδιά σου σε άλλους ανθρώπους και εμπιστευτείς τα πιο μύχια μυστικά της. Η σοφία σου γύρω από τις σχέσεις και τις οικονομικές επενδύσεις είναι τέτοια που φέρνει κοντά σου άτομα που αναζητούν ένα φάρο ελπίδας όταν βρίσκονται σε καταιγίδα αλλά ταυτόχρονα σε στέλνει και σε άτομα ή καταστάσεις που είναι ανώφελο να ελπίζεις να κατακτήσεις αφού δεν είναι η κατάλληλη ώρα. Από τη μία πλευρά λοιπόν μπορείς να γίνεις ο γκουρού της καρδιάς ή της τσέπης των άλλων και από την άλλη πλευρά ο χειρότερος συμβουλάτορας της δικής σου καρδιάς και τσέπης αφού επιμένεις να κάνεις το ίδιο λάθος. Αυτό που γίνεται σήμερα δεν είναι τίποτα άλλο παρά η έναρξη της συνειδητοποίησης των δυνατοτήτων σου, ώστε στη Νέα Σελήνη της 29/8 να θέσεις στόχους που είναι εφικτοί.

Μέχρι να φτάσεις όμως εκεί, χρειάζεται να αντιμετωπίσεις κάποια ζητήματα και κάποιους ανθρώπους που βρίσκονται στα βάθη της ψυχής σου χωρίς να εξυπηρετούν κάτι. Ίσως να τους/τις/τα διατηρείς εκεί από συνήθεια ή ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα συμβαδίσουν με τα δικά σου θέλω και μπορώ. Μερικές φορές όμως η νίκη έρχεται όταν διώξεις ανθρώπου, μνήμες και καταστάσεις που δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν αυτά που πραγματικά επιθυμείς. Μήπως δυναμώνεις καθώς πετάς κάτι που θεωρούσες αδιανόητο να χάσεις, αλλά στην πραγματικότητα σου αφήνει τέτοια ανακούφιση που αισθάνεσαι πως ξαναγεννιέσαι…;

 

http://signingstar.wordpress.com/
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...