παρακαλώ περιμένετε...

bad timing (?)

  • cristianaer @ 25.07.2011 02:18
    Αυτή τη στιγμή είναι μαζί της ο κολλητός σου? Το καλύτερο θα ήταν να του το εξομολογηθείς, αλλά πάλι, είναι λίγο επικίνδυνο, για να μην δημιούργησεις πρόβλημα μεταξύ τους. Εγώ θα έβρισκα τρόπο να του μιλήσω πάντως. Απ'ότι κατάλαβα, ο κολλητός σου βρήκε την κοπέλα αυτή για αντίδραση των συναισθημάτων σου προς αυτόν, αλλα και πάλι δεν είμαι σίγουρη. Ελπίζω να βοήθησα, έστω και με ένα μικρό κόκκο συμβουλής  που σου έγραψα.
  • magia54 @ 25.07.2011 02:29
    cristianaer σ' ευχαριστω για το ενδιαφερον   ειναι μαζι της ακομα ναι... γι'αυτο δεν μου φαινεται σωστο να μιλησω... αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι εχει δικαιωμα και να ξερει... καθε δευτερολεπτο αλλαζω γνωμη! 
  • magia54 @ 25.07.2011 02:32
    και για το αστρολογικο του θεματος, αυτος ειναι αιγοκερακι! 
  • cristianaer @ 25.07.2011 02:35
    Χμμ..σοβαρό άτομο πρέπει να είναι τότε.. μετράνε βέβαια και οι ωροσκόποι και τα λοιπά.. Θα σου έλεγα να του το πεις.. Οαν βρεις την κατάλληλη στιγμή να του το πεις.
  • cristianaer @ 25.07.2011 02:38
    Κι έχω ακούσει ότι στους αιγώκερους πρέπει να τους το "φωνάξεις" ότι τους θες, γιατί  κοιμούνται λίγο όρθιοι..χεχε (χωρίς παρεξήγηση αν θίγω κάποιον αιγώκερο    )
  • magia54 @ 25.07.2011 02:47
    ωροσκοπο δεν μπορουμε να μαθουμε γιατι η μαμα του δεν θυμαται την ακριβη ωρα..πικρα θα το λαβω υπ'οψιν αυτο για τους αιγοκερους οταν και αν αποφασισω να του μιλησω..........πφφ!
  • lucritia @ 25.07.2011 02:49
    Ε ναι βρε, να του το πεις! Πριν τρεις μήνες ήταν καψούρης μαζί σου και τώρα τί, σε ξεπέρασε κιόλας; Μίλησέ του και δεν έχεις να χάσεις, απλά κοίτα προηγουμένως να είσαι σίγουρη για τα δικά σου αισθήματα, ότι είναι γνήσια κι όχι αντίδραση στην απώλεια του κεκτημένου, γιατί δεν φταίει τίποτα ο άνθρωπος να μπει σ' αυτήν τη διαδικασία κι εσύ να του πεις "sorry, γράψε λάθος"!
  • magia54 @ 25.07.2011 02:50
    http://www.youtube.com/watch?v=_9qvimjTG_0 βαζω κι ενα τραγουδακι για καληνυχτες! απιστευτος ο κοσμος κι ο χαρακτηρας μας............ φιλακια cristianaer cristianaer 
  • cristianaer @ 25.07.2011 02:52
    άντε καλό βράδυ και καλή τύχη με τον αιγοκαιράκο!!!!!!!!!!!
     
  • magia54 @ 25.07.2011 02:53
    lucritia  ναι κι εγω θελω να σιγουρευτω πριν κανω οτιδηποτε...αλλα αυτη τη στιγμη ειναι δυνατο αυτο που νιωθω! δεν ξερω κατα ποσο με "ξεπερασε" η οχι...απλα μπορει και να απογοητευτηκε πολυ απο τη σταση μου...και να μην αλλαζει αυτο... αφου κι εγω η ιδια απορω με εμενα... τεσπα, τα ματακια κλεινουν...σε καληνυχτω κι εσενα και σ'ευχαριστω για τον χρονο σου!
  • cheyenne @ 25.07.2011 02:56
    Όπως ακριβώς τα λες... Very bad timing...Όπως λέει και μια φίλη, τον άλλο θα καταλάβεις οτι τον θες άμα τον δεις με άλλη. Αλλά στην περίπτωσή σου μπερδεύτηκα...Δεν τον ήθελες καθόλου ή μήπως φοβήθηκες οτι θα χαλάσει η φιλία σας; (μεταξύ μας έχω αρχίσει να έχω σοβαρές αμφιβολίες για τη φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας ειδικά άμα ακούω ο κολλητός μου ή η κολλητή μου). Είπες οτι σε τσίγκλισε που έχασες το θαυμαστή...Μήπως σε αυτό το σημείο θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν αυτό που αισθάνεσαι γι αυτόν είναι κάτι παραπάνω από κολακεία; Έπαψα να είμαι το κέντρο του ενδιαφέροντός του οπότε τώρα τον θέλω ή απλά ήμουν χαζή και απέφευγα να παραδεχτώ οτι τον θέλω; Τι από τα δυο ισχύει; Αυτό πάλι που γνώρισε μια και τα φτιάξανε αμέσως... Διόλου απίθανο να σκέφτηκε οτι δεν έχει μέλλον το μεταξύ σας οπότε είπε να προχωρήσει στη ζωή του. Εγώ θα πρότεινα με όλο το θάρρος να ξεκαθαρίσεις τι θες μέσα σου και να δεις κατά πόσο η σχέση του είναι σοβαρή, πώς τη βλέπει εκείνος. Μην ξεχνάς οτι υπάρχει και άλλο πρόσωπο πλεόν στη ζωή του που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Αυτό πάλι που σου λέει λεπτομέρειες από την ερωτική του ζωή δεν μου κάθεται...
  • manini @ 25.07.2011 12:55
    τόλμη & γοητεία....
  • zezette @ 25.07.2011 13:49
    magia...
     
    to mono pou mporo na sou po prosopika einai... PROSEXE...
    telika autes oi filies metaksu antra kai gunaikas apoteloun thema xoris telos...
    min ksexnas oti gia na eiste filoi eks orismou se goustarei (parapempo sto when harry met sally eksairetiki tainia gia to en logo thema...)
    den thelo na s epireaso me prosopiki empeiria. antikeimenika tha sou proteina na: 
    1. deis tin tainia!!!
    2. empisteutheis to enstikto sou-kapoios logos uparxei-upirxe pou mexri proteinos den itan antikeimeno pothou sou alla sketo filos- na estiaseis se auton giati den eksafanistike 
    3. ksekolla me ti filareskeia- gunaikes eimaste mas aresei na aresoume alla o egoismos einai kakos sumvoulos. an ton diekdikiseis logo egoismou kai telika ton ftuseis paei kai i filia...
    4. vges, allakse parees, gnorise kosmo, aston na zisei ti fasi tou an pragmatika goustare toso polu, tha epanelthei giati tha tou leipeis.sto mesodiastima tsekare kai ton eauto sou na deis kata poso xtupiesai epeidi den einai sti zoi sou opos itan prin  i...sunithizeis telika stin apousia tou...
    5.  ola ta parapano einai allilendeta. prosopika den tha elega tipota an den vevaionomoun gia to pos niothei telika autos. tora uparxei kai enas allos anthropos. kati leei auto gia ti statherotita ton sunaisthimaton tou. min to pairneis elafra ti kardia...
  • magia54 @ 25.07.2011 14:27
    cheyenne θυμαμαι οτι οταν ειχε αρχισει αυτος να μου δειχνει το ενδιαφερον του, ειχα σκεφτει οτι απο τη στιγμη που εγω δεν ειμαι σιγουρη αν νιωθω και τι νιωθω, ειναι κριμα να χαλασουμε τη φιλια μας... δηλαδη μπορει και να ειχα μπει στη διαδικασια να το σκεφτω αλλα το θεμα της φιλιας μας και με σταματουσε και με κομπλαρε... τωρα οσον αφορα το θεμα εγωισμου που αναφερεις, το φοβαμαι κι εγω, αλλα επειδη το εχω ξανανιωσει με αλλους, που περισσοτερο με πειραζε που σταματησαν να ασχολουνται, τωρα βλεπω οτι δεν ειναι αυτο, αλλα οτι καταλαβαινω οτι με αυτον τον ανθρωπο θα μπορουσα να ζησω αυτα που ζηταω σε μια σχεση, οτι εχασα κατι που μου ταιριαζει... απο την αλλη δεν ειμαι και 100% σιγουρη, με φοβαμαι... ευχαριστω πολυ παντως για τις συμβουλες!!
  • Magneto @ 25.07.2011 14:32
    1. Να τα φτιάξεις με τον κολλητό του και να κάνετε κουαρτέτο.
     
    2. Να τον πιάσεις και να του πεις το και το. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να κρύβεσαι?
  • magia54 @ 25.07.2011 14:32
    zezette σιγουρα θα κατεβασω τη ταινια!! εισαι πολυ η φωνη της λογικης σε σχεση με τις αλλες γνωμες που πηρα... κι εχεις δικαιο σε πολλα... σιγουρα πρεπει να κανω μια συζητηση με τον εαυτο μου και να σιγουρευτω για καποια πραγματα.... και σιγουρα δεν πρεπει να κανω βιαστικς κινησεις... προς το παρον λεω κι εγω ν 'αφησω τον χρονο να δειξει... αν και νομιζω οτι μου λειπει αρκετα, κι οχι επειδη ημουν το κεντρο του συμπαντος του... παντως σ'ευχαριστω πολυ!! να εχεις μια ομορφη μερα!!
  • magia54 @ 25.07.2011 14:33
    Magneto σοβαρα τωρα;;; και τα 2 πολυ extreme μου ακουγονται!
  • Magneto @ 25.07.2011 14:52
    Παιδί του Ουρανού είμαι! Τι περίμενες να ακούσεις από εμένα δηλαδή? 
    αχαχαχαχχα
  • magia54 @ 25.07.2011 14:56
    αυτο να μου πεις.....!  
  • zezette @ 26.07.2011 11:30
    @magia 54 
    den ksero an eimai i foni tis logikis i...i foni tis kammenis
    o,ti kai an epilekseis elpizo na se kanei na niotheis kala.
    kalimeraa
  • hesg @ 27.07.2011 17:02
    χαχαχαχαχα
    Πολύ σκορπίσιο το πόστ όμως.

     

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...