παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Why men love bitches

(ενα κομμάτι απο την Sherry Argov)

  Η σκύλα έχει ισχυρή θέληση και πίστη στον εαυτό της.

 

Οταν ξεκίνησα να μιλάω με διάφορους άντρες γι'αυτό το βιβλίο, δεν ήμουν βέβαιη τι να περιμένω.Νόμιζα οτι μερικοί μπορεί να αντιδρούσαν στον τιτλο why men love bitches.Γιατί οι άντρες αγαπούν τις σκύλες έλεγαν : "Οι άντρες δεν αγαπούν τις σκύλες!" Αυτό που συνέβη ήταν ακριβώς το αντίθετο. Επιβεβαίωσαν απόλυτα-ξανά και ξανά- οτι μια ισχυρή γυναίκα είναι εξαιρετικά ερεθιστική.  Μερικές φορές μου περιεγραψαν γιατί τις αγαπούν.Αλλες φορές ρώτησαν "Αλήθεια, Γιατι αγαπάμε τις σκύλες;" Αλλα ενενήντα φορές τοις εκατό δεν αρνήθηκαν το γεγονός οτι ερεθίζοναι απο τις ισχυρές γυναίκες.

 

Το να δίνεις προτεραιότητα τον εαυτό σου δεν είναι κάτι που ενοχλεί τους άντρες.Αντίθετα, ο άντρας το εκτιμάει. Νιώθει να έχει πολύ μικρότερο βάρος στους ώμους τους , οτι είσαι ανεξάρτητη και εκείνος δεν είναι υποχρεωμένος να σε κάνει συνεχώς ευτυχισμένη. Να σε θεωρεί σταθερό άνθρωπο, αντι μια σκόρπια ελαφρόμυαλη γυναίκα που δεν ξέρει τι θέλει.

Δίνοντας προτεραιότητα στον εαυτό σου σημάινει να γυρίσεις πίσω και να ξαναμάθεις πως να μετράς. Στα μαθηματικά ο αριθμός ενα έρχεται πριν απο τον αριθμό δύο. (1...2...ξανά...1....2..)

 

Είσαι το νούμερο ένα και - κάθεσαι?- έκεινος είναι ο αρι8μος νούμερο 2.

 

Μέχρι τώρα έχεις κάνει το λάθος να αρχίζεις απο τον αριθμό νούμερο 2.

Η ζωή είναι μια προέκταση του δημοτικού σχολείου. Το παιδάκι της τρίτης τάξης πλησιάζει ενα άλλο παιδί και του κάνει τον νταή. Χτυπάει το πρώτο παιδί του κλέβει το χαρτζιλίκι του και και τρέχει. Εκείνο το παιδί , που δεν γουστάρει να του κάνουν τον νταή είναι αυτό που τον χτυπάει και παίρνει πίσω το χαρτζιλίκι του. (Και του δίνει μια επιπλέον φάπα, μονο και μόνο επειδη σκέφτηκε πως μπορεί να τα κατάφερνε)

 

Η σκύλα σε νεα και βελτιωμένη έκδοση καταλαβαίνει αυτήν την αρχή στην ενήλικη καθημερινότητα της. Οι άνθρωποι κάνουν το ίδιο σε καθημερινή βάση.Προσπαθούν να σε χτυπήσουν και να τρέξουν ειτε προκειτε για συνάδελφο, για μέλος της οικογένειας, για φίλο η και ναι ακομα και για εραστή. Η μόνη διαφορά είναι οτι κάνεις απο αυτους τους ανθρώπους δεν θα προσπαθησει να κλεψει το χαρτζιλικι σου. Αντίθετα θα σου κλεψουν την αυτοπεποιθηση σου.

 

όταν καταφέρεις να πιστέψεις στον εαυτό σου , κράτα τα μάτια σου καρφωμένα στον στόχο και μην πεταρίζεις τις βλεφαρίδες σου. Αν έχεις ενα σκοπο ενα όνειρο η μια φιλοδοξία, πιστευε στον εαυτο σου ενω είσαι καθοδον προς τον προορισμό σου και τοτε θα έχεις ήδη φτάσει.

Στη διάρκεια της ζωής σου οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να κλονίσουν την πίστη σου στον εαυτό σου. Οταν συμβεί κάτι τέτοιο θύμησε στον εαυτό σου οτι ο μόνος τρόπος να το πετύχουν είναι αν εσυ το επιτρέψεις.

Οταν διαβαίνεις τον δρόμος της ζωής , πάντα κράτα ψηλά το κεφάλι.

Ποτέ μην αφήνεις κάποιον να κλονίσει την πίστη που έχεις στον εαύτο σου ,επειδή ουσιαστικά αύτο είναι το μόνο που έχεις.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...