παρακαλώ περιμένετε...

κυβερνήτης γενεθλιου??

  • vicky23 @ 20.05.2011 18:43
    γεια σου. οχι δεν εχει να κανει με τη σεληνη. ο κυβερνητης του ωροσκοπιου ειναι συνηθως ο κυβερνητης του ωροσκοπου. ακομα εξαρταται και απο τους πλανητες που εχεις στον 1ο οικο και αν κανουν πολλες οψεις με τα φωτα σου(ηλιος, ωροσκοπος, σεληνη) τοτε αυτοι οι πλανητες σου δινουν τα χαρακτηριστικα τους (πλουτωνιος/κρονιος/ποσειδωνιος). η απορια μου ειναι η εξης.... αν  καποιος εχει τις περισσοτερες οψεις με τον ερμη τοτε πως λεγεται???ερμιος???
  • Charline @ 20.05.2011 18:57
    Δηλαδίς , εγώ είμαι αφροερμοηλιοουράνια; Ουάου....
  • konbarsco @ 20.05.2011 18:57
    ευχαριστώ!!!, άλλη μία ερώτηση, όταν ο πλούτωνας περνάει από τη σελήνη μας που είναι στις 00...  μοίρες που μας επιρεάζει??  κα πότε τελειώνει η επίδραση αυτή, ή συνεχίζεται καθ' όλη τη διάρκεια που βρίσκεται στον αιγόκερω????
  • vicky23 @ 20.05.2011 19:11
    σε επηρεαζει οταν βρισκεται 2 μοιρες πριν η 2 μοιρες μετα. τωρα νομιζω ειναι στη 10η αλλα θα γυρισει παλι αναδρομος.... στα λεω κι εγω οπως μου τα εχουν πει... δεν ξερω περισσοτερα
  • mattafix @ 20.05.2011 19:12
    Αγαπητή σκορπίνα, νομίζω ότι η ακόλουθη επεξήγηση δίνει πληροφορίες για τη διέλευση Πλούτωνα. Απλά να σου υπενθυμίσω ότι ενεργοποιείται όταν είναι ακριβείας. Δηλαδή έχει περάσει από τη γενέθλια σελήνη σου και τώρα έχουν ήδη δρομολογηθεί οι αλλαγές. Ο πλούτωνας απλα τα σαρίζει όλα και τα ξαναχτίζει και ο τομέας στον οποίον τα κάνει σηματοδοτείται από τον οίκο στον οποίο συντελείται η διέλευση και φυσικά να κοιτάς και τι όψεις ενεργοποιούνται παράλληλα στο γενέθλιό σου (ποιές όψεις κάνει η Σελήνη σου). 
     
    Διελάυνων Πλούτωνας σύνοδος Σελήνη: Η διέλευση αυτή σηματοδοτεί αλλαγές στην οικογενειακή ζωή. Η διάθεση του ατόμου είναι «βαριά» και έχει την τάση να κλείνεται στον εαυτό του, ενώ δεν του λείπουν οι ανασφάλειες και οι φοβίες.
     
    Enjoy your new emotional state...
  • konbarsco @ 20.05.2011 20:55
    Ωραία, όταν όμως βρίσκεται και ο κρόνος εκεί στην 25 μοίρα..... τι περιμένουμε????? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!!!!
  • mattafix @ 21.05.2011 13:44
    Μέχρι να φτάσει ο Πλούτωνας σε αυτές τις μοίρες θες χρόοοοοονιααααα....ΟΙ διελεύσεις ενεργοποιούν σημεία του χάρτη μας όταν είναι ακριβείας....
     
    Τώρα για σύνοδο διελαύνοντα Πλούτωνα με γενέθλιο Κρόνο δε βρίσκω κάτι...
     
    Πιθανολογώ ότι θα έχεις περισσότερη ενέργεια και διάθεση για αναγέννηση στους τομείς που είναι ο οίκος που δέχεται τις διελεύσεις. Ο Κρόνος (όσα σπείρεις θα θερίσεις) και ο Πλούτωνας (μείνει κοντά στο ενδότερο εαυτό σου) θα σε προικίσουν με την εσωτερική δύναμη αλλά και την ζωτική ενέργεια. Απλά να προσέξεις να επιλέξεις το σωστό μονοπάτι.
     
    Επίσης, λόγω του ότι ο Κρόνος συμβολίζει δουλειά, πρέπει, κοινωνικό στάτους, οικογένεια, πατρικό πρότυπο ίσως να βιώσεις κάποιες αναταράξεις (αυτο-υποκινούμενες ή μη)  σε αυτούς τους τομείς. Αλλά κυρίως κοίτα οίκο για να το ερμηνεύσεις.
     
     

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...