παρακαλώ περιμένετε...

ydroxoos???

  • lucy_in_the_sky @ 10.09.2010 14:37
    Αφησε τον υδροχοο ελευθερο και τον εχεις δικο σου! Θα παραξενευτει στην αρχη γιατι συνηθως οι περισσοτεροι θελουν να τον περιορισουν, αλλα μετα θα σε ανταμοιψει. Δωστου τροφη για σκεψη και θα σε προσκυναει. Αρκει να μην καταλαβει οτι το κανεις επιτηδες σαν τακτικη για να τον κερδισεις (ειναι πολυ καλος ψυχολογος). Υδροχοος ειμαι και εχω σχεση με σκορπιο καποια χρονια τωρα. Πολλες οι αντιθεσεις στη σχεση αλλα υπαρχει απιστευτη ελξη και σωματικη και εγκεφαλικη. Μεχρι να καταλαβουμε ο ενας τον αλλον ταλαιπωρηθηκαμε λιγο αλλα αξιζε τον κοπο! Εσυ σαν σκορπιος να θυμασαι οτι ο υδροχοος ειναι πολυ ειλικρινης. Αν σου λεει Α, ισχυει το Α για να μην ταλαιπωρεισαι ψαχνοντας να βρεις απατες που δεν υπαρχουν.
  • flamescreen73 @ 10.09.2010 17:18
    Καλά όλα τα άλλα, αλλά για το ότι οι Σκορπιοι έχουν ότι θέλουν όταν το θέλουν, δεν ισχύει. Εχω τουλάχιστο 2 παραδείγματα που μπορω να θυμηθώ(αλλά όχι να αναφέρω)
    Μόνο για τα κακομαθημένα παιδιά/άτομα σε άμεση σχέση με τους γονείς και τυχόν αυλικούς τους.
     
    Δεν έχω ιδέα για Υδροχόους, αλλά κανείς δεν είναι αντίθετος με κανέναν. Συμφωνώ πάντως ότι αν θέλει κάτι κάποιος και του/της το δώσεις είναι μια μέθοδος για να τον κερδίσεις. Πάντως, απο την προσωπική μου γνώμη και άποψη, οι Σκορπιοι όταν θέλουν κάτι στο βάθος θέλουν να το έχουν με όρους και προυποθέσεις που θα επιλέξουν αυτοί, δηλαδή ουσιαστικά, να το αλλάξουν σε βάθος χρόνου που δεν φαίνεται να είναι αυτό που θέλει ο Υδροχόος αφού αυτό θα σήμαινει καταπίεση, ή ψυχαναγκασμό κάποιου είδους.
     
    Άρα σκέψου ότι μάλλον θα πας για κάτι εφήμερο που πιθανότατα δεν θα κρατήσει πάρα πολύ.

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...