παρακαλώ περιμένετε...

Ερώτηση προς όλες τις γυναίκες...!!!

  • piggy137 @ 13.05.2010 19:46
    όταν εμείς οι γυναίκες συμπεριφερόμαστε με τον τροπο που περιγράφεις τι εισπρατουμε απο τους άντρες αγαπητές Μάριε;
  • dimi84kara @ 13.05.2010 19:55
    piggy πολυ "βαθεια" η παρατηρηση.....
    mariosbi τι ζωδιο ηταν η λεγαμενη?
  • chatelaine @ 13.05.2010 20:07
    Καλησπέρα σε όλους!
    Εγώ πάντως έχω αδυναμία στους άντρες που έχουν αδυναμία, άσχετα που την πάτησα με ένα παλιοεγωϊστή Υδροχόο
    Οι Αιγόκεροι πάντως νομίζω ότι κρύβουν τόσο μεγάλη ευαισθησία που από φόβο μη πληγωθούν δείχνουν πολύ δύσκολα τα αισθήματά τους. Τόσο δύσκολα που ο άλλος κουράζεται να περιμένει...
  • dimi84kara @ 13.05.2010 20:11
    ναι ειναι μια πιθανοτητα να μην εδειξε τα αισθηματα της και συ να την παρεξηγησες!!
    οκ!
    αλλα θα γινω λιγο κακια, μπορει  -για την αιγα- να βρηκε καλυτερο "κουμπαρα"!!
     
     
  • piggy137 @ 13.05.2010 20:21
    δεν μιλάμε για γυναίκες και άνδρες μιλάμε για ανθρωπινες συμπεριφορές μάριε.  Ο καθένας πρέπει να είναι ο εαυτός του κι οι αντιλήψεις του κι ετοιμος να πληρώσει το τίμημα γι' αυτό.  Πολλές φορές ενώ είμαστε σωστοι γινόμαστε θυματα των αλλων. Είναι αυτό νομίζεις επαρκής δικαιολογία για να είμαστε λιγότερο σωστοι; Ο καθένας κρινει και πράττει ανάλογα. Κι οι πράξεις μας είναι αυτές που εν τέλει μας χαρακτηρίζουν. Θυμάσαι το μύθο του Ηρακλή με τους 2 δρόμους της αρετής και της κακίας; Εσύ αποφασίζεις ποιον θα βαδίσεις στη ζωή σου αλλά ο πρώτος είναι ο πιο δυσκολος, κοπιώδης, οδυνηρός κι ο λιγότερο ελκυστικός εκ πρώτης όψεως.
  • reggina85 @ 13.05.2010 20:21
    αυτό που λες  νομίζω ότι δεν έχει να κάνει με άντρα ή γυναίκα είναι ανάλογα τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Μη μου πεις πως σε όλες τις σχέσεις που είχες, έχεις δώσει τα ίδια όπως στον συγκεκριμένο άνθρωπο σε βαθμό που να μην προλαβάινει να σκέφτεται....
    Πάντως οι άνθρωποι είμαστε μονίμως εγωιστές θέλουμε συνεχως να παίρνουμε το ίδιο που δίνουμε στη  καλύτερη των περιπτώσεων...
  • her2her2 @ 13.05.2010 20:23
    ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ , ΕΚΤΙΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ!
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙ! ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
  • AriesLeo @ 13.05.2010 20:36
    merikes gunaikes exoun adunamia stous adunamous antres
  • dimi84kara @ 13.05.2010 20:50
    reggina σωστη...
    και πολλοι ανθρωποι απαιτουν να παρουν αυτο που δινουν με τον τροπο που το δινουν....
    σε αναγκαζουν με τον τροπο τους δηλ, να τους δωσεις συγκεκριμενα πραγματα γιατι αυτα τους κανουν....
    δεν ειναι ομως καταστημα η σχεση περασαμε και πηραμε οτι μας κανει!!!!
  • elakale @ 13.05.2010 21:23
    εμενα μου αρεσει να μου δειχνει την αγαπη του ο αντρουλης μου!!ειναι αναλογα τον ανθρωπο...
  • newflame @ 13.05.2010 21:32
    Καλησπέρα και από μένα...
    προσωπικά εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να φροντίζεις και να νοιάζεσαι το/τη σύντροφό σου...χωρίς να τον/την πνίγεις!!!
    γιατί όμως να τρέχεις να προλάβεις να καλύψεις ανάγκες???
    πολύ περισσότερο πριν τις εκφράσει???
    τις περισσότερες φορές αρκεί να διαπιστώνεις ότι ο σύντροφός σου είναι παρόν  ψυχή κ σώματι και το αντιλαμβάνεσαι όταν σε ακούει με προσοχή, θυμάται τα λεγόμενά σου και λαμβάνει υπόψη τη γνώμη σου ... κάπου κάπου βέβαια χρειάζονται και κάποιες μικρές εκπλήξεις ως αλατοπίπερο στη σχέση!!!
    ο σύντροφος πρέπει να είναι υποστηρικτικός όχι ...η"φιλιπινέζα" μας (ας μου συγχωρεθεί η έκφραση).
    Ίσως για αλλαγή να πρέπει να δοκιμάσεις να εκφράσεις στη σύντροφό σου τί  είναι αυτό που ΕΣΥ έχεις περισσότερη ανάγκη αυτή την περίοδο και απλώς...να απλώς να παρατητήσεις την αντίδρασή της...
    καλή τύχη
     
  • vikaki88 @ 13.05.2010 22:29
    vasika stin fasi k profanws ilikia pou eimai den tha ithela na exw enan suntrofo pou na  mou kanei oles tis xares..thelei ligo paidema i katastasi..oxi ftysimo min ftasoume k st allo akro...apla polles fores ton enthousiasmo k ton erwta ton trefei mia elafrws amfivoli katastasi(oti den ton exw dedomeno diladi)..ena mustirio panta einai pio wraio.twra an exeis kairo sxesi isws k n allazei alla i upervoli den einai pote kalo pragma..telos,ena arnitiko twn antrwn p xw paratiriseitan katalavainoun oti i kopela tous exei arxisei na ksenerwnei k tsinaei arxizoun tis peripoiiseis k tis xares(alla exei fygei to treno)...elpizw na min ekanes auto..
  • lilith888 @ 13.05.2010 22:33
    egw proswpika oxi!an evriska antra na me exei san vasilissa tha ekana kolotoumpes apo tn xara m!!!!!!!!!
    ariesleo dn exeis dikio...allo na eisai adinamos k allo na exeis adinamia se kapoion/kapoia...to oti mporeis na agapas dn se kanei adinamo...mn s pw oti se kanei k poio dinato...gt exeis ena logo na sinaixizeis na ginesai kaliteros gia auta p agapas...
  • blueview @ 13.05.2010 22:39
     Εισαι μικρος ακομη και "νυχτωμενος" γιατρε ! 
  • BLUE PHOENIX @ 14.05.2010 09:42
    Μάριε......δεν έχει να κάνει με το γυναικείο φίλο αλλά με τη φύση του ανθρώπου και το κατά πόσο εκιμάει κάποια πράγματα !Μερικες φορές λειτουργεί το να προσφέρεις τα πάντα και να δείχνεις την αγάπη σου άλλες φορές το να σε βάζει ο άλλος σε διαδικασία κηνυγιού. Και ας υποθέσουμε ότι η αιγοκαιρινα σου φτιάχνεται με το φτύσιμο ( υποθέσεις κάνω)...εσύ από την πλευρά σου θα άντεχες το θέατρο αυτό?Να τη θες τόσο πολύ και να πρέπει να βάζεις φρένο στα θέλω σου???Γιατί μπορεί αγαπητέ εσύ να εξαντλήσεις τα αποθέματά σου και τις δυνάμεις σου κι εκείνη παρόλα αυτά να μην ξαναγυρίσει . Αγάπα τον πλησίον σου ως εαυτόν, σημαίνει όχι λιγότερο αλλά ούτε περισσότερο από ότι εσένα τον ίδιο. Πράξε όπως σου επιτρέπουν οι δυνάμεις σου και η προσωπικότητά σου και άφησε της χρόνο και χώρο έπειτα να το σκεφτεί και να θέσει τις προτεράιότητες της
  • Fairy1245 @ 14.05.2010 11:33
    Κρίνε τον εαυτό σου ως πολύτιμο. Το χρόνο σου το ίδιο και άλλαξε σύντροφο σύντομα. Υπάρχουν και νορμάλ άνθρωποι που εκτιμούν την φροντίδα.
     
    Αν βέβαια αυτες που βρίσκεις δεν την εκτιμούν δώσε χρόνο και ενέργεια στο να προλαβαίνεις τις δικές σου ανάγκες. Δείχνε αδυναμία στα δικά σου θέλω... και άσε τους άλλους να τρέχουν για εσένα..
     
    Ως επί τω πλείστων , Ο έρωτας για τους ανθρώπους  είναι παιχνίδι εξουσίας και το παίζουν καλύτερα όσοι πρεσβεύουν το αντίθετο. 
     
    Όταν βρεις έναν νορμάλ άνθρωπο δώσε χρόνο και αγάπη και φροντίδα και ότι άλλο θες. Μέχρι τότε κράτα τις πόρτες σου σφραγισμένες και ανέβασε τα κριτήρια επιλογής σου.
  • piggy137 @ 14.05.2010 14:36
    μερικές φορές το να κάνουν οι άλλοι τα πάντα πριν απο μας για μας ειναι δυσάρεστο γιατί μας πνίγει και δεν μας αφήνει να ζήσουμε και ν' αυτενεργήσουμε. Μας κάνει να νοιώθουμε και λίγο ανάπηροι. Πρέπει να βλέπουμε αν πραγματικά χρειαζεται ο άλλος τη βοηθεια μας ή προτιμάει να το κάνει μονος του. Σκέψου τις μαμάδες που κάνουν τα πάντα για τα παιδιά τους γιατί τα θεωρούν συνέχεια μωρά; Γίνονται κουραστικές κι ανεπιθυμητες μερικε΄ς φορές γιατί φρενάρουν τη ζωή μας την π΄νίγουν μεσα στη πολύ τους αγάπη. Είναι σπουδαία τέχνη η αγάπη και δύσκολη. Οι ισορροπίες λεπτές κι εύθραυστες. Όμως μαθαίνεται όταν υπάρχει καλη διάθεση κι αυτοανάλυση συνεχώς. Μη φοβάσαι να παραδεχτείς ότι εκανες λάθη και να τα διορθώνεις στην πορεία. Για να μάθεις μπάνιο πρέπει να πέσεις στο νερό. Μερικοι ξεκινούν απο ρηχές πισίνες με γυμναστή άλλοι πέφτουν κατευθείαν στα βαθιά και ή πνίγονται ή ΄μαθαίνουν. Αλλά στεγνός δεν έμαθε κανείς μπάνιο Μάριε. Καλή τύχη και καλό βόλι.
  • markella123 @ 17.05.2010 17:48
    nai einai poly wraio h dikia soy tha to katalavei otan arxiseis na to koveis esy . etsi einai ta pragmata dystyxos otan exoyme kati kalo den to vlepoyme otan to xanoyme tote mas lypei!!!!

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...