παρακαλώ περιμένετε...

ΒΟΗΘΕΙΑ

  • vanitsa @ 30.04.2010 21:29
    φίλε mariosbi
    μία αιγόκερος έχει πολύ υπομονή, ειδικά όταν είναι σε σχέση, άν σε άφησε σίγουρα ξεπέρασε το όριό της, κι ο σκορπιός έχει δυστυχώς τη τάση να φτάνει τον άλλο στο όριο προφανώς έτσι επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον που έχει το ταίρι του αλλά αυτο έχει και συνέπειες.
    Αν όμως υπάρχει αληθινή αγάπη κάποια στιγμή θα τα ξαναβρείτε!
  • whirlwind @ 30.04.2010 23:17
    Σαν σκορπιος θα την ειχες παιδέψει παρα πολυ και θα την ειχες στενοχωρησει παρα πολυ. Και ολη αυτη η αναμονη που την ειχες βαλει....πολυ ψυχοφθορα διαδικασια πουλακι μου! Λογικό και με αυτο που έγινε να πειράχτηκε και να μην σε εμπιστευτεται. Πρέπει να επανορθώσεις για ολη την διαδικασία που την είχες υποβάλλει. Πρέπει να δουλέψεις γι αυτο και να επιμείνεις.
    Οι σκορπιοί ότι βάλουν στο μάτι το καταφερνουν δεν σε φοβαμαι καθόλου.
    Αλλά μπορείς να πληγώσεις και παρα πολυ που μαλλον το εκανες και η κοπελα θυμηθηκε οτι της ειχες κανει. Όταν μπαίνεις σε σχέση με τοσο πιθανα ρισκα περιμενεις ο αλλος να σου φερθει αψογα κι εσυ τη στενοχωρησες αμεσως.
    Αλλά αφου αξιζει προσπαθησε το, βρες τη σκορπισια δυναμη σου απο το πουθενα και κανε οτι βαλει το μυαλο σου!
    Καλή τυχη!
  • primaveradimitra @ 01.05.2010 21:35
    diavasa thn ypothesh sou k mporw na pw oti me sygkinhse k kyriws h agaph pou dhlwneis pws exei gi ayth thn kopela.eimai k egw aigokerws,alla me wroskopo ydroxoo..den xerw giati mporei na se antimetwpizei etsi h kopela..esy mallon xereis kalytera..omws afou,opws les vasanizesai k thn agapas,to mono pou exw na sou proteinw ws esxath lysh einai na ths grapseis ena gramma.xerw oti akougetai-k isws einai paliomoditiko-alla sto gramma tha mporeseis na ekfraseis ola osa niwtheis k thes na ths peis, na ta organwseis xwris na se diakopsei k na mporesei na exei mia oloklhrwmenh eikona,efoson de dexetai na se akousei.kalh tyxh genika..!)
  • absolutego @ 02.05.2010 13:28
    Mariosbi, σα να μη μας τα λες καλά...
    Καλά στο μπλα μπλα εδώ, παίρνεις άριστα, αλλά γιατί έχω την εντύπωση οτί χωλαίνεις στην πράξη??? Μάλλον αυτά που μας λες εμάς εδώ μέσα, δεν της τα είχες πει ποτέ, πόσο μάλλον να της τα δείξεις ....
  • primaveradimitra @ 02.05.2010 13:37
    absolutego,tha symfwnhsw mazi sou!den mporei na trelathike xafnika h aigokerws..k o mariosbi anti na grafei ola ayta edw k na ta vlepoume emeis,giati den ta grafei s' ekeinh,mhpws k kataferei kati.???!!!
  • Argy10 @ 02.05.2010 13:44
    Ειμαι πραγματικά περίεργη τι ήταν αυτό που της είπες και σε διέγραψε..... απ'τη ζωή και από το fb...! Πάντως, είσαι τόσο περιγραφικός και απολογητικός που εμάς μας έπεισες για τον καλό σκοπό σου... Η κοπέλα ή ήταν πολύ αλλού και δεν το κατάλαβε ή αυτό που της είπες ήταν πολύ χοντρό! You know! Good luck... που εμάς μας έπεισες για τον καλό σκοπό σου... Η κοπέλα ή ήταν πολύ αλλού και δεν το κατάλαβε ή αυτό που της είπες ήταν πολύ χοντρό! You know! Good luck...

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...