παρακαλώ περιμένετε...

ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ

  • Fob51 @ 25.01.2010 18:39
    Μεσοδιαστημα ειναι η μεση αποσταση δυο πλανητων.Τα μεσοδιαστηματα για καποιους αστρολογους ειναι πολυ σπουδαια και για καποιους αλλους αδιαφορα.Αυτοι που τα πιστευουν τα ακολουθουν με θρησκυτικη ευλαβεια.Υπαρχει ενα σχετικο βιβλιο που δεν ξερω αν επιτρεπεται να γραψω ποιο.
  • fereniki @ 25.01.2010 19:04
    Η χρηση των μεσοδιαστηματων γινεται συμπληρωματικα απο καποιον που κατεχει επαρκως το αντικειμενο της κλασικης αστρολογιας. Μεγαλυτερη σημασια εχουν τα αμεσα μεσοδιαστηματα, δηλαδη αυτα που κανουν συνοδο η αντιθεση με καποιον πλανητη. Η Σχολη του Reinhold Ebertin εχει ασχοληθει εκτενως με αυτο το θεμα. Θα πρεπει να αναζητησεις την σχετικη βιβλιογραφια. Παντως ειναι αρκετα δυσκολο και πολυπλοκο το θεμα κυριως για να μην βγαινουν αυθαιρετα και λανθασμενα συμπερασματα ! Γιατι οντως εδω στην Ελλαδα αλλοι δινουν σημασια στο θεμα αυτο και αλλοι οχι !
  • KELLY79 @ 25.01.2010 20:20
    hello archive. ενας ετοιμος τροπος να τα βρεις ειναι στο www.astro.com/ free charts/ extended selection/ aspects and midpoints.
    ενας αλλος εύκολος τρόπος είναι πχ. Αφροδίτη στις 10 μοιρες του Σκορπιού και Ηλιος στις 10 μοιρες του Αιγόκερου, το μεσοδιάστημα είναι το μεσαίο σημειο μεαξύ τους, η απόσταση των παραπάνω πλανητών είναι 60 μοιρες δια δύο ίσον τριάντα, αρα το μεσοδιάστημα είναι στις 10 μοίρες του Τοξότη και το απέναντι 10 μοίρες Διδύμων. Πολύ σημαντικό μεσοδιάστημα είναι αυτό των πλανητών που κυβερνούν τους οίκους 1-7, πχ Κρόνου Σελήνης για κάποιον που έχει ωροσκόπο Καρκίνο-Αιγόκερο ή Ηλιου- Ουρανού για κάποιον με Ωροσκόπο Λεόντα. Άτομα με ήλιο/ ωροσκόπο σε αυτο το μεσοδιάστημα πιθανόν να μας κανουν τρελλο κλικ ή επίσης εκλείψεις πανσέληνοι σε αυτό το μεσοδιάστημα εκκινουν καταστάσεις σε σχεσεις προσωπικές και επαγγελματικες.
    Αλλο σημαντικό μεσοδιάστημα είναι εκείνο Άρης - Αφροδιτη, και πάλι σχέσεις και είναι ενα σημείο αστρολογικό που πιστεύω θα βρεις σε χάρτες πρωην η νυν η επόμενων.
    Τέλος πιστεύω πολύ σημαντικό είναι εκείνο Ηλιου Σελήνης, το σημείο δηλαδή της εσωτερικής και εξωτερικής μας ασφάλειας, και έχω δει σε χάρτες να σχετίζεται πολύ με την οικογένεια, πατέρα και μητέρα,αφου ήλιος και σελήνη είναι και πατέρας και μητέρα αντίστοιχα, xxx
  • KELLY79 @ 25.01.2010 20:28
    αν και σου έδωσα λάθος παράδειγμα πλανητών γιατί η Αφροδίτη δε μπορεί να απέχει πάνω από 45 μοίρες από τον Ήλιο
  • archive @ 26.01.2010 10:44
    Κοριτσια ευχαριστω πολυ
    Παω να τα ψαξω κ θα επανελθω

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...