παρακαλώ περιμένετε...

διελευση κρονου

  • MichalisVafeias @ 17.12.2009 14:40
    Archive, η διελεύσεις από ακμές οίκων διαφέρουν σημαντικά σε σχέση με τις διελεύσεις από πλανήτες. Ο οίκος συμβολίζει μια σφαίρα ζωής, ένα κομμάτι του κόσμου πάνω στο οποίο προβάλλουμε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μας. Συνεπώς όταν ένας πλανήτης περνάει από ακμή οίκου συνήθως περιμένουμε η διέλευση να εκφραστεί με κάποιο γεγονός. Από την άλλη πλευρά οι πλανήτες είναι καθαρές ψυχολογικές ορμές και ενέργειες και η διέλευση ενός πλανήτη πάνω από άλλο πλανήτη έχει περισσότερο να κάνει με εσωτερικές διεργασίες που συμβαίνουν ή ήταν λανθάνουσες και ο πλανήτης τους δίνει μια έξοδο έκφρασης. Με άλλα λόγια, με τέτοιες διελεύσεις εμείς αλλάζουμε εσωτερικά, η ψυχολογική μας δομή ή αντίληψη μας για τα πράγματα και αυτή η αλλαγή δεν είναι απαραίτητο ότι θα εκφραστεί άμεσα με κάποιο γεγονός.
    Συνεπώς αν και μιλάμε για το ίδιο κύμα (όπως το θέσατε στο ποστ) και στις δύο περιστάσεις, στην πρώτη (διέλευση από οίκο) δεν ξέρατε από που θα έρθει το κύμα και πως θα εκφραστεί, ενώ στην δεύτερη (διέλευση από πλανήτη) γνωρίζετε ότι θα αναγκαστείτε με κάποιο τρόπο να ρυθμίσετε την συμπεριφορά σας για να μην πέσει το κύμα και σας πλακώσει.
  • archive @ 17.12.2009 15:06
    ευχαριστω πολυ!
    Πολυ ενδιαφερουσα η διακριση αυτη, δε το ηξερα!
    Οντως υπηρχε ενα σημαντικο και ασχημο γεγονος το σεπτεμβρη του 07, το οποιο ολοκληρωθηκε - ελπιζω...- το σεπτεμβρη του 09, αλλα νομιζα οτι ειχε να κανει με την αντιθεση κρονου ουρανου..μπορει και με τα δυο μαζι ή ειναι ασχετο το timing?
    Τωρα σε σχεση με τη διελευση του κρονου απ' τον πλουτωνα, πού πρέπει να δωσω την προσοχη μου για να μη με πλακωσει το κυμα ?
  • MichalisVafeias @ 17.12.2009 15:14
    archive, θεωρώ πως η διέλευση του Κρόνου από τον γενέθλιο Πλούτωνα σας θα είναι σημαντική αν ο Πλούτωνας κάνει δυσαρμονικές όψεις με προσωπικούς σας πλανήτες στο γενέθλιο. Αυτή καθ' αυτή η διέλευση είναι διέλευση γενιάς όπως την λέμε (αφού οι εξωκρόνιοι καθορίζουν ολόκληρες γενιές) και από μόνη της δεν μπορεί να προξενήσει κάτι.
    Για παράδειγμα: έστω ότι έχετε τετράγωνο Πλούτωνα - Σελήνης. Τότε πρώτα θα εστιάσετε στο τετράγωνο του διελαύνοντα Κρόνου με τη Σελήνη και μετά στον ίδιο τον Πλούτωνα...

    ΥΓ: Νομίζω πως σημαντικότερη θα είναι η διέλευση του Κρόνου από την Αφροδίτη σας γιατί είναι στον Ζυγό (κυβερνήτης) και είναι και στον 7ο όπως αναφέρετε (οίκος της Αφροδίτης)...
  • archive @ 17.12.2009 15:21
    Εχω τετραγωνο πλουτο - δια και μισο τετραγωνο πλουτο - ηλιου στο γενεθλιο.
    Θα εχω δηλαδη τετραγωνο δια κρονου και μισο τετραγωνο ηλιου- κρονου?
    (Το μισο τετραγωνο το μετραμε τελικα ή να μεινω στα βασικα?)

    Επισης, εχω γενεθλιο τριγωνο κρονου- αφροδιτης,- ουρανου και αρη. αυτο πώς θα συμπεριφερθει οταν περασει ο κρονος? θα μετριασει την ισχυ?
  • archive @ 17.12.2009 15:35
    Επισης....μου ειπανε, οτι ισως επειδη εχω ηλιο σκορπιο - σεληνη αιγοκερω, η συνοδος πλουτωνα- κρονου ενδεχεται να ειναι πιο "προσωπικη" για μενα...ισχυει κατι τετοιο?
  • MichalisVafeias @ 17.12.2009 16:12
    Οι ερωτήσεις σας θα μπορούσαν να καλύπτουν περισσότερα από δύο ποστ τελικά!!
    Θα απαντήσω εν συντομία στις περισσότερες από αυτές και για ποιο ειδική ερμηνεία μπορούμε να το δούμε και σε μελλοντικά ποστ.
    1) Το ημιτετράγωνο στις διελεύσεις θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη όψη. Έχω παρατηρήσει ότι τα ημιτετράγωνα των εξωκρόνιων είναι ενδεικτικά δύσκολων περιόδων, άρα εγώ προσωπικά τα προσμετρώ κανονικά.
    2) Ο Κρόνος λοιπόν περνώντας πάνω από το Πλούτωνα ενεργοποιεί αυτές τις όψεις. Θα μπορούσε λοιπόν κανείς να πει πως η απαίτηση να ξεκαθαρίσετε οριστικά τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που έχουν φτάσει σε τέλμα (Κρόνος στον 7ο οίκο) θα περιορίσει την πολύ ισχυρή αίσθηση ανεξαρτησίας και ελευθερίας (Πλούτωνας - Δίας) εκείνη την περίοδο. Ίσως να αισθανθείτε εγκλωβισμένη μέσα σε αυτές τις σχέσεις ή/και ίσως η ελπίδα και η πίστη σας σε εσάς (Δίας) αντικατασταθούν από αβεβαιότητα και φοβίες. Αφού ο Ήλιος συμμετέχει στο σχηματισμό με ημιτετράγωνο αυτό θα επηρεάσει άμεσα την προσωπική σας ταυτότητα και την ζωτικότητα σας. Για να νιώσετε καλά με τον εαυτό σας (Ήλιος) θα πρέπει να λυθούν τα παραπάνω ζητήματα. Φυσικά θα μπορούσαν να δωθούν και άλλες ερμηνείες... Περισσότερο μια προοπτική προσπαθώ να σας δώσω εδώ.
    3) Δεν κατάλαβα στο σχηματισμό του τριγώνου αν συμμετέχουν όλοι οι πλανήτες που είπατε ή αν αναφέρεστε σε δύο διαφορετικά τρίγωνα. Σε γενικές γραμμές το τρίγωνο είναι μια δικλείδα ασφαλείας. πχ αν έχετε τρίγωνο Ουρανού - Άρη, όταν ο Άρης επηρεαστεί αρνητικά από έναν πλανήτη τότε η ασφάλεια σας είναι ο Ουρανός (αποστασιοποίηση από τις καταστάσεις, απότομα ξεσπάσματα, επαναστατικότητα κοκ...). Φυσικά και το αντίστροφο αν πιέζετε ο Ουρανός στο παράδειγμά μας...
    4) Το τελευταίο που με ρωτάτε δεν ισχύει. Μόνο αν ο Κρόνος και ο Πλούτωνας αγγίξουν αυτούς τους προσωπικούς σας πλανήτες θα γίνει πιο προσωπική η όψη.
    Ίσως το πρόσωπο που σας το είπε αυτό συγχέει την σημασία των όψεων σε διέλευση σε συνάρτηση με τις γενέθλιες. Για παράδειγμα αν έχω στο γενέθλιο χάρτη μου σύνοδο Άρη - Κρόνου, όποτε αυτοί οι δύο πλανήτες κάνουν όψη μεταξύ τους, όπου και αν γίνεται αυτή με επηρεάζει άσχετα από το αν αγγίζει προσωπικό μου πλανήτη.
    Ελπίζω να λύθηκε ένα σημαντικό κομμάτι των αποριών σας... Καλό απόγευμα!
  • archive @ 17.12.2009 17:03
    Ειλικρινα ευχαριστω πολύ!
    Εχω κι αλλες - μαζεμενες- απορίες, αλλα σημερα βοηθησατε πολυ!
    καλο απογευμα!
  • MichalisVafeias @ 17.12.2009 17:13
    Εις το επανιδείν λοιπόν... Σε κάποιο άλλο ποστ!

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...