παρακαλώ περιμένετε...

Παλιές προβλέψεις

  • vAIRsiFIRE @ 09.11.2009 23:44
    Μονο αν εχεις κρατησει τα ενημερωτικα μειλ που σου εστελνε το ντοουμ.. η αν ειχες σχολιασει σε αυτες τις προβλεψεις μπορειν να πας στα σχολια σου και να δεις την καταωρηση..
  • vAIRsiFIRE @ 09.11.2009 23:45
    καταωρηση? αιωρηση? καταχωριση εννοω.
    I'm walking on air..
  • gpano @ 09.11.2009 23:52
    2/2

    Η έκλειψη Σελήνης στις 9/2 δημιουργεί εσωτερική αστάθεια. Εκεί που οδηγείς ξαφνικά δεν αναγνωρίζεις τα σήματα, δεν θυμάσαι που θέλεις να πας, δεν ξέρεις που ανήκεις. Κανένα πρόβλημα. Παρκάρεις σε ένα παράδρομο και περιμένεις να ξεθολώσεις. Προσπαθώντας να εξερευνήσεις κομμάτια του εαυτού σου που ποτέ δεν γνώριζες ότι υπάρχουν και στην προσπάθειά σου να γίνεις ένα ολοκληρωμένο μέλος της ανθρώπινης κοινωνίας μερικές φορές πρέπει να χάσεις το στόχο, τα κίνητρα, τα όνειρα σου και να παρεκκλίνεις από την πορεία σου. Δεν είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που αντιμετωπίζεις τη ζωή σου σα σταυροδρόμι για να αποφασίσεις προς τα πού θέλεις να πας και με ποιους δίπλα σου. Αυτό σημαίνει ότι μερικοί φίλοι, σχέσεις, συνεργάτες χάθηκαν ή θα χαθούν στο δρόμο (για να αντικατασταθούν από νέα όνειρα, νέους φίλους και νέα επαγγελματικά περιβάλλοντα). Επίσης χρειάζεται να ξέρεις ότι ακολουθώντας το δικό σου όραμα στη ζωή, που είναι αδιαπραγμάτευτο, κάποιες στιγμές θα πρέπει να σταματάς για να κοιτάξεις αν υπάρχει κάποιος δίπλα σου. Το να είσαι μόνος ίσως είναι πλεονέκτημα, το να μοιράζεσαι όμως είναι θεικά ανθρώπινο.


    9/2

    Αν ένας Καρκίνος μπορεί να γίνει καρκινάκι, ή ένας Ιχθύς ψαράκι ποτέ μα ποτέ δεν έχει διανοηθεί κανείς να αναφερθεί σε ένα Σκορπιό ως σκορπιούλη γιατί φοβούνται- κι όχι άδικα- ότι η ματιά που θα τους επιστρέψει ο Σκορπιός είναι ικανή να τον στείλει στη Σιβηρία με one way ticket για πάντα. Με τον 4ο οίκο σου να ταρακουνιέται από σεισμικές δονήσεις που απειλούν να ισοπεδώσουν το σπίτι σου δεν το έχεις και πολύ να πέσεις πάνω σε αυτούς που σε τρελαίνουν σαν κομάντο αυτοκτονίας. Εντάξει μπορεί το σπίτι- σαν οίκημα- και η οικογένεια να σε στενεύουν αλλά είναι εσωτερικά που αισθάνεσαι ότι πιέζεσαι πολύ και ότι οι αντοχές σου έχουν μειωθεί τόσο πολύ που φτάνει μια λάθος λέξη του άλλου για να σε κάνει έξαλλο. Μην ξεχνάς παρόλα αυτά ότι ο Δίας σε θέλει μέσα σε ένα υπέροχο σπίτι με αυτούς που αγαπάς να σε αγαπάνε υπό τον τίτλο Ευτυχισμένη Οικογένεια. Αν εσύ βάλλεις το τίτλο Τρελή Τρελή Οικογένεια δεν πειράζει... εννοείτε το ίδιο.


    16/2
    Ακόμα και αυτοί που σε αγαπάνε και είναι δίπλα σου δεν σε ξέρουν. Μεταξύ σφίγγας και αινίγματος σα Σκορπιός είναι μυστήριο: μόνο εσύ είσαι ικανός να περιγράψεις πως αγόρασες ένα πακέτο μακαρόνια από το σούπερ μάρκετ με τη μέθοδο «ένα σου λέω, δέκα σου κρύβω». Το ίδιο συμβαίνει με όλους τους τομείς της ζωής σου. Το ίδιο κάνεις και με την ερωτική σου ζωή. Λες και αν την διηγηθείς σε κάποιον όπως είναι και με όλη την αλήθεια σου τα μάγια θα σπάσουν και η σχέση θα διαλυθεί. Όμως αν ερωτικά αυτή την εποχή νιώθεις ότι περπατάς σε κινούμενη άμμο ο Άλλος θα το αντιληφθεί. Είναι μια από τις φορές που δεν μπορείς να κρυφτείς. Υ.Γ.: Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν νερά στα οποία εύκολα μπορείς να γλιστρήσεις. Δεν είναι ανάγκη να σου πω ότι κάθε αντιπαράθεση τώρα μέσα στη δουλειά μπορεί να σε στείλει στο ΚΑΤ με διάστρεμμα. Αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει στρατιωτάκι ακούνητο, αμίλητο, αγέλαστο και στον τοίχο κολλημένο.


    23/2
    Ακόμα και στις καλύτερες εποχές η οικογένεια (στον όρο «οικογένεια» μπορεί να χωρέσει εκτός από τη φυσική σου οικογένεια και ό,τι θεωρείς εσύ ως οικογένεια) μπορεί να είναι ένα σπαθί που κόβει και από τις δύο πλευρές.Από τη μία πλευρά αποτελεί την απόλυτη άγκυρα που σού δίνει τη συναισθηματική και τη φυσική φωλιά που σε προστατεύει από τα βέλη και τις καταιγίδες του παράλογου κόσμου. Την ίδια στιγμή όμως πολύ εύκολα μπορείς να αρχίσεις να βασανίζεις τον εαυτό σου με αισθήματα ενοχής ή με σκέψεις ότι έχεις παγιδευτεί είτε από δική σου επιλογή είτε από τα ύπουλα κόλπα των άλλων. Ας μιλήσουμε στα ίσα. Μερικές φορές οι σεξουαλικές ανάγκες δεν μπορούν να ικανοποιηθούν από τους ανθρώπους που η οικειότητα έχει σκοτώσει την επιθυμία. Αν σε τσακώσουν πάντως κατηγόρησε τη νέα Σελήνη (25/3) που σε ξεμυάλισε ή τον Ουρανό που σε κεραυνοβόλησε υποκύπτοντας σε κάποιον ή κάποια που δεν έπρεπε- έπρεπε; Μα εσύ δεν είσαι που γεννήθηκες για να λες ΝΑΙ στα απαγορεύεται;
  • FLAKE @ 10.11.2009 15:19
    Ευχαριστώ πάρα πολύ κ. Πανόπουλε!!
    Η τελευταία από αυτές πάντως ισχύει και σήμερα. Δεν ξέρω αν το λέει η αστρολογία , πάντως εγώ το λέω...!!!

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...