παρακαλώ περιμένετε...

ΕΙΜΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ

  • fotoula @ 19.10.2009 16:45
    den eimai i idaniki na sou apantisw... alla, nomizw oti i Afro stin Par8eno einai poli Pseiras pou lene... psaxnei, psaxnei kai xanapsaxnei... ta elattwmata ... to ti exei o allos... klp. Kai episis, an 8umamai kala... 'zitaei kai dinei agapi, perimenontas antallagma...kapoiou eidous...
  • MichalisVafeias @ 21.10.2009 17:36
    XAROULA1967, το ότι είστε Σκορπιός, δηλαδή ότι έχετε Ήλιο στο Σκορπιό, δείχνει πως αποκτάται αίσθηση της ταυτότητας και του εαυτού σας μέσα από την παρόρμηση να εμπλέκεστε συναισθηματικά στις καταστάσεις που βιώνετε, με σκοπό να τις ελέγξετε ή να τις μορφώσετε με τέτοιο τρόπο ώστε να νιώθετε ασφάλεια. Οι ποιότητες που αισθάνεστε την ανάγκη να καλλιεργήσετε είναι ο αυτοέλεγχος, η αυτοκυριαρχία και η ικανότητα να επιβιώνετε ότι και αν σας συμβεί. Θέλετε να αναπτύσσετε άρρηκτους δεσμούς με τους κοντινούς σας ανθρώπους που είναι και η μεγάλη παγίδα γιατί συχνά αισθάνονται εγκλωβισμένοι μέσα στις συνθήκες ασφάλειας που δημιουργείτε. Αυτά σαν γενικές κατευθυντήριες. Θα μπορούσε κανείς να μιλάει για ώρες για το κάθε ζώδιο.
    Όσο για την Αφροδίτη σας μπορείτε να κοιτάξετε στην 4η σελίδα των Αστρομαθημάτων (πάνω δεξιά στην οθόνη σας) στο άρθρο: "Αφροδίτη - Αγάπη".
  • XAROULA1967 @ 23.11.2009 11:59
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ MICHALIVAFEIA Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ FOTOULA ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ.

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...