παρακαλώ περιμένετε...

CHAOS

  • KELLY79 @ 27.09.2009 21:03
    Hello brave!
    ο ωροσκόπος σου είναι στις 22 μοίρες του τοξότη. Κοιτάζοντας ένα χρόνο περίπου πίσω, τέλη Οκτωβρίου και το πρώτο μισο του Νοεμβρίου το 08, η αντίθεση Κρόνου Ουρανου στις 18-19 μοίρες ίσως είχε αρχίζει να επηρεάζει τον ωροσκόπο σου. Από την άλλη ο Κρόνος από τέλη Αυγούστου του 09 έως το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου τετραγώνιζε τον Ωροσκοπο σου και ξανά η αντίθεση Κρόνου Ουρανού μέσα στο Σεπτέμβρη στις 24 μοίρες Παρθένου- Ιχθύων σχημάτιζαν ταυ- τετράγωνο με τον Ωροσκόπο και το κατερχόμενο.
    Μπορεί αυτή η όψη να σου δημιουργεί μεγάλη πίεση για το να παρεις όπως λες ξεκάθαρες αποφάσεις, ίσως γιατί δεν ξέρεις αν αυτές θα είναι ανατρεπτικές (Ουρανός) ή κάπως πιο συντηρητικές (Κρόνος), και επίσης μπορεί να δημιουργεί απότομα ξεσπάσματα και χωρισμούς σε σχέσεις, αφού σχηματίζει και τετράγωνο με το κατερχόμενο.
    κάτι που ήδη θα έχεις δει και είναι σημαντικό ,είναι ότι και οι τρεις εκλείψεις μέσα στο καλοκαίρι σε επηρέασαν, εξου και οι αλλαγές, με σημαντικότερη αυτή της 6 Αυγούστου, η οποία έγινε σε ακριβή αντίθεση με το γενέθλιο Δία και κυβερνήτη του χάρτη σου στους οίκους 2-8. Αυτή πιθανότατα να ενεργοποιηθεί ξανά με τη διέλευση του Άρη στο Λέοντα,στα μέσα Νοεμβρίου του 09 και στις αρχες Μαίου του 10.
    Η ηλιακή έκλειψη της 22/7/09 σχημάτιζε σύνοδο με την ακμή του όγδοου οίκου σου. Δεν ξέρω τι είδους συγκρούσεις είχες αυτές τις μέρες με σύντροφο, αλλά κάποια ξεκαθαρίσματα θα έγιναν ή χρειάστηκε να γίνουν.
    Σε αυτές τις εκλείψεις επομένως σε απασχόλησαν θέματα οικονομικά, οικονομικά δικά σου και οικονομικά των άλλων. Επίσης με την αντίθεση Κρόνου Ουρανού στους οίκους 3-9, πιθανό να πρέπει να κάνεις κάποια ανατροπή στο άμεσο περιβάλλον σου αλλά αυτό φαίνεται να σε φοβίζει, ακόμα και να σου δημιοργει οικνομικές ανησυχίες, ή κάποια θέματα σπουδών δεν στρώνουν καθόλου εύκολα, ίσως χρειάζεται να πάρεις τις σπουδες σου πιο σοβαρά ? Δεν αποκλείεται και συγγενικά πρόσωπα με κάποιο τρόπο να σε κουράζουν, ολά αυτά των οίκων 9-3.
    αυτάααα, xxx
  • KELLY79 @ 27.09.2009 21:19
    a! και επειδή Ποσειδώνας είναι αυτός, ο Ποσειδώνας από το Φεβρουάριο του 08 πηγαινοέρχεται σχηματίζοντας τετράγωνο από τον Υδροχόο με τον Ήλιο σου, σωστά, σωστά,πώς να ξέρεις τί θα αποφασίσεις, Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο δε, σχημάτιζε τετράγωνο με την Αφροδίτη σου και ξανά Ιανουάριο, Φεβρουάριο και ξανά από τέλη Ιουλίου έως Φεβρουάριο του 11.
    Ωστόσο, δεν ξέρω τί είδους απόφάσεις έχεις να πάρεις, αλλά και πόσο να τις αναβάλεις? έτσι κι αλλιώς, οι επόμενες εκλέιψεις στον Αιγόκερω Καρκίνο, με τελευταία αυτή την 1η Ιουνίου του 11, σε αντίθεση με το γενέθλιο Ποσειδώνα σου στους οίκους 1-7, θα φέρνουν συνεχώς αλλαγές στις σχέσεις σου. !
  • KELLY79 @ 27.09.2009 22:24
    διόρθωση: 1 Ιουλίου του 11
  • bravedim @ 28.09.2009 19:38
    s efxaristw poly kely g to endiaferon

    elpizw na ta pume k apo koda
    mazi me tus allus..

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...