παρακαλώ περιμένετε...

Einai arage o gene8lios xartis mou toso xalia oso kai h zoh mou???

  • skorpio75 @ 07.09.2009 22:15
    apla megalwnoume kai mathainoume. ayto einai h zwh empeiries. kai egw exw skeftei an kapote feromouna diaforetika tha eixa thn teleia sxesh alla tote kai egw ithela na zhsw antidrousa kai ta xalasa ola. etsi einai auta alliws den tha mathainame alla koitame mprosta me perissoterh orimotita. ola einai thema timing telika
  • Stardonna @ 07.09.2009 23:01
    mirto9 αν με Κρόνο ανάδρομο στον Καρκίνο σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο σας και αυτή τη στιγμή διελαύνοντα Κρόνο σε ακριβείας σύνοδο με την Σελήνη σας στον 3ο οίκο (μια ανάσα από τον 4ο) δηλώνατε αισιόδοξη και la vita e bella, θα ήταν έκπληξη.
    Περί αισθηματικών, η Αφροδίτη στο Σκορπιό και σε στενή σύνοδο με τον Ήλιο, σας κάνει απόλυτη στα θέματα των σχέσεων. Αν δεν έχετε βρει μια δημιουργική διέξοδο και δεν έχετε χόμπι, καλλιτεχνικά, μεταφυσικά ή άλλα, φοβάμαι ότι "Χιούστον έχουμε πρόβλημα"! Τεράστια ανάγκη για τον έρωτα από τη μια, περηφάνια και μυστικοπάθεια από την άλλη, αντί να σας ενώσουν με τους άλλους ανθρώπους συχνά σας απομονώνουν. Αυτό φαίνεται και από το ότι οι πλανήτες σας είναι συγκεντρωμένοι στο κάτω μέρος του χάρτη σας. Ποιος θα αντέξει τόση ένταση; Και με Ωροσκόπο Καρκίνο και Σελήνη στην Παρθένο άραγε μπορείτε εσείς η ίδια να διαχειριστείτε την ένταση των συναισθημάτων σας, το έντονο σεξαπίλ, την ανάγκη για φλερτ, παιχνίδι, ριψοκίνδυνες πρωτοβουλίες; Ίσως να μην το συνειδητοποιείτε αλλά συχνά αναστέλλετε μόνη σας τον εαυτό σας. Έχετε ενοχές άραγε για ένα μοιραίο πάθος που ζήσατε, μια κρυφή μάλλον ιστορία που έσκασε στη ζωή σας εν αιθρία και σας άγγιξε κατάβαθα; Ή επιθυμείτε τόσο πολύ την μοιραία σχέση που σας τρομάζει η προοπτική; Μπορείτε μήπως να θυμηθείτε κάτι που έγινε στην ηλικία των 8 σας; Πάντως, αν αναρωτιέστε για τις σχέσεις σας στο μέλλον και αν υπάρχει γάμος, φρονώ ότι μεγαλώνοντας μπορείτε να στεριώσετε την σοβαρή σχέση που επιθυμείτε.
  • IrishPrince @ 07.09.2009 23:02
    Ετσι ειναι.Θυσιαζεις μια ιστορια που παει πριμα-γιατι αποφασισες να μπεις ξανα στο παιχνιδι.Αυτο εχει το τιμημα του.Και καταλαβαινεις τι εχασες-αφου το χασεις κι αφου δεις τι παιζει γυρω κι απογοητευτεις με την ερευνα αγορας.Τοτε το τιμημα ειναι ακριβο.Και λεγεται μοναξια-απογοητευση κι αλλα παρομια.Μαθαινεις πραγματα-ομως τιποτα δεν ειναι οπως πριν.Ειναι φαινομενο της εποχης να ψαχνεις κατι κι οταν το βρισκεις-να το πετας για κατι αλλο-για να το πεταξεις κι αυτο για κατι αλλο και παει λεγοντας.Ολοι στο κυνηγι ποιος ξερει για τι πραγμα.Αν ξεραμε-ολα θα ηταν πιο ευκολα.Εχω κανει τετοια πατατια παλιοτερα-αποφασισα να μπω στο παιχνιδι και διελυσα μια ιστορια που πηγαινε φινα.Καταλαβα νωρις τη βλακεια-δεν ειχε προλαβει αλλος να εκμεταλευτει τη βλακεια μου και να παρει τη θεση μου-και το εσωσα.Αλλιως ακομα θα κοπανιομουν-ειναι σιγουρακι.

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...