παρακαλώ περιμένετε...

paraithmeno kalesma voitheias...

  • astropet @ 15.11.2008 11:15
    Christana, όταν λες δεν τον νοιάζει καν η ύπαρξή σου, αυτό σημαίνει ότι αγνοεί τα αισθήματα που τρέφεις γι'αυτόν? Αν ναι, να του τα πεις. Αν τα ξέρει και δεν ενδιαφέρεται, χμμμ...
    Να σου πω μια πικρή αλήθεια που δυσκολεύτηκα πολύ να αποδεχτώ? Στη βράση κολλάει το σίδερο. Αν κάτι δεν γίνει από την αρχή, πιθανότατα δεν θα γίνει ποτέ. Όχι ότι είναι απαράβατος ο κανόνας, αλλά οι στατιστικές προς τα κει κλίνουν.
    Σε αυτές τις εμμονές εγώ δίνω περιθώριο τριών ετών. Τα δύο χρόνια υπάρχει το κόλλημα και ο τρίτος χρόνος είναι η μεταβατική περίοδος από το παλιό στο καινούριο. Αν περάσει και ο τρίτος χρόνος και η εμμονή παραμένει στον ίδιο βαθμό χωρίς καμία αλλαγή, τότε κάτι θα πρέπει να κάνεις. Πρόσεξε μόνο στη μεταβατική περίοδο, αν γνωρίζει τα αισθήματά σου, μήπως σου κάνει τη ζωή δύσκολη γιατί ως Λέων πιθανότατα κολακεύεται από τον θαυμασμό σου, άσχετα αν ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται. Οπότε, μπορεί να κάνει κινήσεις για να συντηρήσει την υπάρχουσα κατάσταση.
  • NovemberRain @ 15.11.2008 12:58
    2 χρόνια εμμονής είναι πολλά...και η ζωή μας -δυστυχώς- πολύ μικρή για να αναλώνεται με αυτόν τον τρόπο!
  • MARIAH @ 15.11.2008 13:05
    ...ε ναι ! μήπως αντί για ψυχοθεραπείες να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να συνεχίσεις με νέο άτομο ; ακούγεται υγιέστερο !
  • Psy @ 15.11.2008 14:35
    Να αρχίσεις ψυχοθεραπεία ακόμα και άν σέρνεται στα πόδια σου (ιδίως τότε)
    για να είσαι καλά εσύ και με όποιον θα έρθει στη ζωή σου. Δεν το συζητώ.
  • flamescreen73 @ 15.11.2008 14:52
    Ναι ειναι σημαντικο να εισαι ψυχικα υγιης. Μην το συγχεεις με την τρελα αν χρειαζεσαι ψυχοθεραπεια. Η ψυχοθεραπεια ειναι κατα βαθος μια αναλυση του ευατου, σε βοηθαει να λυσεις προβληματα που πιθανως δεν ηξερες καν οτι υπηρχαν. Χωρις να την χρειαζονται ολοι.
  • mme @ 15.11.2008 16:30
    ορθως εμιλησε ο φιλτατος αστοpet και οντως κι ιδια σε ενα "μεταβατικο" σταδιο (συμπληρωθηκε ηδη η τριετία)... θα σε συμβουλευα, να πας παρακατω! όλα μια ιδέα ειναι ... και τις περισσότερες μεσα στο μυαλο μας! ...

    μπορεις να τρεφεις συναισθήματα, να συντηρησεις αναμνήσεις, ακομη και προσδοκίες θα σου πω πως δικαιουσαι να εχεις... αλλα μη σπαταλας αλλο χρονο... η ζωη σου ειναι μια, πολυτιμη και παρέρχεται κάθε στιγμη της ανεπιστρεπτι...

    Συνεπως, καλη μου, προχωρα παρακατω και με βήμα ταχύ μαλιστα! Ουτε ψυχοθεραπεία θες... ουτε καμια αλλη ιατρική παρέμβαση... Σκέψου μονο τη ζωη σου και πως θα την περάσεις οσο το δυνατον καλυτερα...
  • Psy @ 15.11.2008 16:59
    Επανέρχομαι αγαπητή mme. Η ψυχοθεραπεία δεν έχει σχέση με αρώστεια και γιατρούς. έχει με τη γνωριμία του εαυτού. έτσι θα ξέρει η ίδια από πρώτο χέρι γιατί κάθησε 2 χρόνια ή μόνο ένα μήνα ή όλη τη ζωή στο ναι ή στο όχι, τί είναι εφικτό, τί ανέφικτο, τί είναι δικό της και τί των άλλων τί θέλει/μπορεί να κάνει η ίδια και τί μερίδιο έχουν οι άλλοι. Είναι επιστήμη και τέχνη μαζί της ζωής.
    Με λίγα λόγια Christana καλώς έχει γίνει οτι έχει γίνει, κοίταξε τώρα να δεις και γιατί έγινε για να μή ξαναγίνει εφ΄ όσον από άτι καταλαβαίνω σε πονάει και σε έχει ακινητοποιήσει.
    Καλή τύχη.
  • Stardonna @ 15.11.2008 21:03
    Christana, υποθέτω πώς έχεις περιέργεια για να μάθεις το πώς απεικονίζεται στον χάρτη σου η συναισθηματική σου κατάσταση και ο τρόπος που βιώνεις τη συγκεκριμένη ιστορία αλλά και γενικά τις καταστάσεις της ζωής σου. Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο και Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα με τον Δία να τετραγωνίζει και τους δυο πλανήτες καθώς και Πλούτωνας στον 12ο οίκο, κυβερνήτης του Ωροσκόπου σου μάλιστα είναι οι πρώτες και πιο βασικές ενδείξεις των δυσκολιών σου.
    Το θέμα δεν είναι να πείσεις ή να πειστείς πόσο δυσάρεστα αισθάνεσαι αλλά να βρεις μια διέξοδο και να απολαύσεις αυτά που μπορεί να σου χαρίσει η ζωή ? σωστά;
    Ο Πλούτωνας πηγαίνει προς τη σύνοδο με τον Ποσειδώνα σου και αυτή είναι μιας πρώτη τάξης ευκαιρία να ανακαλύψεις τα πραγματικά ιδανικά σου, να δουλέψεις με τις ρίζες και το παρελθόν σου αλλά και με τα συναισθήματα, ακόμα και το ίδιο το σώμα σου και τον τρόπο που απολαμβάνεις πράγματα. Μπορείς να δεις τους φόβους που έχεις μεταμφιέσει και κρύψει σε ένα σκοτεινό ντουλάπι, να δεις πως ο τρόπος που ανατράφηκες έχει γεμίσει το υποσυνείδητο σου με τρόμο και ίσως με πολλές ενοχές. Έχεις πρόβλημα στο να δυσαρεστήσεις τους άλλους, δεν μπορείς να συγκρουστείς, δεν μπορείς να μην είσαι «καλός άνθρωπος» πόσο ακριβά όμως το πληρώνεις; Τη δύναμη δεν θα την βρεις σε κάποιον άλλο ? την έχεις μέσα σου! Το θέμα είναι να συνειδητοποιήσεις την ταυτότητα σου αφενός και αφετέρου να δεχτείς τα μαθήματα που σου δίνουν οι σχέσεις σου «χρησιμοποιώντας» όλα αυτά που σε στενοχωρούν στο να κατανοήσεις καλύτερα το σκοτεινό κομμάτι της ψυχής σου. Να θυμάσαι πως ένας Σκορπιός δεν πεθαίνει ποτέ, τουλάχιστον όχι πριν πεθάνει όλους τους άλλους. Χρησιμοποιήσε τη δύναμη του ωροσκόπου σου όχι για να εμμείνεις άλλα δυο κι άλλα δύο χρόνια κι άλλα δυο, σε μια βασανιστική για εσένα κατάσταση αλλά για να "γεννηθείς" καινούρια και δυνατή. Μπορείς.
  • DARKPHOENIX2008 @ 15.11.2008 21:09
    kati mou 8umizei auto...2 xronia?...kollhmenh?...psychotherapy/analush...?mono pou htan ydroxoos...
  • Christana @ 30.11.2008 00:05
    1.euxaristw olous gia thn antapokrish sas pragmatika tyxaia mphka twra kai vrhka 10 axiologhseis..de to perimena..alhtheia euxaristw..h alhtheia einai tetoia proswpika mou xespasmata synhthws einai stigmiaia kai meta oute kan ta thymamai..opws kai ta synaisthimata auta meta apo toso kairo..mikrhs diarkeias psyxoplakwmata megatonwn tha ta xarakthriza h idia..kai pio polu to egrapsa ekeinh th stigmh gia na to vgalw apo mesa mou..
    2.gia na sas lysw thn aporia eimastan mazi 2 xronia kai xwrisame prin 2 kai apla afotou xwrisame pathse to delete kai to edeixne taktika me to xeiristo tropo gia auto eipa "agnoei thn yparxh mou" ..lol den eimai enas paranoikos stalker..apla h emmonh mou vasizetai mallon sto na apodextw th twrinh katastash kai na proxwrisw pragma omws pou ofeiletai isws sto poso epideiktika edeixne ana diasthmata to poso anepithymhth eimai...tespa exw syneidhtopoihsei oti paramenw kollhmenh me to atomo tou dioti gia na xwrisei xreiasthke na isopedwsei oti eixame sta matia tou(pragma pou mou to paradexthke kai o idios oti etsi einai) alla epeidh evlepa na ta eutelizei ola (kai emena) thelontas na mh to pistepsw oti symvainei auto kollaga kai epemena mexris wtou to apodexthka alla apo thn allh h perifronhsh pou eniwsa kai metepeita na mou xei kathisei sto sverko kai pleon na mh mporw na proxwrhsw..kati san eunouxismos en oligois..pisteuw oti o kathenas pou tha eniwthe oti moirasthke kati omorfo me kapoion allo ama evlepe ton allo na to parousiazei se olous san xasimo xronou kai ton allon san ena anthrwpaki na isopedwnotan.. kai thelontas na mhn to pistepsei na tou ginei emmonh kai dystyxws o syndyasmos ths gnwshs oti auta ta 2 xronia pou moirasthka mazi tou htan ta pio omorfa ths zwhs mou kai h perifronhsh tous apo ton allo(mh pw kai anakoufish) pleon nai..metatrepontai se psyxologiko trauma..to xwrismo mas ton xeperasa..ton idio ton xeperasa..alla to pws me skeftetai emena kai auto pou eixame oxi..kai nai tha prepe na pw de me noiazei..alla otan niwtheis oti dineis to kalytero sou kommati se kapoion kai autos to epideiknyei oti tou einai oxi apla axrhsto alla kai enoxlhtiko varos kai oti allo paei o nous sas emm..ekei xaneis th mpala..poso na antexeis..
  • Psy @ 30.11.2008 00:35
    Δικό του είναι μή σε απασχολεί. Εσύ μπόρεσες να πάρεις από αυτή τη σχέση αυτός όχι. Η ζωη κατα πάσα πιθανότητα θα τον "στρώσει". Δεν είναι δικιά σου ευθύνη.
    Προχώρα με τις καλές σου αναμνήσεις.

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...