παρακαλώ περιμένετε...

Καλώς σας βρήκα...

  • TARTaruga @ 31.05.2007 22:55
    aftos einai o bro pou epsaxna xtes?! h h sis mou? :S anyway, kalws mas vrhkes family! opws ta leei to kriari einai ta pragmata, alla olo kai kapoios, pou xerei pente pragmata ki exei orexh, paizei na sou apanthsei an den ta kataferoun ta mple liontaria --- kane tis erwthseis sou kai to polu polu na gineis romba, xereis esu!
  • Stardome* @ 01.06.2007 11:27
    BALANCE καλώς μας βρήκες! Για να καταλάβεις τον χάρτη σου άρχισε να διαβάζεις τα ΑΣΤΡΟΜΑΘΗΜΑΤΑ -χωρίς φόβο και πάθος- και αν προκύψουν απορίες ρώτα, τόσο απλά! Όπως καταλαβαίνεις ένας αστρολογικός χάρτης έχει πάρα πολύ υλικό για συζήτηση – όσο πιο συγκεκριμένες είναι οι ερωτήσεις τόσο πιο καθαρές είναι και οι απαντήσεις. Μια πρώτη ματιά στο χάρτη σου μας λέει ότι είσαι Τοξότης με ωροσκόπο Καρκίνο (να τον διαβάζεις τον Καρκίνο στις προβλέψεις). Υπάρχει συνωστισμός πλανητών στον 5ο σου οίκο (μεταξύ των οποίων είναι και ο Ήλιος σου –σα να λέμε ότι σκοπός της ζωής σου είναι να φτάσεις να γίνεις Τοξότης περπατώντας το δρόμο του Λέοντα). Αυτή η έμφαση στον 5ο οίο σε κάνει να συμπεριφέρεσαι αρκετά «λιονταρίσια» -ο έρωτας, τα παιδιά, η χαρά της ζωής και η δημιουργία είναι πρωτεύοντα θέματα για σένα, η «σκηνή» και η επιβεβαίωση και γενικά τα θέματα αυτού του οίκου είναι τα σημεία στα οποία εστιάζεις το ενδιαφέρον σου και διοχετεύεις πολύ από την ενέργεια σου. Από τον χάρτη σου απουσιάζει εντελώς το στοιχείο της Γης -πράγμα που σε κάνει να μην πατάς σταθερά στα πόδια σου και για αυτό καλό για σένα θα ήταν να συναναστρέφεσαι με γήινα άτομα που θα συμπληρώσουν την δική σου έλλειψη- ενώ υπερισχύει το Νερό και ο συναισθηματισμός του. Η τελική «υπογραφή» σου είναι Ιχθείς, έχεις δηλαδή πολλά στοιχεία και από αυτό το ζώδιο αν και μόνο ο Δίας σου βρίσκεται σε αυτό –η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σου ενισχύει ακόμα περισσότερο τους Ιχθείς στον χάρτη σου όπως και η Σελήνη σου στον 12ο οίκο μαζί με τον Κρόνο. Είσαι άνθρωπος που κινείται σε πιο ιδιωτικό περιβάλλον και προτιμάς να αντιδράς στα γεγονότα, επιλέγεις από το μενού παρά δημιουργείς εκ του μηδενός. Ξεκίνα με αυτά, διάβασε, σκέψου και επανέρχεσαι δριμύτερη!
  • BALANCE @ 01.06.2007 13:53
    Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!! Νομίζω ότι για αρχή με βοηθήσατε πολύ! Θα ξεκινήσω να διαβάζω και μόλις κολλήσω κάπου (πράγμα εξαιρετικά πιθανό, εδώ που τα λέμε...) θα επανέλθω δριμύτερη!!! Απλά, αν κατάλαβα καλά, οι ερωτήσεις μου θα πρέπει να μπουν σαν θέμα... Ξανθιά γαρ... TartUFO σίστερ παρακαλώ... όχι μπράδερ... Και πάλι ευχαριστώ!!!!!

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...