παρακαλώ περιμένετε...

Επαγγελματικά

  • roularoulaki2010 @ 02.08.2020 23:10
    Σημαντική θα είναι η χρονιά και για τα επαγγελματικά σας.  Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να επεκταθείτε. Άλλοι θα ανεφοδιαστείτε και άλλοι θα εκσυγχρονιστείτε! Η πολυαστρία στον Αιγόκερω και η θέση του Ουρανού στον Ταύρο ενισχύει σταθερά, ενδεχομένως αργά στην αρχή, αλλά αποτελεσματικά τον τομέα της εργασίας σας.  Αυτή η εύνοια θα κρατήσει μέχρι το 2024 και θα σας οδηγήσει σε επιτυχίες που προς το παρόν, δεν περιμένετε. Ακόμα και εσείς των οποίων το αντικείμενο της δουλειάς έχει υποστεί τις συνέπειες της κρίσης, θα έχετε, την ευκαιρία να
    ενισχύσετε, την τύχη να αποδώσει περισσότερο, ή την εκδοχή να το αντικαταστήσετε με κάτι καλύτερο. Προσέχετε τις περιόδους των εκλείψεων, μην αναλαμβάνετε ευθύνες ή υποχρεώσεις και στις καινούριες επαγγελματικές σας συμφωνίες, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, θα εξετάζετε προσεκτικά τους όρους. 
    Αυτα οσον αφορα τα επαγγελματικα σου!Τωρα,οσον αφορα τα αισθηματικα,οι Τοξοτες εχετε την ταση να κανετε σχεσεις που σας ταλαιπωρουν...οποτε λιγη προσοχη σ'αυτο...Καλο Καλοκαιρι!
  • Michalis @ 05.08.2020 21:47
    Ευχαριστώ.Καλό καλοκαίρι!

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...