παρακαλώ περιμένετε...

Τοξοτης , ο κένταυρος της καρδιας μας

  • donantonio @ 02.06.2020 10:47
    Βικτώρια καλημέρα,
     
    Αυτή την περίοδο έχεις μία διέλευση Πλούτωνα πάνω στην Αφροδίτη σου στον Κριό, και επειδή η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης του ήλιου σου στον Ταύρο, σε επηρεάζει αρκετά. Δείχνει προς την κατεύθυνση μεταμορφωτικών εμπειριών σε θέματα Αφροδίτης (μεταξύ άλλων σχέσεις, απόλαυση από σεξ κλπ).
     
    Θα σου πρότεινα να απολαύσεις αυτή τη σχέση για ό,τι έχει να σου δώσει, χωρίς να προσδοκάς πολλά από το μέλλον. Όλα τα μεταβλητά (μαζί και οι Τοξότες προφανώς) μπαίνουν σε περίοδο εκλείψεων, που σημαίνει αλλαγές για τα επόμενα 1μιση με 2 χρόνια. 
     
    Εσύ πάλι, έχεις διελεύσεις Ουρανού σε ό,τι έχεις σε σταθερά ζώδια, που σημαίνει ξύπνημα αλλά όχι κάτι που αναγκαστικά θα μείνει. Δεδομένου ότι ξέρεις πως αυτή η σχέση δεν έχει και πολύ γερές βάσεις, τουλάχιστον για την ώρα, απόλαυσε, απλά χωρίς να μπαίνεις τόσο πολύ συναισθηματικά και να δένεσαι.
     
    Ξέρω, δεν είναι εύκολο.
     
    Επίσης, όλο αυτό το μεταξύ σας, ξεκίνησε με ανάδρομη Αφροδίτη (που πάλι σε επηρεάζει, λόγω Ταύρου), επομένως, όταν κάποια στιγμή η Αφροδίτη γυρίσει σε ορθή πορεία στα μέσα του καλοκαιριού, θα δεις ίσως ότι το πράγμα θα αρχίζει να ξεφουσκώνει.
     
    Αυτά πιστεύω εγώ, με βάση και την εμπειρία μου. Και αστρολογικά να μην το έβλεπα, πάλι τα ίδια θα σου έλεγα ...
     
    Να περάσεις όμορφα εύχομαι. Έχεις πολλά καλά χρόνια μπροστά σου. Σιγά σιγά θα έρθουν όλα.
  • Victoria1205 @ 02.06.2020 14:33
    @donantonio Απλα μου είναι δυσκολο λίγο να μην αφαιθώ σε συναισθήματα μιας και που εχω και ωροσκόπο καρκινο παραγίνομαι ρομαντικη σε σημείο κάποιοι να με θεωρουν και από άλλη εποχή ... Σε ευχαριστώ πολύ που μου το ανέλυσες αστρολογικά και έχεις δικιο και εγω ετσι προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να το πάρει ..καλή σου μέρα !
  • donantonio @ 04.06.2020 15:30
    Ορίστε, δες εδώ πχ.: https://horoscopes.astro-seek.com/love-compatibility-calculator-horoscope-matching Το βρίσκω αρκετά ακριβές γενικά.
     
    Αυτά που θα διαβάσεις απλά θα σου επιβεβαιώσουν την αίσθησή σου. Ποτέ μην αμφιβάλλεις για αυτό που αισθάνεσαι, δε χρειάζεται καμία επιβεβαίωση. Απλά να ξέρεις ότι, όσες όψεις και να χεις με κάποιον (καλές, δύσκολες κλπ), μπορεί και να πάει, μπορεί και να μην πάει. Και μπορεί να έχεις μία-δύο όψεις μόνο με κάποιον, και να πάει μια χαρά και να έχει και μέλλον. Είναι όλα σχετικά.
     
    Συνήθως, οι άνθρωποι που έρχονται στη ζωή μας αντιπροσωπεύουν την ενέργειά μας και αυτό που περνάμε, όπως μας το δείχνουν οι διελεύσεις (αυτή μάλλον είναι η χρησιμότητα της αστρολογίας). Το τι θα γίνει από κει και πέρα δεν το ξέρουμε, γιατί υπάρχει ελεύθερη βούληση. Ο Carl Young έλεγε ότι όποια ενέργεια είναι ασυνείδητη στον άνθρωπο, εκφράζεται ως πεπρωμένο (δηλαδή άνθρωποι ή γεγονότα που έρχονται "μοιραία" στη ζωή μας, το μεταφράζω εγώ). Είμαι μεγάλος φαν του Καρλ.
     
    Νομίζω ότι οι βασικές διελεύσεις για σένα είναι Πλούτωνας και Ουρανός, αυτή τη στιγμή, Αλλαγή και Αφύπνιση/Ξύπνημα. Είναι δύσκολες διελεύσεις, ειδικά για το σταθερό του Ταύρου σου και το συναισθηματικό του Καρκίνου σου, γιατί σε αλλάζουν και σε μαθαίνουν να μην προσκολλάσαι σε ανθρώπους και καταστάσεις. Αλλά έχουν και ωραίες πλευρές και εσύ έχεις ένα χάρτη που έχει και αρκετή φωτιά και από όλα τα στοιχεία και γενικά ποτέ δεν ξέρεις τι καλό μπορεί να προκύψει. Οπότε ζήσε το και βλέπεις.
     
    Ένα τελευταίο tip: η ελευθερία είναι για τον Τοξότη το οξυγόνο του.
     
    Αυτά από μένα.
  • roularoulaki2010 @ 05.06.2020 17:03
    Καλησπερα Βικτωρια!Οντως ταιριαζετε με το ταιρι σου...εχετε συναισθηματικη και πνευματικη συμβατοτητα(σεληνη σε εξαγωνο με τον ερμη του συντροφου).Ειναι φανερο οτι ο ερωτας σας ηταν κεραυνοβολος ομως θα πρεπει να εισαι προετοιμασμενη για τις ανατροπες αυτης της σχεσης μακροπροθερμα...εισαι ενας απροβλεπτος ανθρωπος,που τα συναισθηματα και οι σκεψεις σου αλλαζουν διαρκως γι'αυτην την σχεση(Ουρανος σε εξαγωνο με τον Ηλιο του συντροφου).Η σχεση σας ειναι συναρπαστικη,απροβλεπτη,γεματη εκπληξεις,οχι ομως μακροπροθεσμη.Αυτο προκυπτει απο την ασταθη κι απροβλεπτη σταση που υπαρχει απο την πλευρα σου(Ουρανος σε συνοδο με Σεληνη συντροφου).Εχετε χημεια,αυθορμητισμο και δεν κρυβετε τα συναισθηματα σας!Ωστοσο αυτη η σχεση σημαδευεται απο αλλαγες και ειναι δυσκολο να πετυχετε τις ισορροπιες και να υπαρχει και σταθεροτητα!Εοσαι ενας απροβλεπτος κι εκρηκτικος ανθρωπος ενω ο συντροφος σου συντηρητικος,συγκρατημενος και πρακτικος!Ωστοσο,δεν μπορεις να του προσφερειςτην ασφαλεια και την σιγουρια που αναζηταει κι αντιστοιχα αυτος δεν μπορει να σου δωσει την περιπετεια που σ'εξιταρει(Ουρανος σε τετραγωνο με Κρονο του συντροφου).Τα συναισθηματα που σου ξυπνησε το ταιρι σου ειναι πρωτογνωρα...ωστοσο οι ανασφαλειες του και ο τροπος σκεψης του θα σ'εκνευριζουν μερικες φορες!Αναμεσα σας υπαρχει μια τηλεπαθητικη επικοινωνια και πολλες φορες θα προαισθανεστε τα συναισθηματα που εχει ο ενας για τον αλλον!Προσεξε απο την πλευρα σου,μην πληγωσεις τα συναισθηματα του συντροφου σου αθελα σου(ο Ουρανος σε συνοδο με τον Ποσειδωνα του συντροφου σου).Επισης κι αυτος μπορει αθελα του να πληγωσει τα συναισθηματα σου,διοτι εχει μεγαλες απαιτησεις απο εσενα και σε πιεζει να αλλαξεις(ο Ποσειδωνας σε τετραγωνο με τον Κρονο του συντροφου).Τα συναισθηματα σας ειναι αμοιβαια και βασιζονραι στην ειλικρινεια...Παρολα αυτα,εχετε πολλες διαφορες μεταξυ σας-οσον αφορα τις επιθυμιες σας-κι ετσι αν δεν συμβιβαστειτε αυτη η σχεση θα αποδυναμωθει(Πλουτωνας σε συνοδο με Ηλιο του συντροφου).Τελος,εχετε σεξουαλικη συμβατοτητα και ειστε 2 ανθρωποι αφοσιωμενοι στον ερωτα σας,αντλειτε δυναμη ο ενας απο τον αλλον και κανετε ονειρα για το μελλον!Ωστοσο εχει πολλες οψεις που την κανουν ασταθη αυτη την σχεση.Ζησε το κι οσο παει!!!!
  • Victoria1205 @ 10.06.2020 00:46
    @donantonio σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου, και πολυ ωραιο αυτό που ειπε ο Καρλ . Οσο για τους τοξοτες , ναι ξερω ...εχω μανα και πατερα τοξοτη... εχω μεγαλωσει σε φιλελευθερο καθεστώς και η ελευθερια ειναι και για μενα αναγκη .  
  • Victoria1205 @ 10.06.2020 00:51
    @roularoulaki2010 δεν θα ελεγα οτι ειναι συντηρικος και ουτε οτι εγω δεν μπορω να του δωσω ασφαλεια ....μάλλον συμβαινει το αντιθετο και ισως ειναι αυτο που μου την σπαει...  ναι ειμαι αυθορμητη και αλλαζω αποψεις ευκολα σε καποια θεματα αλλα οταν τον βαλω καποιον συην καρδια μου οτι και αν γινει δεν σταματαω να τον εκτιμαω ... δενομαι αρκετα θα ελεγα ...και αυτο φοβαμαι και τωρα ... σε ευχαριστω πολυ για την αναλυση παντως....και ναι το ζω οσο μπορω ...
  • Victoria1205 @ 13.06.2020 21:50
    Και σαν να μην μου εφταναν ολες οι ανασφαλειες μου και ο φοβος μου μην δεθω... υπαρχει μια πρωην που τωρα τον θυμηθηκε...και ενω καποτε δεν τον ηθελε και τον ειχε γραμμενο τωρα τον γυροφερνει με στορυ και τον παιρνει τηλεφωνο τα βραδια και καλα μεθυσμενη αλλα δεν της το σηκωνει... και εγω σαν ταυρινα που ειμαι λιγο και απο την φυση μου κτητικη δεν τα μπορω αυτα...αυτη εντομεταξυ διδυμος... αυτο το ζωδιο πραγματικα οσο το αποφευγω τοσο το τρωω στην μαπα... παλι καλα που μενει σε αλλη χωρα αυτη.... δλδ ενταξει...και ποσο κουλ και τσιλ να γινει μια ταυρινα ; ...ιχνος ζηλιας: 0 ...γιατι κατανοω οτι ολοι εχουμε ενα παρελθον.... και εχει αρχισει να τον τρωει και αυτον...γιατι εχει συναισθηματα για αυτην την κοπελα αλλα λεει δεν προκειται να ξαναεπιστρεψει... απλα μου λεει οτι με το που χωρισε εγινε κατι μεταξυ μας και δεν χωνεψε τον χωρισμο και τωρα τον χτυπαει...και εγω ειμαι εκει ως φιλη ...ως γκομενα...δλδ πρεπει να τον ταλαιπωρησω και εγω σαν αυτην ;...αλλα και οι διδυμοι ειναι ποινικο αδικημα πραγματικα... χρονια τωρα... 
  • roularoulaki2010 @ 17.06.2020 19:07
    Πωπω...βγαζει καπνους απο τα αυτια η Ταυρινα!!!
     
    Συνηθως οταν ημαστε σε μια σχεση οπου δεν εχουμε περασει καλα,ο επομενος πληρωνει τα σπασμενα...Οποτε προσοχη!
    Ειναι νωρις ακομα για να καταλαβεις εαν ειναι συντηρητικος η οχι αλλα οπως και να εχει εσυ ξερεις!
    Εγω παλι με Ταυρους τα παω μια χαρα,ο φιλος μου ειναι Ταυρος και ειμαστε μαζι χρονια!Κι εγω οσο τους αποφευγω στο τελος τους τρωω στην μαπα...αλλα μ'αρεσουν κιολας!Θεωρω οτι ειστε απο τα καλυτερα ζωδια....
    Υ.Γ.=Χαλαρωσε κι απολαυσε το....

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...